Premijer liga BiH - aktuelno

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la dejavu » 07 maj 2023, 23:18

let3 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:15
dejavu je napisao/la:
07 maj 2023, 22:58
preko 7 000 veceras na ubjedljivo najposjecenijem stadionu u drzavi :bih:
Zar par dana ce šizofrenici pisati kako je svih tih 7000 iz sveg glasa skandiralo Praljku, citavu utakmicu naravno.
cista laz za skandiranje Praljku, vjerujem da ce uz pomoc kg- napraviti mit :bih:
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 07 maj 2023, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 maj 2023, 23:18

Mamba21 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:17
Omiljena situacija na forumu pitari i magistralci zajedno cvile
Kakva ce tek situacija bit kad pitari i magistralci odu u evropu, a vi na prijateljsku s varazdinom ili igmanom

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 maj 2023, 23:19

Mamba21 je napisao/la:
Kad ce Diglisic kume? Ti ono rece info iz orve ruke imas hahah ja forumasu moze potvrdit da sam rekao da si notorni lazov,i da iz prve ruke,provjereno znam da lik nije nikad zelio niti ce preizet zelju,ako mu familija laze lazem onda i ja il da bacimo opkladu neku?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 maj 2023, 23:20

Lewy21 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:16
Ružno mi je bilo gledati kako smo bezidejni i kako ne možemo 2-3 pasa da sastavimo, nervira me svaka ekipa koja ne zna držati loptu u svom posjedu. Velež meni djeluje puno bolje kad ima loptu. Veležu jako loše krenula utakmica sa povredama, kartonima i uspjeli smo to iskoristiti. Početak drugog poluvremena, svemirski brod za nas, naša odbrana već Bog zna koji put ne postoji. Ne znam ni zašto je Velež stao s napadima, očekivao sam i preokret poslije gola za 1:1. Nermin napravio jako dobre izmjene, mišljenja sam da se Haračić treba gurat u prvih 11 jer Krpić kao da ne postoji na terenu. Štilić je izgleda završio svoje, nažalost. Beganović odradio "prljav posao" u petercu, gdje bi trebalo da golman ima neke prednosti i tu smo postigli gol, nekako "nazor" kao i prvi. **** ga, i ja sam čekao da sudija svira faul, nije ga svirao. Golman uvijek ima prednost u petercu, faul je trebao da bude, pametno od strane Haračića što je ošutao dok su drugi očekivali da se svira faul i dok nije bilo golmana. Očekivao sam izjednačenje jer smo loše djelovali, ali smo dobro zatvorili utakmicu. Suđenje mi je čak bilo okej osim tog faula u petercu, ali to je direktno uticalo na rezultat, mislim da ga ne bi drugačije zabili jer smo djelovali bezidejno. Drago mi je što je strijelac taj koji jeste.

Skandiranje Praljku nisam čuo i ja se stvarno nadam da se takvo nešto nije desilo, pa i ako se desilo moralo je odmah da se reaguje i da se taj kreten ili grupa kretena odstrani sa tribine. Hajde provokacije na koje smo navikli, sve je to prihvatljivo, ali skandirati Praljku i to par dana nakon dana ubijene djece u Sarajevu, za što je Red Army napravio koreografiju. Ako je stvarno istina, takvi kreteni ne bi trebali da pripadaju našem gradu, a kamo li stadionu Grbavica i Željezničaru.

Sad da lažem da ne volim ovakve pobjede, ne mogu. Ja sam baš neki dan u Kup BiH temi pisao da mene interesuje samo pobjeda. Ako vi stvarno ne volite pobjede koje nisu poštene - svaka čast, ali meni je bitna pobjeda i nemam potrebe da glumim da mi je draži poraz nego ovakva pobjeda. Na sudiji je da ne pravi sranja sa svojim odlukama. Samo me sikira igra koja mi ne daje nadu da ćemo uspjeti nešto na narednim utakmicama, pogotovo protiv Sarajeva.
Posteno. :bih:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 maj 2023, 23:20

slika
Nisu kažu skandirali,nisu...Ipak ima i ljudi među vama.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

IndoMie
Kontakt:

