Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 maj 2023, 23:10

zeljovolimte je napisao/la:
07 maj 2023, 22:59
Ne znam kad nas je sudija ovako zadnji put pogurao. Ta odluka nam je donijela tri boda. Da se ne lazemo, kad bi napravio dream team lige, ne vjerujem da bi u stanju bili proci drugo pretkolo. Sad ide cuvena "ako si bolji zabij tri gola", "Haskic da je dao gol, sto Sivaca ne bi pomoglo", samo je trebao Sivac reci Haskicu da je glup.

Npr Rodjeni se nisu zalili nakon reakcije VAR sobe proslo kolo. Nekako nevjerovatno zvuci
Sad kukaju navijaci Sarajeva, prosli put mi.. samo je konstanta da Borac da zajebe ostale. Jedino ih je Velez do sad zajebo.

A nije ovo nista, malo je ovo samo zbog sitnog interesa "Vico sitnije, daj nam najbitnije".

I za Praljka je laz. Bilo je samo "ustase".
Shvatite vec jednom nije Vico prekinuo zbog Sarajeva vec zbog ovog bijednog kluba zvanog Bojac

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 maj 2023, 23:10

IndoMie je napisao/la:
07 maj 2023, 23:08
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
07 maj 2023, 23:07
Kako je biti navijac Borca? Hajde igraci, treneri... oni za platu rade, pa se isplati praviti budala, ali zamisli da si navijac i satro slavis ove rezultate. Znaju i oni da bi se bez Vice i sudija za opstanak borili, nisu slijepi, ali koja je onda poenta svega? Pa majku nije da se malo navlaci, ono domacinski, na ime, sta ja znam, pa da kazes hajde toga svugdje ima, nego ljudi otimaju svako kolo. Smijesno.
Kakvo sudjenje buraz? Jel Sarajevo stvorilo ozbiljnu sansu? Daj molim te mi reci. Borac izdominirao. Giga kaznio za prekrsaje. :salut:
Za FKS me boli neka stvar, ali ne znam sta ti imam uopste govoriti kad ti sve rezultate unaprijed znas. Evo, i danas si pogodio da Zeljo nece zapinjati i da Velez uzima.
1921

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 07 maj 2023, 23:11

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:10
zeljovolimte je napisao/la:
07 maj 2023, 22:59
Ne znam kad nas je sudija ovako zadnji put pogurao. Ta odluka nam je donijela tri boda. Da se ne lazemo, kad bi napravio dream team lige, ne vjerujem da bi u stanju bili proci drugo pretkolo. Sad ide cuvena "ako si bolji zabij tri gola", "Haskic da je dao gol, sto Sivaca ne bi pomoglo", samo je trebao Sivac reci Haskicu da je glup.

Npr Rodjeni se nisu zalili nakon reakcije VAR sobe proslo kolo. Nekako nevjerovatno zvuci
Sad kukaju navijaci Sarajeva, prosli put mi.. samo je konstanta da Borac da zajebe ostale. Jedino ih je Velez do sad zajebo.

A nije ovo nista, malo je ovo samo zbog sitnog interesa "Vico sitnije, daj nam najbitnije".

I za Praljka je laz. Bilo je samo "ustase".
Shvatite vec jednom nije Vico prekinuo zbog Sarajeva vec zbog ovog bijednog kluba zvanog Bojac
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 maj 2023, 23:11

Mamba21 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:54
:guz: :guz: :guz: :guz: jel ga stavio Vico?
slika
Radujte se kerovi pa ćemo vidjeti kako će se sezona završiti

Herson

Post Postao/la Herson » 07 maj 2023, 23:12

Veceras je cak 80 Lesinara doslo da podrzi Borac u borbi za Evropu, kakav klub takvi i navijaci. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jedan autobus im dovoljan za domace, a dva kombija za gostujuce utakmice. Ko ce normalan pratiti politicku prciju. :puke: :puke:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 maj 2023, 23:12

