Prije bih rekao da je zbog kona, bio bi ih pun zapad i istok.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:06Ocekivano, karte se sada prodaju za derbi, iskoristilo se ovo malo da se navuce raja, malo i da se nagrade navijaci zbog odsustva, sada ce iskoristiti dobru posjetu da namaknu jos sta love.
Korektno, marketinski dobra odluka kako god
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa ne mogu djaba vazda davati, derbi je derbi, treba tako. Ne znam koliko ce reintegrisanim dati karata, jel ono 5% od kapaciteta stadiona?JavierBosnia je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:06Ocekivano, karte se sada prodaju za derbi, iskoristilo se ovo malo da se navuce raja, malo i da se nagrade navijaci zbog odsustva, sada ce iskoristiti dobru posjetu da namaknu jos sta love.
Ma 5% juga i malo zapada za navijače sa ostalih tribina i dosta.boki86 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:12Pa ne mogu djaba vazda davati, derbi je derbi, treba tako. Ne znam koliko ce reintegrisanim dati karata, jel ono 5% od kapaciteta stadiona?JavierBosnia je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:06Ocekivano, karte se sada prodaju za derbi, iskoristilo se ovo malo da se navuce raja, malo i da se nagrade navijaci zbog odsustva, sada ce iskoristiti dobru posjetu da namaknu jos sta love.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Koje li ce cijene karata biti? 5-8-12 ili
Upalio se brat ko da mu je zivot u pitanjuboki86 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 20:15Smori vise sa sda-df, ko da su kolut naprijed efendija i teleca glava sta bolji.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 20:10Ljuda ba kako ne kontate Efendic je igrac trezorasa laznig generala iz rogatice kad se naoravi stadion onda ce trazit ko zeljo trazit 35 k km da odugras jednu utakmicu il ce reci ovo samo reprezentacija moze koristit
Ja sam vidjenja da Apple, AMAZON, mercedes, bude u centru a agrokomerc violeta proizvodjac guma na grbavici i prema ilidzi![]()

Ono sto se nas treba da tice, je to ko radi u nasu korist inace je pus.iku.rac kao i ostali a to da li je sda il sdp je najmanje bitno
Sve mi znamo.
- egocentrik
- Kontakt:
Mogu pokušati da se infiltriraju a svi znaju kako mogu zavrsitiAduka87 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:11Prije bih rekao da je zbog kona, bio bi ih pun zapad i istok.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:06Ocekivano, karte se sada prodaju za derbi, iskoristilo se ovo malo da se navuce raja, malo i da se nagrade navijaci zbog odsustva, sada ce iskoristiti dobru posjetu da namaknu jos sta love.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Upravo zbog pravila. 20 godina momku a igra finoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2023, 20:09Ako ima i promil šanse, treba reagovati. U21, dobar potencijal, ako odigra dobru sezonu možeš ga prodati ko Nihu za lijepu cifru.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma bude ih svaki put na zapadu, dodju ljudi gledaju utakmicu. Nece ni svako na jug. Dok ne provociraju i ne prave probleme, neka ihegocentrik je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:22Mogu pokušati da se infiltriraju a svi znaju kako mogu zavrsitiAduka87 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:11Prije bih rekao da je zbog kona, bio bi ih pun zapad i istok.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 maj 2023, 21:06Ocekivano, karte se sada prodaju za derbi, iskoristilo se ovo malo da se navuce raja, malo i da se nagrade navijaci zbog odsustva, sada ce iskoristiti dobru posjetu da namaknu jos sta love.
Dan prođe mirno kod selektora i nasih u klubu. Obraz znaci mogu popisati..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Bilo bi dobro za nas normalno, da se Koševo sredi ali daj Bože, da oni naprave i ovaj novi o kojem pričaju.MortemHz je napisao/la: ↑08 maj 2023, 19:01Da, u Novom Gradu je najbolji načelnik u državi. Pričalo se sa Srđanom i Ibrahimom ali Semir je već ponudio zemljište i završio sve dozvole za par dana, nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2023, 18:33Epilog svega - nacionalni stadion će izgraditi u općini Novi Grad![]()
Naravno, umjesto da naši kreteni iskoriste priliku i dogovore da mi budemo dio projekta, mirno će nastaviti šutiti ko i do sad.![]()
A da lobiraju za Koševo - također nesposobni.
Država BiH a i sam glavno grad Sarajevo zaslužuju jedan moderan fudbalski stadion, a ne ova rugla gdje se protivnici ibrete gdje su dosli igrati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jel se vracaju Horde za derbi?
Ako ne,onda bi realno bilo istok-7,zapad i jug-10
Jadovima 1500 za jug,1000 zapad i vozdra.
SVI NA KOŠEVO !!!
Ako ne,onda bi realno bilo istok-7,zapad i jug-10
Jadovima 1500 za jug,1000 zapad i vozdra.
SVI NA KOŠEVO !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Posjetioci, zasto vas ovo uprava vise ne voli

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 08 maj 2023, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Pade u vodu LAZ da je receno da ce do kraja sezone biti besplatan ulaz !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kako to da naplaćuju karte??
Mogu i trebaju dobiti dio juga tj 5% od ukupnog kapaciteta stadiona i ni karte vise. Kakav zapad? Pa ono djubradi sto tu dodje treba napokon jednom zavrsiti na juriš i mupm! A čuo sam i da se sprema nesto na zapadu.
Nema mi ništa mrže od besplatnog ulaza. Dabogda nikad ne bio besplatan.
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 09 maj 2023, 05:33, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
Samo zaključati sto vise ulaza na zapadu prema jugu. Pa da vidim koji ce njihov uci sa šalom Želje i eventualno se radovati na tom ostatku zapada.
Horde se ne vraćaju dok Ajla i Mirza ne odu iz kluba!!! I prestanite pitati da li se vraćaju nakon svake utakmice.
BOJKOT
BOJKOT
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, laznokrilo, mnon46, riki46 i 55 gostiju.