Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo čovjek od struke kaže da je Gigović vrlo dobro odsudio. Nzm samo šta smi mi svi ostali gledali al dobro, to su vjerovatno te finese za koje naše oko nije utrenirano
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Niste vi platili svojim novcem rentanje LJEPOTICEopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2023, 15:10Pa bolan shvati da u tu toksičnu sredinu neće niko, svi su pobjegli pa čak i Badzak . To je rupa bez dna .svrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 15:05Imali bih miopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2023, 14:59
Ti si rekao o prijavi pa kad već pišeš tu prijavu spomeni i tu činjenicu gdje nigdje u svijetu nema da savez posudi pare da klub prodje licenciranje koje organizuje taj isti savez . To je bolan za zatvora ! Nisi sposoban proći licenciranje briši u drugu ligu .
To sto vas niko neće jer ste lopovski klub i toliko dugova imate to je vas problem , nakon onakvog Osima toliko dugova i lopovluka niko vam nije kriv . Svak normalan je digao ruke od vas i pobjegao , a vi se pitajte zašto !
Da nam je Federalna vlada dala love
Ako su svi digli ruke id nas
Sto onda vi igrate Europu na nasem stadionu
Hajde šta se žališ zato vam je pomozi.ba dao najbolji broj . O tome nećeš ni riječ jel ?
Sto smo igrali tu , igrali smo . Pomozi sirotu na svoju sramotu , dadnes tolike pare da ih poguras samo za jednu godinu preko 100.000 i opet se niste naučili lijepom ponašanju . A savez vam posudio 150.000 i radi tih para mu morate pushiti karu , a mi vam dali tolike pare jer smo mogli u Zenici igrat dzabe . Nikad vise !
Nego novcem iz Federalnog bidzeta
E to je za zatvora
Sto ste prumili novac od Saveza za hibridni teren
I kako to da ste prvi bili za postavljanje hibrida i to prije O.S.AFH-Kosevo
Jedete i pijete isto ko price
Gdje su kompletni ruckovi-supa,glavno jelo,salara,desert i 2do tri sokica i jedna mineralna voda da zalije desert
Mrsh u Zenicu
Ovako izgleda prosječan debil. Nemojte biti debili kao boki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
"slavili titulu Zrinjskog"

Ja ne znam sto ne razmisljamo kao vi, pustimo vama i nije zrinjski prvak. i svi sretni i zadovoljni. jer to vam je filozofija, kako ono, bolje zrinjski nego cigani

@Raonffa ništa, još uvijek diplomatija? ni da objasniš naš profit iz situacije sa Borcem makar? Evo neću za Nazifa i izlazak iz 4R pitat više. I bez Sarajevo molim te, nisu tema.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovdje se ne radi o nasoj grupi. To je cista laz. Bio na tom sektoru, meni vise lici kao nemoc navijaca Veleza.FRLegioen je napisao/la: ↑08 maj 2023, 20:15Markale je spominjala grupa narkomana koji odavno vise nisu na tribini! Kao i vasi neodgovorni pojedinci koji su velicali Praljka!Iako odavno nisam na jugu znam da su se Robijasi ogradili od tog skandiranja!Generalizovati stvari ne valja!zeljovolimte je napisao/la: ↑08 maj 2023, 19:41Ali vam nije trebalo pakovati psujete pokojnog Osima i to na prijateljskoj u Austriji. Nije vam trebalo pakovati da se ko navijaci i ljudi prije svega nistr nikad oglasili povodom smrti Anera Kasapovica, spominjanje Markala i ostalih bljuvotina.
A ako smo ikog prihvatali to su Rodjeni. Ispracani ste u drugu ligu sa "Izronit ce stari" i sinoc osim tog incidenta gdje vas jedan dio navijaca naziva "ustasama" nakon vaseg skandiranja "**** te Zeljo", "**** plavog gospodina" ..
I mislim da vam dlaka na glavi nije falila toko evropskih utakmica.
Pitajte bracu kako prodju u Zenici. Pa prebise zadnji put covjeka sa djecom jer ima majicu Horde Zla..
Sudija nas pokro kme kme (**** crveni Lausu do poluvremena), i jos skandirali Praljku. Samo nadjitr jedan snimak da se to cuje imate i prenos na tv-u.
Bilo je u jednom momentu to "ustase" ali radi se o smijesnom broju da bi se i spominjalo to.
Eto to im razlog sto su izgubili..
Nadam se da je banjalucka fekalija zavrsila derbi sa mirvicem.
Volio bih ofirazu neku, da se komsinica nervira, da ih kartoniramo i unistimo 4-0 i da nam 2 penala svira.
Zivjela evropa bez kmelje
Volio bih ofirazu neku, da se komsinica nervira, da ih kartoniramo i unistimo 4-0 i da nam 2 penala svira.
Zivjela evropa bez kmelje

NEMA NAZAD
Da citas nasu temu, kako ne citas, vjerovatno, shvatio bi o kakvom je pus.acu kurca i bijedniku rijec.
Da, nemojte biti debili kao doticni lik.
- FKS -
Ma znam, imamo i mi takvih. Samo je važno ograditi se od njih, na svakoj strani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh sad ako cemo posteno,posto su nas zaklali ovo kolo a vas pogurali na Kosevu ce vas klati a nas gurati.
Ha ya hahahaha
Ha ya hahahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nas su klali 2 kola zaredom, a ne bih rekao da su nas pogurali protiv Veleža, no dobro. Biće ovo svakako jedan od zanimljivijih derbija u posljednje vrijeme. Nadam se da će biti zanimljivo prije svega na tribinama, pa neka bolji pobjedi.

-
- Kontakt:
Jucer si plakao, a i sutra ces kad svirne penal i ponisti gol protiv tebe..
Nadam se da nece biti previse zanimljivo na tribinama ahahahha
FK SARAJEVO.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja odgovorno tvrdim da se pjevalo Hercegovko jbo te Bosanac 

ma ohladio sam ja od pracenja mog kluba, nema sikiracije vise. Sad se samo nasladjujem drugima, a naravno da gigovicu sm*t zeli svaki normalan pratioc ove ligezeljovolimte je napisao/la: ↑09 maj 2023, 09:57Jucer si plakao, a i sutra ces kad svirne penal i ponisti gol protiv tebe..
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Posto je protiv Sloge sve fer bilo i protiv Bojca kako vi kazete,zelim da tako bude i u derbiju,orvi put bi volio nekog mesara u ekipi i 2 neregularna gola,bas da su ocita,da nam onda bacite analizi posto ste realni uvijek bilizeljovolimte je napisao/la: ↑09 maj 2023, 09:57Jucer si plakao, a i sutra ces kad svirne penal i ponisti gol protiv tebe..
-
- Kontakt:
Sve su navijaci Bojca objasnili,oni imaji to oko sokolovo,mi nismo u stanju sto kazes te finese da prepoznamo,nakon citanja njihovih postova shvatio sam da sam pogrijesio,sudija je bio perfektan a njihova igra na trenutke je posjecala na igru Galaktikosa. Ljudi igrali naoadacki,bez ostrih startova od noge do noge,nema se sta prigovoriti. AJ BOJAC
- Shategabri
- Kontakt:
Video ili bar audio zapisTMmanija2012 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 10:25Ja odgovorno tvrdim da se pjevalo Hercegovko jbo te Bosanac![]()

Inače ne vjerujemo na riječ

Koševo Zapad
Dajte taj audiozapis il video za praljka
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.