FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 maj 2023, 11:04

joker90 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:02
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
09 maj 2023, 10:59
NajvecaRadosti je napisao/la:
09 maj 2023, 10:55
Samo da ne bude ponovo repriza desetina derbija gdje ih rastavimo od zivota,stvorimo 20 sansi,fulamo nemoguce,stative,precke i oni nekom frljokom iz guzve odnesu bod.
Eto ja se ne mogu sjetiti derbija da su oni bili za klasu bolji od nas a da nisu pobjedili,uvijek smo mi ti nesretnici

Dizdarevic
Musa-Serbecic-Martinovic-Radovic
Balta-Vrancic
Kyeremeh-Varesanovic-Ziljkic
Renan

Ocekujem ovako nesto.Realno nas najjaci sastav,sumnjam da ce Avram biti spreman od prve minute.Prije da ce biti na klupi,ako i to uopste
Dalara mora biti joker! Mora! Kao Duljevic onda, mogao je jos 2 dati
Ma nek Dalara bude @Lobudaraczapamcenje, pusti se ti Jokera! :kafa:
:urnebes: :urnebes: nek bude i jedno i drugo :)
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 09 maj 2023, 11:09

Shategabri je napisao/la:
09 maj 2023, 10:25
Je l to matere vam još pričate o Gigoviću i Borcu?
Eto ko nismo znali i prije utakmice šta slijedi.
Pishaj ga, idemo dalje.
Za tri dana komšiluk obrnuti i ćao.
Znaci suti i trpi dok te karam a onda nakon toga pishaj ga pa cemo mi kao negdje dalje. E dobro si ti to svaka ti cast nema dalje :clap:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 maj 2023, 11:09

kenoHZ je napisao/la:
09 maj 2023, 01:50
Gledam ovaj meridian sportBH podkast, i ako ovo čitaju Stefan i Marko da znaju da ih nabijem na k*urac! Shvatam ja da navijaju za Borac i da gledaju drugim očima, ali ako se predstavljate kao neki novinari i stručnjaci video analize pa bar budite objektivni. Ne znam koliko vas prati njihov podcast, uglavnom o FKS nikad ništa lijepo ne kažu (uprkos rezultatima), i kritikuju maksimalno, dok se Borac pravda i nema nekog konkretnog komentara o ovom ciklusu od suđenja koji se dešava.
Na stranu ova dva debila kvazi novinara, gosti im je Luka Kulenović igrač kojeg bi najviše volio vidjeti u bordo dresu.
A gdje si ti vidio objektivnog novinara??? To ne postoji. Postoje agencije tipa Reuters i AP, koje "traže" vijesti, a to rade oni novinari na terenu. Oni pronalaze vijest i predaju je agenciji, kao kod nas u ratu, npr. Agencija prodaje vijest tzv. novinskim kućama tipa Avaz, Oslobođenje itd. Takva vijest dolazi u redakciju na obradu. Od urednika zavisi kako će i hoće li plasirati tu i takvu vijest. Znači, objektivnost - = bodova. Urednika samo interesuje da proda novine, znači, ako ima i mrvica mogućnosti za senzacionalizam, on će je iskoristiti i potpuno preraditi vijest, jer ga interesuju samo finansije, sasvim je nebitno što time zamagljuje suštinu same vijesti. Podcast novinari su su "žuti" novinari. Njih, također, ne interesuju činjenice nego reakcija publike. Ako je mogu izazvati, oni će to uraditi bez obzira na posljedice, pa i samu istinitost. Ako će ta dvojica izazvati tvoju reakciju svojim pisanjem, prilozima i sl. oni su svoju misiju ispunili. Kakve veze ima je li to potkrijepljeno činjenicama?? Čak štaviše, podcast novinari su najgori. Ovi po redakcijama i portalima imaju bar kakvog-takvog urednika i svojevrstan filter i mogu biti optuženi za klevetu, pa ponekad i prikoče. Ovi podcast nemaju nikakav filter. Jednostavno, objavljuju šta hoće i kako hoće, bez ikavih standarda, granica i obzira. Nije njima važna tvoja informisanost, nego gledanje njihovog podcasta. Potpuno im je svejedno da li su komentari pozitivni, ili negativni. Recimo, na jednom sarajevskom portalu imaju osobu koja namjerno u komentarima opsuje, recimo, mater na nacionalnoj osnovi samo da prikupi više komentara. Prilikom nalaženja sponzora, oni istaknu broj od 200 komentara samo na tom članku i tako lažno prikazuju čitanost portala, mada skoro svi komentari nemaju veze sa viješću. Novinarska objektivnost, to ti je oksimoron.
Nema igraj, nema dodaj
Ima samo dobro se prodaj.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 maj 2023, 11:15

