Pogledaj tabelu,opet vam seremo po glavi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako smijem primjetiti, dok je trajala utakmica ti si objavio 3 posta i to sve vezano za Sarajevo. Dalo bi se zaključiti da nisi bio na Grbavici. Eh sad, pitanje je kako ti znaš da se skandiralo Praljiću?
Kako ste samo smiješni sa ovim videom gdje Horde ispadaju žrtve... Pa zašto bježite od realnosti je*ote, šta je trebao drot ovdje uraditi kad mu je došao neki pametnjaković sa telefonom da ga snima?
Baš ste žalosni, jeste li išli na gostovanje ikad, znate li kodeks ponašanja? Šta je trebao policajac, dati mu sendvič i vodu?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
5 različitih ljudi sa sjevera i istoka i niko nije čuo skandiranje osim tog jednog lika iz RA. Kako vas nije stid lagati, jadovi obični.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa smiješ primjetiti da su to skandiranje priznali i neki domaći navijači ako već gostujući izmišljaju

Ok Mamba

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako te bolan nije stid?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Najsretniji će svima dan biti 29.05 kad ovaj cirkus od Premijer lige bude gotov i ovaj dio foruma ode na hlađenje i spavanje.
Ko će u Europu , ko će opstati , više nije ni bitno , ubijen je sport u svakom segmentu , gdje je "najvažnija" sporedna stvar na svijetu preuzela primat kao glavna stvar za politička i nacionalna previranja i potkusurivanja.Uistinu mi je žao svih navijača koji ovo prate , svake sedmice se rotiraju klubovi koji budu oštećeni pa pogurani , sve u cilju viših interesa.
Ko će u Europu , ko će opstati , više nije ni bitno , ubijen je sport u svakom segmentu , gdje je "najvažnija" sporedna stvar na svijetu preuzela primat kao glavna stvar za politička i nacionalna previranja i potkusurivanja.Uistinu mi je žao svih navijača koji ovo prate , svake sedmice se rotiraju klubovi koji budu oštećeni pa pogurani , sve u cilju viših interesa.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kako te bolan nije stid?

[/quote]
Kralju, upravo si objavio sliku na kojoj se jasno vidi da nije bilo faula. Taman ja krenuo da pošaljem.

[/quote]
Kralju, upravo si objavio sliku na kojoj se jasno vidi da nije bilo faula. Taman ja krenuo da pošaljem.

- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesu li i veceras manijaci pjevali nek neka padaju sudije ili to samo kad ih ostete sudije?
Jeb.e.š kuću koja nije imala ovaj legea komplet
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Meraak1921
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kralju dogovori se sam sa sobom, jesu li momci narkomani ili nisu?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma ovaj je luđak totalni. Prebačaji non stop.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:59Kralju dogovori se sam sa sobom, jesu li momci narkomani ili nisu?![]()
![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MocMahale444