Post Postao/la IndoMie » 07 maj 2023, 23:22

Ruzno je spominjati rat, politiku i ostalo, ovo je tema o fudbalu. Desava se jbg da i Real izgubi pa nije smak svijeta. Borac danas bio bolji i to je to. Giga nas uopste nije ni navlacio, kaznio je faul koji se desio. Sarajevo me razocaralo. I eto sad vam kao ni Manijaci ne valjaju? Sta su to skandirali? Moramo sto prije shvatiti da se trebamo kao drustvo bolje ponasati, vise cijeniti i postovati. Pa ovdje niko nikoga ne voli. Pogledajmo salvu uvreda na forumu. Nadam se da ce administracija znati kazniti takve. Uvrede nikome ne trebaju. Zrinjski prvak + Evropa, Borac Evropa i Siroki Evropa. Svi sretni i zadovoljni. Zeljo, Sarajevo i Velez bar ostaju u ligi.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 07 maj 2023, 23:24

brile je napisao/la:
07 maj 2023, 23:04
Napoleon1921 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:00
brile je napisao/la:
07 maj 2023, 22:51

Priznao pitar koji se registrovao u maju i stavio 1921 u nick, a nije Grbavice u zivotu vidio

Pustite suplju, izgubili ste jbg, sljedeci put cete uzeti, samo opusteno :thumbup:

Na parolu 1601 je ustao cijeli stadion i aplaudirao
Nisam pitar, bio sam na sjeveru blize zdenki..istina je za praljka je reklo 5/6 ljudi, "ustase" je skandiralo bar 50....i to u vise navrata..nisam sebi mogo doc
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ja sam cuo 7-9 ljudi da je skadiralo ratku mladicu, a dvojica digla VRS zastavu
Dobro brate tebi na sramotu sto branis takve govoreci da se dogadjaj o kojem pricamo nije desio..ako tvrfids da ja lazem onda ili ti lazes ili nisi bio na utakmici..al nebitno na tvoju nesrecu nismo ja i ti jedini bili na stadionu

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 maj 2023, 23:24

Ne odgovarajte IndoMie na postove. U pitanju je mentalni bolesnik sa periferije Tuzle (Goretzka), sa 800. profilom po redu na ovom forumu, samo se pretvara da je Srb/Hrv. da bi se vi nalijepili na njegove postove. IGNORE
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 07 maj 2023, 23:24

baboedindzeko09 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:24
Ne odgovarajte IndoMie na postove. U pitanju je mentalni bolesnik sa periferije Tuzle (Goretzka), sa 800. profilom po redu na ovom forumu, samo se pretvara da je Srb/Hrv. da bi se vi nalijepili na njegove postove. IGNORE
:urnebes:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 maj 2023, 23:25

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:19
Mamba21 je napisao/la:
Kad ce Diglisic kume? Ti ono rece info iz orve ruke imas hahah ja forumasu moze potvrdit da sam rekao da si notorni lazov,i da iz prve ruke,provjereno znam da lik nije nikad zelio niti ce preizet zelju,ako mu familija laze lazem onda i ja il da bacimo opkladu neku?
Pregovori su bili, trajali su, nisu se dogovorili i to je to. Bilo je blizu, nešto slično kao večeras bod u Banja Luci..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 maj 2023, 23:25

brile je napisao/la:
07 maj 2023, 23:04
07 maj 2023, 23:00

Nisam pitar, bio sam na sjeveru blize zdenki..istina je za praljka je reklo 5/6 ljudi, "ustase" je skandiralo bar 50....i to u vise navrata..nisam sebi mogo doc
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ja sam cuo 7-9 ljudi da je skadiralo ratku mladicu, a dvojica digla VRS zastavu
Dobro brate tebi na sramotu sto branis takve govoreci da se dogadjaj o kojem pricamo nije desio..ako tvrfids da ja lazem onda ili ti lazes ili nisi bio na utakmici..al nebitno na tvoju nesrecu nismo ja i ti jedini bili na stadionu
Aj Borac
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 07 maj 2023, 23:26

Od mjeseca aprila 6 ligaških utakmica, od toga samo 4 osvojena boda i onda 7. utakmicu dođe preko 6000 ljudi da te gleda (7100 po riječima saveza) GOLEM si ŽELJEZNIČARE! 🔵

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 07 maj 2023, 23:27

Kao da gledam da ni Leotar ni Posusije nece ispasti !
Mjau !

