Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ipak, u pravilniku se navodi da, "ukoliko odvojena zona zauzima više od pet posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njihovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i veći broj mjesta". Na tu smjernicu, čelnici Sarajeva su zatvorili oči.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Jarane,više Vico daje finalistima kupa koje se igra naneutralnom terenu u Zenici (po 3 milje i velezu i zrinsjkom) nego sto sarajevski klubovi daju jedni drugima za najveci derbi.
I to se se opravdava ovdje na forumu, to je kao normala, šta ima veze, sad cete vi vama šuknuti sa kartama, pa cemo mi vama i tako ukrug dok se boje ne rastope.
Mudra politika, nema šta

nema ti logike prica, onda po tome ako barca da eibaru 5% kapaciteta (5.000), onda i eibar njima treba 5.000 (60%) kapaciteta, glupost prava, valjda ide po procentima, to je jedino logicnoZutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:35Mudro od vas bgm. Inace je 13-14% isto na stadionu od 13 500 i od 35 000 sjedecih mjesta. Samo isti (barem priblizno slican) broj karata je posteno. Prvi ste poceli s tim zatezanjem oko karata i slicnim sranjima, a mi samo odgovaramo istom mjerom. Da se mene pita sve dok ne bismo dobili citav sjever ni vi ne biste dobili vise nego sad, a kad sjever Grbavice bude citav nas dat vam jug i jos dobar dio zapada na Kosevu. Ne mozes mi rec da vam se to vise ne isplati nego ovo sad. Godinama ste nas gurali u zdenku, a dobijali citav jug i dio zapada, a cim ste poceli dobijat prikladne odgovore poceli ste se bunit.TeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:56ko hoce 50-50? mi trazimo samo onoliko koliko i vi dobijete na Grbavici, a to je nekih 13-14%Torino je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:28Hoće ljudi da ti daju 5%, a na Koševu 50% 50% hahahhaha glupani na kvadrat. Gdje živite vi Nišpe? Počeli sa kartama od 20KM, pa završili na gratis kartama jer kao neće da im mi spašavamo klub. Stvar filozofije. Hahahah
Rečeno vam je davno kad bude Lj, O i G slovo naše dobit ćete jug i dio zapada, do tad kmeči koliko hoćeš i traži krivca u nama. Zaboravljaš moj dječače mali kad si uzimo pare na istoku dok je bio ruševina, a sad kao nema mjesta hahhaha,kapacitet, tampon zona hu ha... Khaj phiče.
Da ponovimo, prvi ste poceli sa sjebavanjem derbija i s pravljenjem cirkusa oko karata, a mi samo nastavljamo![]()
opet kazem, razlika je sto mi mozemo napuniti nas sjever, a vi "vas" jug ne mozete, pito bih te da je vama na derbijima prosjek ~28.000 ljudi, dali bi nam u qrcu ikad citav jug i dio zapada, ne bi ni razmisljali o tome, kao sto mi ne razmisljamo da vam damo sjever kad nas svaki derbi dodje 10.000
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 09 maj 2023, 17:47, ukupno mijenjano 2 puta.
FKŽ !
let3 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:42Jarane,više Vico daje finalistima kupa koje se igra naneutralnom terenu u Zenici (po 3 milje i velezu i zrinsjkom) nego sto sarajevski klubovi daju jedni drugima za najveci derbi.
I to se se opravdava ovdje na forumu, to je kao normala, šta ima veze, sad cete vi vama šuknuti sa kartama, pa cemo mi vama i tako ukrug dok se boje ne rastope.
Mudra politika, nema šta![]()
Jbg sta da se radi. Mi smo davali dugo vremena puno vise nego dobijali, al eto receno je nikad vise na Kosevu vise od 5% dok se neki nasi uslovi ne ispune.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Cuj ti intelektualaca sa GrbaviceTeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:43nema ti logike prica, onda po tome ako barca da eibaru 5% kapaciteta (5.000), onda i eibar njima treba 5.000 (60%) kapaciteta, glupost prava, valjda ide po procentima, to je jedino logicnoZutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:35Mudro od vas bgm. Inace je 13-14% isto na stadionu od 13 500 i od 35 000 sjedecih mjesta. Samo isti (barem priblizno slican) broj karata je posteno. Prvi ste poceli s tim zatezanjem oko karata i slicnim sranjima, a mi samo odgovaramo istom mjerom. Da se mene pita sve dok ne bismo dobili citav sjever ni vi ne biste dobili vise nego sad, a kad sjever Grbavice bude citav nas dat vam jug i jos dobar dio zapada na Kosevu. Ne mozes mi rec da vam se to vise ne isplati nego ovo sad. Godinama ste nas gurali u zdenku, a dobijali citav jug i dio zapada, a cim ste poceli dobijat prikladne odgovore poceli ste se bunit.
Da ponovimo, prvi ste poceli sa sjebavanjem derbija i s pravljenjem cirkusa oko karata, a mi samo nastavljamo![]()
opet kazem, razlika je sto mi mozemo napuniti nas sjever, a vi "vas" jug ne mozete, pito bih te da je vama na derbijima prosjek ~28.000 ljudi, dali bi nam u qrcu ikad citav jug i dio zapada, ne bi ni razmisljali o tome, kao sto mi ne razmisljamo da vam damo sjever kad nas svaki derbi dodje 10.000

