Smiri se,izbit ce gradzanski zbog tebe i takvih.

Smiri se,izbit ce gradzanski zbog tebe i takvih.
De bolan covjece neko ce ti odsjeci muda ako tako radis u stvarnom zivotu. A i ako zavrsis u tvorzi zbog pedofilije bice ti pak kao kod babuna. Kakvo je uopste to **** ime Dixy je l u stiklama kuckas
Ti pojma nemas o zivotu ocito, a samim time i ko je na politickoj sceni bio 30 godina i sta je ko kome poklonio. SDA bila u koaliciji i poklonila sve HDZu i SNSDu, jasno da mora sa njima, ali da im poklanja, ne treba jer se vidi sada do cega je dovela.Chapman1886 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:31e pa SARAJLICE MOJE LJEPE
SAMI STE VI LIČNO KRIVI ZA OVO
vi ste podmetli gavrila konjakovića, forta i izdajicu nikšića , potureni da rade za dodika i čovića i zbrišu bosnu i bošnjake. sve je ovo dijo projekta. kukavičije jaje iz ambasada u vidu trojek (tri prsta pravoslavlja) oni rade sve da isporuče državu dodiku i čoviću i ovo je sve dijo plana
tražili ste glasali ste gledajte
IZDAJNICI IZ KANTONA SARAJEVI
Stoki balijskoj se ne treba uopšte obraćati dok se ne kultivišete
Hvala druze. To morate rjesit u korijenu da se takve jezive stvari vise nikada ne dogode.Napoleon1921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:41Samota nad sramotama...i bice prica pojedinci nisu pojedinci nego bar par destina ...nez kad sam vecu sramota dozivio i jadnije se osjeco ...znam da vam nista ne znaci i ne ispravlja, ali NE U MOJE IME..fuj nek sluzi na obraz ovima sto su uzvikivali ako ga uopste imaju
Pogledaj samo koliko je ubistava u Srbiji,pa onda masovnih ubistava,Velje su vam idoli itd sve ce ti se samo ukazati ali to je karma,nema srece kad na dusi nosis hiljade djece,silovanih zena,klanja itd i dok god te iste velicas,znam da je istinu tesko prihvatiti al je takoletsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:40Sreća pa se sve navedeno ne prati u Bosnikanarinac je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:38Care po skolama vam,Kristijan hoda,Stanija vam je glavna zvijezda,jutarnji vam vodi ona plavusa sto se valja po studiju polugola,djecu vam uce da pucaju sa 12 godina,otrijeznite se,niko mi ne prica,to su cinjenice koje i ti znas,ali na sve ovo ces ti reci,da ja izmisljam,i to je pokazatelj koje ste dno dotakli.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:22
To vam vjerovatno pricaju svaki dan o nama Srbima. Razocaran sam, ali nisam nista drugo ni ocekivao.de budi realan
Samota nad sramotama...i bice prica pojedinci nisu pojedinci nego bar par destina ...nez kad sam vecu sramota dozivio i jadnije se osjeco ...znam da vam nista ne znaci i ne ispravlja, ali NE U MOJE IME..fuj nek sluzi na obraz ovima sto su uzvikivali ako ga uopste imaju
Po zadatku*letsgofighter je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:13Pazi ovo,na zadnjih 100 postova, brat bratu na 35 se pozivalo na silovanje Srpskih majki, update masakra nad djecom, **** majki četnikih, a bogami i mrtvih u grobovima...i sve je to ok, ali Bošnji je to normalno u odnosu na to što su tamo neki Srbi pjevali o Srbiji....u par navrata su grupe diletanata pokušale da pjevaju nedolične pjesme i odmah su ućutkani od starije gradske raje, ali to Bošnjo nije čuo, a i da je čuo naravno da bi prećutaošto se tiče tekme, Gigs na zadatku, na istoku opasni vicevi su sročeni na račun gospodina u crnom, sve u svemu šega
a i realno Sarajevo jako loše !
Cernica22 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:44Ma yebes brate vise i europu i sve i ligu, gasi sve kad nema nista smisla. Dodjes lupam s djetetom u glavni grad svoje drzave na utakmicu ej i poslije moras malom objasnjavati kome ovi skandiraju, tvoji sunarodnjaci u tvom glavnom gradu. Sram i stid sve kolektivno nek ih bude licemjeri odvratni. Na stranu sto cigani se zale nizasta proslo kolo, a ovo uredno slave sto su pobjedili zbog sudija. Fuj licemjeri.
Ma gdje ce to raja iz Sarajeva, toga ima samo u TuzliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:49Samota nad sramotama...i bice prica pojedinci nisu pojedinci nego bar par destina ...nez kad sam vecu sramota dozivio i jadnije se osjeco ...znam da vam nista ne znaci i ne ispravlja, ali NE U MOJE IME..fuj nek sluzi na obraz ovima sto su uzvikivali ako ga uopste imaju
Bice da i ovaj vas momak laze, mi ga potkupili da pise ovako
Priznao pitar koji se registrovao u maju i stavio 1921 u nick, a nije Grbavice u zivotu vidio
Da, znam i ja za to. Sjecam se, ali generalno imate u pravilu dobro sudjenje. Ne mogu zamislit da jedan sudija vama ne odsvira faul nad golmanom kakav nama veceras nije svirao.Rigoletto je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:42Jel stvarno treba postavljat onu statistiku iz utakmice u BL, ja mislim da je bilo bar deset puta ovdje?
Vi stvarno pijete radobolju direktno iz korita?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.