Cokituki je napisao/la:
09 maj 2023, 11:09
09 maj 2023, 10:25
Je l to matere vam još pričate o Gigoviću i Borcu?
Eto ko nismo znali i prije utakmice šta slijedi.
Pishaj ga, idemo dalje.
Za tri dana komšiluk obrnuti i ćao.
Znaci suti i trpi dok te karam a onda nakon toga pishaj ga pa cemo mi kao negdje dalje. E dobro si ti to svaka ti cast nema dalje :clap:
Čekaj, hajmo redom:

Jesu li zasjeli u savez? Jesu.
Jel znaju šta rade? Znaju.
Jesu li potkovani? Itekako.
Kome se žaliti? Savezu koji sudiju nakon onakve utakmice da ocjenu 8,3?
UEFI? Vicinom jaranu Ćeferinu?
Žalio se Velež, išao do Strazbura, pa dobili qrčinu.

Možeš da igraš ovakvu ligu ili da istupiš. Sve ostalo je Sizifov posao.
Nemaš se kome žaliti, saopštenja ne piju vode jer ih niko ni ne čita.
Nemaju nikakvog efekta.
Kao što nema ni kad se Mirza prepucava sa onim jajolikim debilom Telgetlijom.
Samo mu dosipa gorivo i daje za pravo da nas i dalje maštrafi.

Ako imaš neku ideju šta bi se moglo uraditi da se nešto promijeni, daj.
Niko drugi je nema.
Oni gore dirigovano sude Zrinjskom, a eto nama neće jel?!
Sude svima i boli ih qrc. Pošalji sutra kome hoćeš ove snimke, niko se počešati neće.
Koševo Zapad

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 09 maj 2023, 11:16

S obzirom da je dobio nogu u Mariboru, treba ga pokušati kaparisati. Ako može Zrinjski, što i mi ne bi mogli

https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
Kad’ jednom prodje sve...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 maj 2023, 11:17

boki86 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:03
Samo da ne bude ponovo repriza desetina derbija gdje ih rastavimo od zivota,stvorimo 20 sansi,fulamo nemoguce,stative,precke i oni nekom frljokom iz guzve odnesu bod.
Eto ja se ne mogu sjetiti derbija da su oni bili za klasu bolji od nas a da nisu pobjedili,uvijek smo mi ti nesretnici

Dizdarevic
Balta-Vrancic
Renan

Ocekujem ovako nesto.Realno nas najjaci sastav,sumnjam da ce Avram biti spreman od prve minute.Prije da ce biti na klupi,ako i to uopste
Jel sigurno to za avramovskog da je povrijedjen? Valjda ce moci barem pola sata
Što bi rekli u NBA - questionable.
Hebu ga leđa, pa vidjećemo.
Koševo Zapad

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 09 maj 2023, 11:34

Jedan Špica Drugi Truba ovdje se odlučuje sezona hajmo momci

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 09 maj 2023, 11:45

Pametnjakovici prizivate tih 5%, a da nama daju njihovih 5% na Grbavici - cca 670 karti cirkus bi bio.. dajte stoki cijeli jug, vise nama para, svi dosli ko je htio i svi sretni ! :njanjanja:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 maj 2023, 11:46

bordobijeli4 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:45
Pametnjakovici prizivate tih 5%, a da nama daju njihovih 5% na Grbavici - cca 670 karti cirkus bi bio.. dajte stoki cijeli jug, vise nama para, svi dosli ko je htio i svi sretni ! :njanjanja:
Na osnovu ranijeg dogovora klubova i reciprociteta, Manijaci će dobiti 1.850 ulaznica za najveću utakmicu bh. fudbala, saznaje naš portal.

