JonSnow je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:14
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:10
Madal je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:05
Sve je kako i treba, prije Zeljeznicar jahao sudijama, onda Sarajevo, sad dosao red na Borac pa se izivljavaju. Sve vec vidjeno, samo se boje mijenjaju.
Sarajevo jahalo sudijama

da smo jahali sudijama imali bi 10 titula prije Tana,za vrijeme kad je dosao Tan sve bi osvojili,smjesni ste svega mi. Vazda nas dobijali na Tusnju dobiju i na Kosevu i plakali ste lose sudjenje,neka se na Tusnju dobro sudilo,to je bitno. Razlika loseg sudjenja i genocida je ogr9mna,ovo juce i prije sto radi Gigan sa Bojcem to je genocid,medjutim vama nije ni bitno jer idete u 2 ligu
Šiljeno vam je, ali doduše, nikad toliko otvoreno i bezobrazno koliko Želji i Borcu.
U svu svoju snagu, imao je i Zrinjski svojih egzekutora i osigurača.
Mene bi Bogama bilo stid da nam se ovako šiljilo. Prvi bih bio protiv i još glasnije.
Umjesto da nam bude zajebancija odlazak na stadion vikendom, s drustvom ili porodicom, opuštanje od stresnih životnih situacija, želja da vidim lijep potez lijep gol, da kažem vidi ovog malog u Veležu ili želji bit ce igračina, dobar potez, dobar gol... umjesto svega toga imamo što imamo, ali izborit cemo se akoBogda, dat ce Bog.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin