Jedino su to culi taj Napoleon i valjda ovi navijaci Veleza sa foruma, citam jutros i nemogu da vjerujem koje bolesne stvari izmisljaju.let3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:42I sad je taj Napoleon bozija objava, Kuran i Biblija na koji se pozivate![]()
Jedan lik od 7000 ljudi na stadion cuo kako je navodno 5-6 likova skandiralo Praljku, a ovdje šizofrenici to upakuju i prezentuju kako je haman citav station to skandirao, svim zeljovcima se to podmećekako je to ogavno i bljutavo.
Premijer liga BiH - aktuelno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- oldschool72
- Kontakt:
Kakvo izdanje Hordi sinoc, mozda i najbolje gostujuce izdanje jedne navijacke grupe u BiH zadnjih nekoliko godina.
Moze li slika Lesinara od sinoc?

Moze li slika Lesinara od sinoc?

Jasno je i momak rekao da je skandirali 4-5 navijaca a jedan je ovde ponosno pisao da su skandirali "ustase".let3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:42I sad je taj Napoleon bozija objava, Kuran i Biblija na koji se pozivate![]()
Jedan lik od 7000 ljudi na stadion cuo kako je navodno 5-6 likova skandiralo Praljku, a ovdje šizofrenici to upakuju i prezentuju kako je haman citav station to skandirao, svim zeljovcima se to podmećekako je to ogavno i bljutavo.
Problem je sto niko od vas to ne osudjuje nego se kleberi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ko je bolan podrzao ? sto bezveze lupetate i izmisljate da neko podrzava takve glupostikillafrommanilla je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:48
Ne. Napisao ti je Rodjeni. Ne izvrci. Nisu svi skandirali, ali ovi sto jesu - umjesto da budu upozoreni, podrzani su, nisu sprjeceni.
Ne znam cemu potreba da lazes i izvrces, niko nije rekao da je stadion skandirao. Ali da je sramota sta cujemo svaki put na Grbavici, sramota je.
Kao sto si i dobio odgovor, u Vrapcicima nisi nikad cuo za Mladica, Karadzica, Batka itd. Kod vas smo culi sve. Umjesto druze da kazes kako to ne valja, ti dodjes i branis nesto. I hoces da kazes da ja svojim usima nisam cuo nesto, a svaki put spominjanje ustasa i psovanje heroja - svaki.
I to je jedino bljutavo. I ogavno. To sto ti mislis da si se ovim oprao, umjesto da postupis ljudski i osudis takve stvari. Tebi i Virtualu cemo vjerovat da nismo nista culi.

Prije svega, imas li ti kakav dokaz da se to skandiralo ili cemo ti vjerovati onako na lijepe oci

Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 maj 2023, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo luka bilbija s njimZutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:49TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:32Vidi Santos je Brazilac njemu su mogli u Prijedoru nakaciti na glavu kokardu , on ne bi skontao sta je, dok Ziljkan je sa ovih prostoraHordasOdMalena je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:17
Ti pored četničke zastave o Ziljkiću pišeš? Kuneš se u Santosa, a kakvu je majicu nosio?Kakvu je majcu Santos nosio ?
Meni je malo cudno bilo kako na ovu majicu niko odreagovao nije, al ako je ova prica u vezi Praljka istinita od vas me vise nista iznenadit ne moze.

- TMmanija2012
- Kontakt:
Sta ocekivati u manjem entitetu , taj narod zaostao za normalnim svjetom 100 godina . Došao Brazilac , izasao malo u neku kafanu , barabe mu natuklu majcu i rekli da je to bosanski Ch Guevara.Ne branim ga ,popisam mu se na lika sa majce.Zutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:49TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:32Vidi Santos je Brazilac njemu su mogli u Prijedoru nakaciti na glavu kokardu , on ne bi skontao sta je, dok Ziljkan je sa ovih prostoraHordasOdMalena je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:17
Ti pored četničke zastave o Ziljkiću pišeš? Kuneš se u Santosa, a kakvu je majicu nosio?Kakvu je majcu Santos nosio ?
Meni je malo cudno bilo kako na ovu majicu niko odreagovao nije, al ako je ova prica u vezi Praljka istinita od vas me vise nista iznenadit ne moze.
Evo odem ja u Ruandu i uvale mi Tutsi nekog njihovog idola koji je porokao Hute i otkud ja znam koje koga tu ubijao

Poslije ovakve montaze, razmontiram ti kompletan zenski dio familije

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Haj se dogovorite jel sa istoka ili sa sjevera dobacivano praljak. Jucer sjever, danas istok. Odgovorno tvrdim da sa istoka se to nije culo. Bio sam prema vašim navijacima. Prestanite lagat oko toga. Ne postoji nikakav dokaz za to. Lijep potez na pocetku drugog poluvremena od strane Red Armya gdje je citav stadion pljeskao na vas gest, a dosta ljudi cak i zapjevalo sa vama. To treba da bude tema i o tome treba da se prica, a ne o navodinh 5 budala sto je navodno dobacivalo Praljak. Ja to nisam cuo i da jesam odreagovao bih, prvenstveno zbog privatnih razloga.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:48Ne. Napisao ti je Rodjeni. Ne izvrci. Nisu svi skandirali, ali ovi sto jesu - umjesto da budu upozoreni, podrzani su, nisu sprjeceni.let3 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:42I sad je taj Napoleo bozija objava, Kuran i Biblija na koji se pozivate![]()
Jedan lik od 7000 ljudi na stadion cuo kako je navodno 5-6 likova skandiralo Praljku, a ovdje šizofrenici to upakuju i prezenztuju kako je haman citav station to skandirao, svim zeljovcima se to podmećekako je ogavno i bljutavo.
Ne znam cemu potreba da lazes i izvrces, niko nije rekao da je stadion skandirao. Ali da je sramota sta cujemo svaki put na Grbavici, sramota je.
Kao sto si i dobio odgovor, u Vrapcicima nisi nikad cuo za Mladica, Karadzica, Batka itd. Kod vas smo culi sve. Umjesto druze da kazes kako to ne valja, ti dodjes i branis nesto. I hoces da kazes da ja svojim usima nisam cuo nesto, a svaki put spominjanje ustasa i psovanje heroja - svaki.
I to je jedino bljutavo. I ogavno. To sto ti mislis da si se ovim oprao, umjesto da postupis ljudski i osudis takve stvari. Tebi i Virtualu cemo vjerovat da nismo nista culi.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ne treba dozvoliti Navijacima Zelje da naprave mit kako su izgubili titulu zbog penala u Bijeljini a zaboraviti na njihovo mešetarenje lige te sezone!!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Od navijaca Torpeda me ne cudi ovakav komentar. Zao mi te je.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Nisam ja nigdje rekao da Santos zna sta je obukao, al zato ste valjda vi koji se najvise pozivate na patriotizam trebali odreagovat.TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:57Sta ocekivati u manjem entitetu , taj narod zaostao za normalnim svjetom 100 godina . Došao Brazilac , izasao malo u neku kafanu , barabe mu natuklu majcu i rekli da je to bosanski Ch Guevara.Ne branim ga ,popisam mu se na lika sa majce.Zutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:49TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:32
Vidi Santos je Brazilac njemu su mogli u Prijedoru nakaciti na glavu kokardu , on ne bi skontao sta je, dok Ziljkan je sa ovih prostoraKakvu je majcu Santos nosio ?
Evo odem ja u Ruandu i uvale mi Tutsi nekog njihovog idola koji je porokao Hute i otkud ja znam koje koga tu ubijao![]()
Jaka vam je bila teorije da je ova slika nacin da vam unesemo nervozu u ekipu pred bitne utakmice

