Ljudino ja imam 34 godine nisam odavno na sjeveru al postujem njihovu odluku da ne idem na tekme kao sto postujem vasu da idete i tu je kraj price.Al i ja i ti znamo da bez Hordi na Kosevu je sve drugacije.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:14Nista. Cisto da znate da navijanje za Sarajevo nije krenulo od vas i da i medju nama "placenicima" ima osoba koje su na Kosevu dosta dugo vremena, vole Sarajevo barem jednako kao i vi (mada vi to negirate jer smo mi po vama placenici koji rade protiv kluba), a nikakvi losi rezultati nas nisu otjerali.mma_hz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:52Ja i?Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:39
Trebalo bi bit meni upuceno?
Jel potrebno da saljem slike ulaznica sa utakmica kad ste vjerovatno ti i momci sa sjevera bili nizi razredi osnovne skole, a neki od vas vjerovatno i mladji? Ima tu od domacih sa Đerzelezom do gostovanja u Bihacu i Orasju. Eto od tih godina na utakmicama, a svakakvih perioda smo imali![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Senner je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:45Pitari moji, gotova operacija, jedan stent i ipak dva bajpasa
Danas sam izašao, mirovanja, stepenice vako, stepenice nako, hodanje malo po malo, puhanje nakih loptica (tražio da zamjene plavu kažu ne može) i sl...
Ako Bog da za par mjeseci sam kao nov
Vidio sam par snimaka iz Banja Luke, pljačka izgleda bila neviđenih razmjera, sreća što nisam gledao, infarkt bi me opalio.
Idemo naši lavovi, pamet u glavu i ABD natrpajte ih u mubarek petak, to je sve što želim/o.
IGRAJ BORDO BJELI OLE OLE![]()

Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:14Nista. Cisto da znate da navijanje za Sarajevo nije krenulo od vas i da i medju nama "placenicima" ima osoba koje su na Kosevu dosta dugo vremena, vole Sarajevo barem jednako kao i vi (mada vi to negirate jer smo mi po vama placenici koji rade protiv kluba), a nikakvi losi rezultati nas nisu otjerali.mma_hz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:52Ja i?Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:39
Trebalo bi bit meni upuceno?
Jel potrebno da saljem slike ulaznica sa utakmica kad ste vjerovatno ti i momci sa sjevera bili nizi razredi osnovne skole, a neki od vas vjerovatno i mladji? Ima tu od domacih sa Đerzelezom do gostovanja u Bihacu i Orasju. Eto od tih godina na utakmicama, a svakakvih perioda smo imali![]()

100% da je tako. Ko hoce da ide nek ide, ko nece ne mora. Meni samo smetaju ova prepucavanja i bespotrebna vrijedjanja. To nam ne treba.mma_hz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:16Ljudino ja imam 34 godine nisam odavno na sjeveru al postujem njihovu odluku da ne idem na tekme kao sto postujem vasu da idete i tu je kraj price.Al i ja i ti znamo da bez Hordi na Kosevu je sve drugacije.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:14Nista. Cisto da znate da navijanje za Sarajevo nije krenulo od vas i da i medju nama "placenicima" ima osoba koje su na Kosevu dosta dugo vremena, vole Sarajevo barem jednako kao i vi (mada vi to negirate jer smo mi po vama placenici koji rade protiv kluba), a nikakvi losi rezultati nas nisu otjerali.
Da je drugacije na Kosevu ne treba ni spominjat. Zato i kazem da je najbolje da Mirvic obeca da Mirza i Ajla idu na kraju sezone, a da se Horde vrate odmah. Na kraju sezone Mirvic ispuni obecanje i svi sretni i zadovoljni
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nista.Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:29Šta imam tebi odgovarat?nokee je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:14Balavce a ko je branio zadnji put kad su dobili isti broj karata za jug pa ih doslo na zapad? Sa sjevera dosli da brane, jelde? Tu ima par grupica momaka starijih (onako u formiTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ne ubijajte svoje lavove da vas ne bi pojeli neprijateljski psi.koji su skocili, par ih je dobro fasovalo.
Dobro se sluzite sad sa tom djecom koja su bila na zapadu, sad i ona smetaju. U **** na sta smo mi spali.
Hebe te ovaj hebe te onaj, a ovo izmedju sebe je slag na tortu.
Pogresan ste nacin borbe izabrali i sami ste to skontali. Ne mozes ti raju natjerati da ne dodje na utakmicu, kad ih vecina vidi da dok klub nije finansijski ugrozen i dok god ovaj ulaze pare, ne vidi smisao bojkota protiv 2 covjeka koja je zamisli postavio taj koji upumpava pare. I tu prica zavrsava.
A postavio sam ti par pitanja na predhodnim postovima, udostoji se pa odgovori, red bi bio kad vec pametujes toliko..
A kae slagalo se za besplatne karte do kraja sezone, a sta su Horde slagale? Ima li da je neko to i pomenuo? Jesu li mooozda u saopstenju rekli ukoliko se ne povuce odluka o imenovanju Mirze slijedi bojkot SVIH utakmica FKS. Pa kad vec tjerate mak na konac..
Onda nemoj ni pisati ovdje i iznositi lazi, redovno. Nije ljudski a ni normalno. Ako vec nesto napises stani iza toga, a ne napises pa pobjegnes..
Iako ironicno receno svima je jasno ko je ko
@nokee
Nije nikad receno bojkot svih utakmica nadji tu recenicu i postavi ovdje
Receno je bojkot svih domacih utakmica i svih radnji koji donose prihode upravi
Do smrti odani!
Ma nece ba mirza ic na kraju sezone, lik nema poraza dva mjeseca (postenog). To i komplikuje situaciju. Dabogdo da je izgubio 5 zaredom i da ga otjera odmah i ljepota.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:24100% da je tako. Ko hoce da ide nek ide, ko nece ne mora. Meni samo smetaju ova prepucavanja i bespotrebna vrijedjanja. To nam ne treba.mma_hz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:16Ljudino ja imam 34 godine nisam odavno na sjeveru al postujem njihovu odluku da ne idem na tekme kao sto postujem vasu da idete i tu je kraj price.Al i ja i ti znamo da bez Hordi na Kosevu je sve drugacije.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:14
Nista. Cisto da znate da navijanje za Sarajevo nije krenulo od vas i da i medju nama "placenicima" ima osoba koje su na Kosevu dosta dugo vremena, vole Sarajevo barem jednako kao i vi (mada vi to negirate jer smo mi po vama placenici koji rade protiv kluba), a nikakvi losi rezultati nas nisu otjerali.
Da je drugacije na Kosevu ne treba ni spominjat. Zato i kazem da je najbolje da Mirvic obeca da Mirza i Ajla idu na kraju sezone, a da se Horde vrate odmah. Na kraju sezone Mirvic ispuni obecanje i svi sretni i zadovoljni
Nece ni ayla ici, mirvic se lize s njom opasno, nesto mu se svidja i to je to, njegova je zadnja.
Pat pozicija, nema hordi, sta je tu je. Nek grme manijaci na derbiju i vozdra. Zapjevat ce i istok povremeno i to ti je. Svakako smo bolji 16 puta od njih, treba ih klepit po usima pa nek navijaju qurcu

Dio ZVANICNOG SAOPSTENJA HORDI ZLA.
Iskukiraj druze ove pokusaje, lazi, spletkarenja...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
I to bi sad tebi trebalo dati za pravo, da prozivas trenutnu ekipu na sjeveru?Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:39Trebalo bi bit meni upuceno?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:22Na utakmice ce prestati dolaziti takvi kao ti, čim krene serija slabih rezultata.
Horde neuzimaj u ta prljava usta, jer momci zaslužuju svaki respekt.
Sta god bilo i kakvu god oni furku imali (nisam na sjeveru) necu ih prozivati i govorit kako je bez njih bolje, jer nije.
Ako ih necu u nečem podrzati necu ih ni zayebavati, jer sta god da rade rade to za dobrobit kluba.
Ni sad oni nikog netjeraju sa Koseva. Ako se nekome ide na utakmicu jednostavno ode i pogleda. Zato bi i mi ostali trebali ako vec nismo za bojkot i da ih podrzimo, barem se držati po strani, a ne pisati sve i svasta o njima koji su braca po bordo bojama.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 maj 2023, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
[SAOPŠTENJE ZA JAVNOST] 12.Pro 2022 UNFKS HORDE ZLA
Stoga, ovim putem od Vas tražimo da povučete odluku o imenovanju novog šefa stručnog štaba, obzirom da se radi o osobi koja je više puta pokazala nepoštovanje prema navijačima, inače ćemo u suprotnom biti primorani da pozovemo cjelokupan navijački korpus u bojkot svih utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo. Kako biste bolje (i napokon) razumjeli u kakav klub ste došli, predlažemo da se informišete o svim borbama koje su Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo i navijačka grupa Horde zla vodili u prošlosti, a sve za boljitak Fudbalskog kluba Sarajevo, i iz istih izašli kao pobjednici jer SARAJEVO - TO SMO MI, I SAMO MI!
I da se razumijemo, nije bitno ovo uopste, ni meni ni bilo kome drugom al kad vec neki ovdje tjeraju mak na konac za idiotne stvari kao sto sta su rekli za besplatne karte, sta su rekli za godisnje itd itd.

Zadnja izmjena: nokee, dana/u 10 maj 2023, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
spezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35Ma nece ba mirza ic na kraju sezone, lik nema poraza dva mjeseca (postenog). To i komplikuje situaciju.Dabogdo da je izgubio 5 zaredom i da ga otjera odmah i ljepota.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:24100% da je tako. Ko hoce da ide nek ide, ko nece ne mora. Meni samo smetaju ova prepucavanja i bespotrebna vrijedjanja. To nam ne treba.
Nece ni ayla ici, mirvic se lize s njom opasno, nesto mu se svidja i to je to, njegova je zadnja.
Pat pozicija, nema hordi, sta je tu je. Nek grme manijaci na derbiju i vozdra. Zapjevat ce i istok povremeno i to ti je. Svakako smo bolji 16 puta od njih, treba ih klepit po usima pa nek navijaju qurcu
Yebo ti nas...
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
NazorUso je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:37
Dio ZVANICNOG SAOPSTENJA HORDI ZLA.
Iskukiraj druze ove pokusaje, lazi, spletkarenja...
Iskuliraj ti svoje lazi, spletkarenja, i priznaj ovdje da si po zadatku tvoje ti drage Sabrine, nece se ba vratiti dzaba lazes ovdje svaki dan... pa procitaj jos koji put sva SAOSTENJE UNFKS HORDE ZLA pa vidi ko laze..
Gdje sam ja rekao da je bolje bez njih? Niko sretniji od mene da jos danas izdaju saopstenje u kojem pozivaju sve da dodju na Kosevo u petak.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:41I to bi sad tebi trebalo dati za pravo, da prozivas trenutnu ekipu na sjeveru?Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:39Trebalo bi bit meni upuceno?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:22Na utakmice ce prestati dolaziti takvi kao ti, čim krene serija slabih rezultata.
Horde neuzimaj u ta prljava usta, jer momci zaslužuju svaki respekt.
Sta god bilo i kakvu god oni furku imali (nisam na sjeveru) necu ih prozivati i govorit kako je bez njih bolje, jer nije.
Ako ih necu u nečem podrzati necu ih ni zayebavati, jer sta god da rade rade to za dobrobit kluba.
Ni sad oni nikog netjeraju sa Koseva. Ako se nekome ide na utakmicu jednostavno ode i pogleda. Zato bi i mi ostali trebali ako vec nismo za bojkot i da ih podrzimo, barem se držati po strani, a ne pisati sve i svasta o njima koji su braca po bordo bojama.
To da oni nikog ne tjeraju s Koseva si u pravu. To pokusavaju debili s foruma, samo im slabo ide
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
nokee je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:47
Iskuliraj ti svoje lazi, spletkarenja, i priznaj ovdje da si po zadatku tvoje ti drage Sabrine, nece se ba vratiti dzaba lazes ovdje svaki dan... pa procitaj jos koji put sva SAOSTENJE UNFKS HORDE ZLA pa vidi ko laze..

Saopstenje*
Gdje aylah quraylah nalazi ove nepismene da je brane. Onaj "vidjeo", ovaj "saostava"... Bruka
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Pa isti ti je qurac brate. Lik napravio hemiju vrhunsku u ekipi, ali svi ga mrze osim igraca koji se kunu u njega. Pa ziljkic mu ljubavni roman posvetio.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:43spezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35Ma nece ba mirza ic na kraju sezone, lik nema poraza dva mjeseca (postenog). To i komplikuje situaciju.Dabogdo da je izgubio 5 zaredom i da ga otjera odmah i ljepota.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:24
100% da je tako. Ko hoce da ide nek ide, ko nece ne mora. Meni samo smetaju ova prepucavanja i bespotrebna vrijedjanja. To nam ne treba.
Yebo ti nas...
I mi sad tjeramo njega da bi nas preuzeo 1000.hrvatski ili srpski polovnjak iz donjeg doma hnl-a ili srpske lige. Takve prizivamo ovdje. Nekakve zekice, picqe materine. Ne znam, slabo pratim te lige.
Taj ce doci, voditi ekipu par mjeseci, uzeti duplo vise para, i onda cemo ga poceti prozivati blitvar ili kako vec, zavisi od iz koje hrvatske regije dolazi, jer ce se ispostavit da je ublehas, i da je u ovoj ligi 90% posla hajc, a taktika je u 7.planu.
I tako ukrug sto godina, do drugog pretkola europe. Ligu vise ne mozes osvojit, zrinjski je prejak, a ako oni padnu borac ce ubacit u brzinu vise, pocet ce snajperom pucat s tribina u igrace ako povedemo haha
Postalo je zamorno pravo, a nikakvo rjesenje se ne nazire. Malo se stvorilo dobre atmosfere u ekipi, slozen solidan tim, i navijaci bojkotuju.....
Opste je poznato da cesto fulas terapije. Ne valja ti to, mogo bi mi opet kmecati,kad je popijes pa dodjes sebi..NazorUso je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:50![]()
![]()
![]()
Saopstenje*
Gdje aylah quraylah nalazi ove nepismene da je brane. Onaj "vidjeo", ovaj "saostava"... Bruka![]()
Nego imal jos kakav spin i spletkarenje

nokee je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:55Opste je poznato da cesto fulas terapije. Ne valja ti to, mogo bi mi opet kmecati,kad je popijes pa dodjes sebi..

Nek je hairli brate. Cuvaj se.Senner je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:45Pitari moji, gotova operacija, jedan stent i ipak dva bajpasa
Danas sam izašao, mirovanja, stepenice vako, stepenice nako, hodanje malo po malo, puhanje nakih loptica (tražio da zamjene plavu kažu ne može) i sl...
Ako Bog da za par mjeseci sam kao nov
Vidio sam par snimaka iz Banja Luke, pljačka izgleda bila neviđenih razmjera, sreća što nisam gledao, infarkt bi me opalio.
Idemo naši lavovi, pamet u glavu i ABD natrpajte ih u mubarek petak, to je sve što želim/o.
IGRAJ BORDO BJELI OLE OLE![]()
Sve mi znamo.
Na stranu mirza i sve, gdje ces bolan napisati daBogda 5 izgubio liku koji nas trenira. Svastaspezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:52Pa isti ti je qurac brate. Lik napravio hemiju vrhunsku u ekipi, ali svi ga mrze osim igraca koji se kunu u njega. Pa ziljkic mu ljubavni roman posvetio.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:43spezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35
Ma nece ba mirza ic na kraju sezone, lik nema poraza dva mjeseca (postenog). To i komplikuje situaciju.Dabogdo da je izgubio 5 zaredom i da ga otjera odmah i ljepota.
Yebo ti nas...
I mi sad tjeramo njega da bi nas preuzeo 1000.hrvatski ili srpski polovnjak iz donjeg doma hnl-a ili srpske lige. Takve prizivamo ovdje. Nekakve zekice, picqe materine. Ne znam, slabo pratim te lige.
Taj ce doci, voditi ekipu par mjeseci, uzeti duplo vise para, i onda cemo ga poceti prozivati blitvar ili kako vec, zavisi od iz koje hrvatske regije dolazi, jer ce se ispostavit da je ublehas, i da je u ovoj ligi 90% posla hajc, a taktika je u 7.planu.
I tako ukrug sto godina, do drugog pretkola europe. Ligu vise ne mozes osvojit, zrinjski je prejak, a ako oni padnu borac ce ubacit u brzinu vise, pocet ce snajperom pucat s tribina u igrace ako povedemo haha
Postalo je zamorno pravo, a nikakvo rjesenje se ne nazire. Malo se stvorilo dobre atmosfere u ekipi, slozen solidan tim, i navijaci bojkotuju.....
Da je bas isti **** i nije, al hajd.spezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:52Pa isti ti je qurac brate. Lik napravio hemiju vrhunsku u ekipi, ali svi ga mrze osim igraca koji se kunu u njega. Pa ziljkic mu ljubavni roman posvetio.Zutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:43spezial je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:35
Ma nece ba mirza ic na kraju sezone, lik nema poraza dva mjeseca (postenog). To i komplikuje situaciju.Dabogdo da je izgubio 5 zaredom i da ga otjera odmah i ljepota.
Yebo ti nas...
Ma ovo se samo nama moze ovako namjestit. Koji god trener dodje mi ocekujemo rezultate, podrska od prvog dana i totalni fijasko na kraju i onda ti dodje Mirza kojeg svi navijaci preziru i napravi rezultat. Pored rezultata stvorio je i nevidjenu atmosferu u ekipi. Realno gledano da je bilo koji drugi trener ovo uradio proglasili bismo ga herojem jer je odradjen nevjerovatan posao. U sustini i jest najbitnije da klub ima rezultate, a ko je na klupi i na terenu je nebitno, al pitarluk je zayebana dijagnoza pa svi i dalje hocemo da Mirza ode. Najbolje bi bilo da poslije Igmana sam podnese ostavku, ispao bi gospodin tim cinom, al znamo svi kakav je Mirza smrad pa tako tu ostavku mozemo samo sanjat.
Ponavljam jos jednom, jedino rjesenje je Mirvicevo obecanje da Mirza i Ajla lete na kraju sezone, HZ da se vrate i da Mirvic obecanje ispuni. Medjutim i to je mac s dvije ostrice jer pitaj boga ko bi nam u tom slucaju na klupi zavrsio.
Mi kakvi smo nakon 3 kola bi bilo "Mirza vrati se sve ti je oprosteno"

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 10 maj 2023, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, atomskaNavika, benko21, bhfanatic14, boki86, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Fudo, Hamagara, insimadop, Kaunas, Krompirusa, Kyle88, MaroonWhite1946, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, plisek, Proximic, Vanja8, Zagor i 214 gostiju.