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:47Cuj ti intelektualaca sa GrbaviceTeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:43nema ti logike prica, onda po tome ako barca da eibaru 5% kapaciteta (5.000), onda i eibar njima treba 5.000 (60%) kapaciteta, glupost prava, valjda ide po procentima, to je jedino logicnoZutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:35
Mudro od vas bgm. Inace je 13-14% isto na stadionu od 13 500 i od 35 000 sjedecih mjesta. Samo isti (barem priblizno slican) broj karata je posteno. Prvi ste poceli s tim zatezanjem oko karata i slicnim sranjima, a mi samo odgovaramo istom mjerom. Da se mene pita sve dok ne bismo dobili citav sjever ni vi ne biste dobili vise nego sad, a kad sjever Grbavice bude citav nas dat vam jug i jos dobar dio zapada na Kosevu. Ne mozes mi rec da vam se to vise ne isplati nego ovo sad. Godinama ste nas gurali u zdenku, a dobijali citav jug i dio zapada, a cim ste poceli dobijat prikladne odgovore poceli ste se bunit.
opet kazem, razlika je sto mi mozemo napuniti nas sjever, a vi "vas" jug ne mozete, pito bih te da je vama na derbijima prosjek ~28.000 ljudi, dali bi nam u qrcu ikad citav jug i dio zapada, ne bi ni razmisljali o tome, kao sto mi ne razmisljamo da vam damo sjever kad nas svaki derbi dodje 10.000Sta mislite o ideji da mi nikako ne dolazimo na Grbavicu, a vama damo jug i cijeli zapad na Kosevu?

da se ja pitam, 5% svima i kraj price

FKŽ !
Kakvi argumenti druze ispricana prica bezbroj puta, zna se sta ce ko kad rec.TeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:48Zutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:47Cuj ti intelektualaca sa GrbaviceTeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:43
nema ti logike prica, onda po tome ako barca da eibaru 5% kapaciteta (5.000), onda i eibar njima treba 5.000 (60%) kapaciteta, glupost prava, valjda ide po procentima, to je jedino logicno
opet kazem, razlika je sto mi mozemo napuniti nas sjever, a vi "vas" jug ne mozete, pito bih te da je vama na derbijima prosjek ~28.000 ljudi, dali bi nam u qrcu ikad citav jug i dio zapada, ne bi ni razmisljali o tome, kao sto mi ne razmisljamo da vam damo sjever kad nas svaki derbi dodje 10.000Sta mislite o ideji da mi nikako ne dolazimo na Grbavicu, a vama damo jug i cijeli zapad na Kosevu?
![]()
nisam ni mislio da ces imat neki dobar argument
![]()
da se ja pitam, 5% svima i kraj price![]()
Karta za kartu najpostenije