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Evo i ja sad ponovo gledam, mozda i jestspezial je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:56Jel ovo luka bilbija s njimZutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:49TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:32
Vidi Santos je Brazilac njemu su mogli u Prijedoru nakaciti na glavu kokardu , on ne bi skontao sta je, dok Ziljkan je sa ovih prostoraKakvu je majcu Santos nosio ?
Meni je malo cudno bilo kako na ovu majicu niko odreagovao nije, al ako je ova prica u vezi Praljka istinita od vas me vise nista iznenadit ne moze.![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sta seres hasicu tuzli ste gol iz ofsajda zabili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TMmanija2012
- Kontakt:
Popisam se na Praljka , na istoku ga niko nije pomenuo. Znam raje koji su bili na jugu,zapadu i sjeveru niko od njih nije rekao da se pominjao ratni zlocinac. Vazda moze neka pijana budala ili nadrogirana da lupa gluposti ,to bi jednom izgovorio i vise nikada.
Ovo nije prvadanje pijacarima ,oni su vazda bili pitarske pice.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 08 maj 2023, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sta sad ja trebam prebiti momka iz Brazila sto je obuko majcu sa cetnicka nakazom . Hajde budi iskren i reci da je Ziljkic bolestan lik. Pali šal Sarajeva , a onda godinu poslije ljubi dres Sarajeva.. onda upada u gacama na presku i on kao ludo voli SarajevoZutti je napisao/la: ↑08 maj 2023, 18:05Nisam ja nigdje rekao da Santos zna sta je obukao, al zato ste valjda vi koji se najvise pozivate na patriotizam trebali odreagovat.TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:57Sta ocekivati u manjem entitetu , taj narod zaostao za normalnim svjetom 100 godina . Došao Brazilac , izasao malo u neku kafanu , barabe mu natuklu majcu i rekli da je to bosanski Ch Guevara.Ne branim ga ,popisam mu se na lika sa majce.
Evo odem ja u Ruandu i uvale mi Tutsi nekog njihovog idola koji je porokao Hute i otkud ja znam koje koga tu ubijao![]()
Jaka vam je bila teorije da je ova slika nacin da vam unesemo nervozu u ekipu pred bitne utakmice![]()

TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 18:09Popisam se na Praljka , na istoku ga niko nije pomenu. Znam raje koji su bili na jugu,zapadu i sjeveru niko od njih nije rekao da se pominjao ratni zlocinac. Vazda moze neka pijana budala ili nadrogirana da lupa gluposti ,to bi jednom izgovorio i vise nikada.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ma ovo je vala po meni idiotno. Prvo lokacija koja nije povezana sa ostatkom grada. Mislim jeste ali je budimo realni nije bas lako pristupacna. Recimo ko nije autom mora ici tramvaj pa bus itd.. Samim tim ti pada posjeta ukoliko bi neko od klubova mogao koristiti stadion. Koja je rentabilonst ako ga samo reprezentacija bude koristila.. Ne znam, ima puno boljih lokacija, ali one su vjerovatno interesantne i mogu se pare uzeti na njima..MortemHz je napisao/la: ↑08 maj 2023, 17:03Izgradnja nacionalnog stadiona u Općini Novi Grad, Magoda i Efendić postigli načelni dogovor
Ministar kulture i sporta u Vladi Kantona Sarajevo Kenan Magoda održao je još jedan sastanak na temu izgradnje nacionalnog stadiona, ovaj put s načelnikom Općine Novi Grad Sarajevo Semirom Efendićem.
Općina Novi Grad Sarajevo već je izdala urbanističku saglasnost za izgradnju stadiona IV kategorije kapaciteta za 32.000 gledalaca na lokalitetu Rajlovca.
"Većina zemljišta potrebnog za izgradnju je u već državnom vlasništvu. Danas je postignut načelni dogovor da općina u saradnji sa Vladom KS do kraja ove godine osigura sredstva za potpuno rješavanje imovinsko-pravnih odnosa i izradu glavnog projekta. Nakon toga u saradnji sa Nogometnim savezom BiH i ostalim nivoima vlasti radilo bi se na zatvaranju finansijske konstrukcije izgradnje jednog od najvažnijih objekata u Bosni i Hercegovini - Nacionalnog stadiona", napisao je fendić na Facebooku nakon današnjeg sastanka.
Podsjetimo, Magoda je prošlog mjesca održao sastanak i sa načelnikom Općine Centar Srđanom Mandićem na istu temu te je kazao da je opredjeljenje Ministarstva kulture i sporta KS da za taj projekt potencijalno bude odabran lokalitet stadiona "Asim Ferhatović Hase".
Međutim, naglasio je kako u isto vrijeme ostavlja mogućnost da se realizacija ovog važnog projekta desi i u nekoj od drugih sarajevskih općina.
Magoda je u proteklom periodu također održao sastanak i sa predsjednikom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vicom Zeljkovićem.
"Raduje činjenica da je Nogometni savez BiH spreman da zajedno sa FIFA-om i UEFA-om, te u saradnji sa Vladom Kantona Sarajevo, uloži napore i finansijska sredstva da napokon država Bosna i Hercegovina dobije stadion koji će ispunjavati sve kriterije koje zahtijeva igranje Lige prvaka i ostalih evropskih klupskih takmičenja, ali i utakmica reprezentativnih selekcija", rekao je tom prilikom Magoda.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.