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 maj 2023, 23:27

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 maj 2023, 23:10
zeljovolimte je napisao/la:
07 maj 2023, 22:59
Ne znam kad nas je sudija ovako zadnji put pogurao. Ta odluka nam je donijela tri boda. Da se ne lazemo, kad bi napravio dream team lige, ne vjerujem da bi u stanju bili proci drugo pretkolo. Sad ide cuvena "ako si bolji zabij tri gola", "Haskic da je dao gol, sto Sivaca ne bi pomoglo", samo je trebao Sivac reci Haskicu da je glup.

Npr Rodjeni se nisu zalili nakon reakcije VAR sobe proslo kolo. Nekako nevjerovatno zvuci
Sad kukaju navijaci Sarajeva, prosli put mi.. samo je konstanta da Borac da zajebe ostale. Jedino ih je Velez do sad zajebo.

A nije ovo nista, malo je ovo samo zbog sitnog interesa "Vico sitnije, daj nam najbitnije".

I za Praljka je laz. Bilo je samo "ustase".
Shvatite vec jednom nije Vico prekinuo zbog Sarajeva vec zbog ovog bijednog kluba zvanog Bojac
Kakva razlika? Fudbala tu nigdje nema, bitan je prefiks. Nije bas sudjenje na Kosevu bila milina u vakat. To su vam igraci javno pricali (Stanojevic) nogu da otkine, nece dobiti crveni.

Niste se puno ni otimali, a tad su vasi na vlasto bili. Dvije opcije bile da budete sampioni i da po trenutnoj tabeli i druga da idu proslogodisnji ucesnici euro takmicenja.

Sjecamo se vasih orgijanaj, ismijavanja..
To vam i nije prvi put, imas 1999 gdje ste isto na politicki nacin dobili evropu.

Nego daj Zelju da zajebemo. Znalo se prije svih mogucih sjednica, kao sto se i sad zna da cete u evropu.
Iako zapne, relacija Vico-Mirvic ce naci nacin. Opusteno.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 maj 2023, 23:29

baboedindzeko09 je napisao/la:
Svaka čast za dedication :rol: :tokralju: :tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 07 maj 2023, 23:30

Pohvala za parole jedne i druge grupe.

Zivjela Bosna i Hercegovina!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 maj 2023, 23:30

IndoMie je napisao/la:
07 maj 2023, 23:22
Ruzno je spominjati rat, politiku i ostalo, ovo je tema o fudbalu. Desava se jbg da i Real izgubi pa nije smak svijeta. Borac danas bio bolji i to je to. Giga nas uopste nije ni navlacio, kaznio je faul koji se desio. Sarajevo me razocaralo. I eto sad vam kao ni Manijaci ne valjaju? Sta su to skandirali? Moramo sto prije shvatiti da se trebamo kao drustvo bolje ponasati, vise cijeniti i postovati. Pa ovdje niko nikoga ne voli. Pogledajmo salvu uvreda na forumu. Nadam se da ce administracija znati kazniti takve. Uvrede nikome ne trebaju. Zrinjski prvak + Evropa, Borac Evropa i Siroki Evropa. Svi sretni i zadovoljni. Zeljo, Sarajevo i Velez bar ostaju u ligi.
Abd iduce godine,cemo svi igrati ligu Bosne i Hercegovine,nije bitno onako sa strane ko ce predstavljati u evropi Bosnu i Hercegovinu,dali su to romi,pravoslavci,katolici,jevreji,muslimani bitno je da smo svi Bosanci,i pratimo Bosansku ligu,i borimo se da predstavljamo nasu Bosnu u evropi,to je vidim san i vase djece poslije vecerasnjeg slavlja.
Samo Sarajevo

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 maj 2023, 23:30

emil02in je napisao/la:
07 maj 2023, 23:20
slika
Nisu kažu skandirali,nisu...Ipak ima i ljudi među vama.
Koja sramota od strane plavih filozofa. Ublehe bez casti !!! Yebo ih praljak u supak !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 07 maj 2023, 23:30

Tako ti je to dignes parolu sjecanja na ubijenu djecu njihovog grada a oni Slobodan Praljak. Skinite ljiljane sa tribine furdo laznih patriota

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 07 maj 2023, 23:31

CampobelloDiMazara je napisao/la:
07 maj 2023, 23:30
Tako ti je to dignes parolu sjecanja na ubijenu djecu njihovog grada a oni Slobodan Praljak. Skinite ljiljane sa tribine furdo laznih patriota
krenulo je :plac:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, riki46 i 17 gostiju.