Kako je biti navijac Borca? Hajde igraci, treneri... oni za platu rade, pa se isplati praviti budala, ali zamisli da si navijac i satro slavis ove rezultate. Znaju i oni da bi se bez Vice i sudija za opstanak borili, nisu slijepi, ali koja je onda poenta svega? Pa majku nije da se malo navlaci, ono domacinski, na ime, sta ja znam, pa da kazes hajde toga svugdje ima, nego ljudi otimaju svako kolo. Smijesno.
Ma brate šta očekivati od ljudi koji glasaju za Dodika kojeg boli briga za njih, koji gledaju zadrugu, klimaju poslušno na sve izjave dode, vučka i putina. Kojima je glavan televizija Pink itd. Njima je ovo još jedan način da poslušno vjeruju svojim vođama.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 maj 2023, 23:12

maliboro je napisao/la:
07 maj 2023, 23:05
Sarajevo sa ovakvom igrom nema sta tražiti u Evropi. Naići će na neke Farane pa se osramotiti ko mi nekad. Bolje nek presjede ovu sezonu a nek idu Velez i Zeljeznicar. A i sramota je da Mirzu vide ko trenera covjek svercer pacijih kljunova iz trsta
Šta ti imaš pričati o evropi i faranima yebo ti pas mater

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 07 maj 2023, 23:13

antisisoja1919 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:02
Ovi Željini navijači iz kola u kolo pokazuju da su godinama unazad broj 1 u Državi. :bih:
slažem se. :kafa:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 maj 2023, 23:14

zlajci je napisao/la:
07 maj 2023, 22:42
Balorda je napisao/la:
07 maj 2023, 22:37
baboedindzeko09 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:35

Nadam se da će ih navijači Sarajeva, Željezničara i pripadnici MUP-a KS lijepo dočekati idući put kad budu gostovali. :bih:

Početi od pionira, kadeta i juniora, ako imaju gostovanja. :bih:
Pa svugdje isto. Čuditi se ovome može samo neko ko nikad nije bio na gostovanju.
Bas tako. U moje vrijeme policija te okrene, kaze rasiri noge i ubi po zglobovima dok ih ne rasirim kao da sam Nadia Comaneci
Jos veci show bude kad dodjes neorganizovano, ne znaju da li da te udaraju ili da te obezbjede :D

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 07 maj 2023, 23:14

Imp je napisao/la:
07 maj 2023, 21:55
JonSnow je napisao/la:
07 maj 2023, 21:52

"Navijači Borca" je oksimoron.
Pošto su u BL veći Srbi od Pape, tamo samo imaš navijače Zvezde i Partizana, a ovo na tribinama su polusimpatizeri koji prate još jedan ciklus političkog projekta zvanog Borac BL. Isti projekt će past kurcu za uši kad Miloradu dosadi davat pare, pa će opet za par godina ulupat nešto para da oživi mrtvaca i ajmo Jovo nanovo...
Veći srbi od pape
😂😂😂
🤣 sjetih se one scene iz filma kad porastem bicu kengur kad u onoj birtiji gledaju tekmu i kaze lola to kengure srbine tako digni im tri prsta mamicu im jyebem katolicku drgi lik mu dobaci pa nisu englezi katolici oni su protestani a onaj mu odgovori ma isti qrac 😅to je to hahahaahha
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 maj 2023, 23:15

dejavu je napisao/la:
07 maj 2023, 22:58
preko 7 000 veceras na ubjedljivo najposjecenijem stadionu u drzavi :bih:
Zar par dana ce šizofrenici pisati kako je svih tih 7000 iz sveg glasa skandiralo Praljku, citavu utakmicu naravno.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 07 maj 2023, 23:15

Herson je napisao/la:
07 maj 2023, 23:12
Veceras je cak 80 Lesinara doslo da podrzi Borac u borbi za Evropu, kakav klub takvi i navijaci. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jedan autobus im dovoljan za domace, a dva kombija za gostujuce utakmice. Ko ce normalan pratiti politicku prciju. :puke: :puke:
:rol: :rol: :rol: jesi brojao možda :rol:
Inače, Mirza pokazao izuzetno visok nivo gluposti, ući na teren u frku i pritom ostaviti svoju ekipu na cjedilu u utakmici u koju staje cijela sezona može samo jako neinteligentan lik :kafa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 maj 2023, 23:15

lakilone je napisao/la:
07 maj 2023, 23:13
Ovi Željini navijači iz kola u kolo pokazuju da su godinama unazad GOFNA broj 1 u Državi. :bih:
Drago mi je prijatelju sto se slažemo :bih:
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 07 maj 2023, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 maj 2023, 23:15

Dokle je doslo da ti navijaci kur.tona iz Platonove pricaju o evropi haha guglajte malo nije tesko