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato se pita vaša uprava koja je potpisala ove uslove.TeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:48Zutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:47Cuj ti intelektualaca sa GrbaviceTeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:43
nema ti logike prica, onda po tome ako barca da eibaru 5% kapaciteta (5.000), onda i eibar njima treba 5.000 (60%) kapaciteta, glupost prava, valjda ide po procentima, to je jedino logicno
![]()
nisam ni mislio da ces imat neki dobar argument
![]()
da se ja pitam, 5% svima i kraj price![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Meraak1921
- Kontakt:
Svjesni su oni da bi ih popishali na Kosevu da je kao prije.. nema ih godinama nigdje, al eto bila je invazija u BL .. ma nabiem taj gradski stadion na prangiju, ajmoooo ZAPAAAD rukeeeee 

-
- Kontakt:
Uvazava se i ta vrsta punjenja, samo nastaviteholyman je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:29Mi im nismo punili stadion ali njih redovno punimoBalorda je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:18Molim malo više poštovanja prema ljudima koji su jedini napunili vaš stadion. Kad vi već niste mogli.Mamba21 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:00Zamolio bih ove magistralce, da budu no1 u svom gradu, pa da se onda okrenu Manijacima. Šaka navijača, šaka ljudi vas prĆi, od rata pa do dana današnjeg.
Lijepi strah, pa se ne smije pusiti cijeli jug.. Nama je dovoljno i onaj broj ulaznica da vam održimo čas navijanja.
Jel pao taj sex između ra i hz?

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Najbolje bi bilo da se sarajevski derbi igra u Zenici na onom trening centru, na nekom pomocnom terenu, bez publike bez ikoga. Kao sto je bilo ove sezoneZutti je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:45let3 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 17:42Jarane,više Vico daje finalistima kupa koje se igra naneutralnom terenu u Zenici (po 3 milje i velezu i zrinsjkom) nego sto sarajevski klubovi daju jedni drugima za najveci derbi.
Mudra politika, nema šta![]()
Jbg sta da se radi. Mi smo davali dugo vremena puno vise nego dobijali, al eto receno je nikad vise na Kosevu vise od 5% dok se neki nasi uslovi ne ispune.
Jer to je ocito cilj obje uprave, sjebati derbi, ogranici karte, svedi ne minimum, napucaj cijene, ne daj im, ogadi svima tu utakmicu, ali nek smo mi njma šuknuli pod prečku i nek su naši navijači zadovoljni sa tim, to je najbitnije.

A onda se ko fol cudimo sto se raspada sport u gradu Sarajevu, sto druge sredine uzimaju titule u svim sportovima.
- Meraak1921
- Kontakt:
5% Grbavice tj oko 700 mjesta- Bice odlican derbi bar na Grbavici 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovaj derbi bice ludilo na tribinama ukupno 5-6 milja navijaca
U Sarajevu je unisteno sve sto se moglo unistiti.

Zeljeznicar je zadnjih nekoliko derbija uredno dobijao po 2000 karti za zapad, a na utakmicama tamo nije bilo vise od 150 Zeljinih navijaca. Ne znam kome koriste ove provokacije i najavljivanje nekih "invazija" kad od toga nema nista. Nema potrebe za dodatnim dizanjem tenzija. Broj karti za jug je trebao biti veci, bar za hiljadu. Nama na Grbavici standardnih 1500 i to je to sto se derbija tice, nema naznaka da bi se u buducnosti nesto moglo promijeniti po pitanju toga.
- TMmanija2012
- Kontakt:
A vase tribine na Koševu budu krcateHerson je napisao/la: ↑09 maj 2023, 18:15Zeljeznicar je zadnjih nekoliko derbija uredno dobijao po 2000 karti za zapad, a na utakmicama tamo nije bilo vise od 150 Zeljinih navijaca. Ne znam kome koriste ove provokacije i najavljivanje nekih "invazija" kad od toga nema nista. Nema potrebe za dodatnim dizanjem tenzija. Broj karti za jug je trebao biti veci, bar za hiljadu. Nama na Grbavici standardnih 1500 i to je to sto se derbija tice, nema naznaka da bi se u buducnosti nesto moglo promijeniti po pitanju toga.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pablo11, Vanja8 i 33 gosta.