Cijene ulaznica za sve tribine je 10 KM s tim da će članovi kluba imati popust od 50% te će ulaznicu plaćati po cijenin od pet KM za ovu utakmicu, potvrđeno je za S.port1.ba.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 maj 2023, 11:47

ko pobjedi ide u evropu. X vise njima odgovara jer iducu igraju sa posusjem a mi idemo Velezu. Bas zbog svih desavanja imam osjecaj da ce igraci gristi na terenu i da cemo ih uzeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2023, 11:50

benko21 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:46
Na osnovu ranijeg dogovora klubova i reciprociteta, Manijaci će dobiti 1.850 ulaznica za najveću utakmicu bh. fudbala, saznaje naš portal.

Cijene ulaznica za sve tribine je 10 KM s tim da će članovi kluba imati popust od 50% te će ulaznicu plaćati po cijenin od pet KM za ovu utakmicu, potvrđeno je za S.port1.ba.
Sasvim pošteno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 09 maj 2023, 11:55

Avramovski je povrijeden jucer je trenirao pa vidjet cemo

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 09 maj 2023, 11:57

FCUM je napisao/la:
09 maj 2023, 11:47
ko pobjedi ide u evropu. X vise njima odgovara jer iducu igraju sa posusjem a mi idemo Velezu. Bas zbog svih desavanja imam osjecaj da ce igraci gristi na terenu i da cemo ih uzeti
Bice njima guravo sa posusjem samo tako

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 09 maj 2023, 11:59

Nama pare ocigledno nisu bitne, a njih ko **** :tralala:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 maj 2023, 12:01

boki86 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:57
FCUM je napisao/la:
09 maj 2023, 11:47
Bice njima guravo sa posusjem samo tako
ne nasjedati na seljacke i primitivne provokacije. Igrati svoju igru, jako, hrabro, odgovorno i konkretno. Jako u kost, bez faula! Bitno je da ekipa bude svi za jednog - jedan za sve tj. pokriti kolegu ako ispadne, pomagati u odbrani, ne mahati rukama ako ti se uputi los pas (kapiten na tome mora poraditi, onim mahanjem moze samo iziritirati kolege a i nas, svojim primjerom pokazi kako trebaju ostali da rade) i bit ce to ako Bog da sve dobro.
Mislim da smo spremniji od njih, imamo siru klupu i zato bi Dala s klupe oko 60e uveo, kad oni ne budu imali za zraka. Vjerujem da ce se naci u min 3 dobre sanse.

I naravno, cak i nekog flastera na santosu igrati. Znaci ne dati mu da dise, svaku loptu koja ide njemu treba otezati ali ne ispadati ko iz tramvaja. Krilo mora pomagati!
- 1 9 4 6 -

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2023, 12:02

boki86 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:59
MORTEME UKLONI OVAJ KANCER BGT
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 maj 2023, 12:05

mma_hz je napisao/la:
09 maj 2023, 12:02
boki86 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:59
MORTEME UKLONI OVAJ KANCER BGT
sha imaaa citav jug. Bas lijep broj 1850? ne valja pretjerati
- 1 9 4 6 -

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 09 maj 2023, 12:18

09 maj 2023, 11:17
boki86 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:03

Dizdarevic
Balta-Vrancic
Renan

Jel sigurno to za avramovskog da je povrijedjen? Valjda ce moci barem pola sata
Što bi rekli u NBA - questionable.
Hebu ga leđa, pa vidjećemo.
Mescini da je vise doubtful nego questionable haha

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 09 maj 2023, 12:28

Možete vi pričati šta hoćete ali Musa kad god igra u prvih 11 preko njegove strane mi primamo go, u napadu je opasan dobar centaršut brzina sve ok, ali odbrana mu je ispod prosječne.
12. igrač kluba iz Titove 38b

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 maj 2023, 12:37

Hoce li Aylah na jug sa ovih 1850 ili ce biti pizda dvolicna pa u lozu?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”