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 07 maj 2023, 23:16

Ružno mi je bilo gledati kako smo bezidejni i kako ne možemo 2-3 pasa da sastavimo, nervira me svaka ekipa koja ne zna držati loptu u svom posjedu. Velež meni djeluje puno bolje kad ima loptu. Veležu jako loše krenula utakmica sa povredama, kartonima i uspjeli smo to iskoristiti. Početak drugog poluvremena, svemirski brod za nas, naša odbrana već Bog zna koji put ne postoji. Ne znam ni zašto je Velež stao s napadima, očekivao sam i preokret poslije gola za 1:1. Nermin napravio jako dobre izmjene, mišljenja sam da se Haračić treba gurat u prvih 11 jer Krpić kao da ne postoji na terenu. Štilić je izgleda završio svoje, nažalost. Beganović odradio "prljav posao" u petercu, gdje bi trebalo da golman ima neke prednosti i tu smo postigli gol, nekako "nazor" kao i prvi. **** ga, i ja sam čekao da sudija svira faul, nije ga svirao. Golman uvijek ima prednost u petercu, faul je trebao da bude, pametno od strane Haračića što je ošutao dok su drugi očekivali da se svira faul i dok nije bilo golmana. Očekivao sam izjednačenje jer smo loše djelovali, ali smo dobro zatvorili utakmicu. Suđenje mi je čak bilo okej osim tog faula u petercu, ali to je direktno uticalo na rezultat, mislim da ga ne bi drugačije zabili jer smo djelovali bezidejno. Drago mi je što je strijelac taj koji jeste.

Skandiranje Praljku nisam čuo i ja se stvarno nadam da se takvo nešto nije desilo, pa i ako se desilo moralo je odmah da se reaguje i da se taj kreten ili grupa kretena odstrani sa tribine. Hajde provokacije na koje smo navikli, sve je to prihvatljivo, ali skandirati Praljku i to par dana nakon dana ubijene djece u Sarajevu, za što je Red Army napravio koreografiju. Ako je stvarno istina, takvi kreteni ne bi trebali da pripadaju našem gradu, a kamo li stadionu Grbavica i Željezničaru.

Sad da lažem da ne volim ovakve pobjede, ne mogu. Ja sam baš neki dan u Kup BiH temi pisao da mene interesuje samo pobjeda. Ako vi stvarno ne volite pobjede koje nisu poštene - svaka čast, ali meni je bitna pobjeda i nemam potrebe da glumim da mi je draži poraz nego ovakva pobjeda. Na sudiji je da ne pravi sranja sa svojim odlukama. Samo me sikira igra koja mi ne daje nadu da ćemo uspjeti nešto na narednim utakmicama, pogotovo protiv Sarajeva.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 maj 2023, 23:16

Ali zamisli kako se osjeca jedan Mario Vrancic npr, covjek igrao u Engleskoj, Njemackoj - i dodje na ovo. :urnebes:
1921

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 maj 2023, 23:16

IndoMie je napisao/la:
07 maj 2023, 23:08
Kakvo sudjenje buraz? Jel Sarajevo stvorilo ozbiljnu sansu? Daj molim te mi reci. Borac izdominirao. Giga kaznio za prekrsaje. :salut:
Svaka cast momci,razvalili ste,ovo sto ste veceras igrali ovo je fantazija ni Real nebi bolje,mani ove budale,lagano gazite do grupe,strasno ste odigrali,penzije od 270 km si jedne od najboljih u evropi,plate od 700 strasne,svi vas mrze zele da vas nema,morate djecu uciti da pucaju iz puske u 4 godini,Stanija je ogledalo kako vam zenska djeca trebaju da budu,a muskarci trebaju da budu muskarcine kao Kristijan.
Samo Sarajevo

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 maj 2023, 23:17

Omiljena situacija na forumu pitari i magistralci zajedno cvile
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 maj 2023, 23:17

lakilone je napisao/la:
07 maj 2023, 23:13
Ovi Željini navijači iz kola u kolo pokazuju da su godinama unazad broj 1 u Državi. :bih:
Po skandiranju ratnim zločincima suniza Borca.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 maj 2023, 23:18

AvantiBL je napisao/la:
07 maj 2023, 23:15
Herson je napisao/la:
07 maj 2023, 23:12
:rol: :rol: :rol: jesi brojao možda :rol:
Inače, Mirza pokazao izuzetno visok nivo gluposti, ući na teren u frku i pritom ostaviti svoju ekipu na cjedilu u utakmici u koju staje cijela sezona može samo jako neinteligentan lik :kafa:
Jok eto gledace kako mu masakrirate ekipu krvnickim startovima,koliko je glup ispao pogledaj Ziljkicev status. Ono promatrat nocas mirno moze samo idiot,al smijacemo se jos rodjaci,polako samo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, svemalim1 i 20 gostiju.