Ma i Ajax ih je ono slucajno razbucao. I City godinu poslije.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Očito da je Real sinoć pokraden, samo žalosno da trener poputp Pep-a treba pomoć Čeferina i kompanije za uspjeh u Ligi Prvaka. Znamo da je ovo sve zbog Super Lige, ali evo dobro se kenjati engleskim ekipama u stau iz godine u godinu. Haaland, prevara stoljeća i dečko koji koristi doping, ali City se ne provjerava.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Veceras salemakers pravi djecu onoj jadnoj odbrani
Šta se desilo sa fudbalom

Čak mi sad i fale mentalni bolesnici poput Roya Keanea kada vidim ovo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Opasan igrac kad se zaboravi na njegRollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:16Gdje nadje Salemakersa, pa on sebi djecu ne moze napravit![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tako su u Napulju mislili da nema ništa od njega.RollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:16Gdje nadje Salemakersa, pa on sebi djecu ne moze napravit![]()

Ali stvarno je odbrana Intera najlošiji dio tima. Veterani Darmian i Acerbi. Polovnjaci Di Marco i Dumfries. Jedino što je kvalitet je Bastoni.
Ne tako davno tu su bili De Vrij, Skriniar,Perišić i Hakimi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Standardna priča

Da se zna zasto sinoc nisu izgubili

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ko je gledao utakmicu, mogao je vidjeti da su Kroos i Modric totalno izdominirali.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Modric odigrao solidnu partiju, ne znam sto ga se napada. Kroos je grohnuo i to da valja. Valverde tu i tamo. Vidjet cemo u uzvratu.
Veceras Leao ne igra za Rossonere. Velika sansa za Inter s obzirom da su sad po ovim postavama jaci u svakoj liniji. Mozda bi se oko odbrana dalo diskutovat, ma da nevazno. Dzeko sad mora pokazat da je igrac za Intera. A ne da ga letva Lukaku nadjacava.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je primio 1 gol u zadnjih 6 utakmica LPa. Tako da neće biti lahko Džeki i društvu. Dok je odbrana Intera najlošiji dio tima. Ali opet bez Lea to je drugačiji tim Milana.IndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:42Modric odigrao solidnu partiju, ne znam sto ga se napada. Kroos je grohnuo i to da valja. Valverde tu i tamo. Vidjet cemo u uzvratu.
Veceras Leao ne igra za Rossonere. Velika sansa za Inter s obzirom da su sad po ovim postavama jaci u svakoj liniji. Mozda bi se oko odbrana dalo diskutovat, ma da nevazno. Dzeko sad mora pokazat da je igrac za Intera. A ne da ga letva Lukaku nadjacava.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- RollingPaper
- Kontakt:
Acerbi iako je "veteran" ovo mu je vrhunac karijere, pun je samopouzdanja i igra odlicno u posljednje vrijeme, Darmian takođe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:21Tako su u Napulju mislili da nema ništa od njega.RollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:16Gdje nadje Salemakersa, pa on sebi djecu ne moze napravit![]()
![]()
Ali stvarno je odbrana Intera najlošiji dio tima. Veterani Darmian i Acerbi. Polovnjaci Di Marco i Dumfries. Jedino što je kvalitet je Bastoni.
Kao navijač Intera, najmanje se bojim Salemakersa. Po meni dosta tanak, prosječan i nedorečen igrač.
Sasvim slucajno si uzeo za mjerilo bas 6 zadnjih utakmica. Zato jer vam je prije toga mrtvi Chelsea spakovao 5 komada u dvije utakmice bez da ste vi zabili ijedan. Kokoske nisu nikakvo mjerilo, njih ste prosli onim brzim startom u prvoj utakmici kad je zabio Diaz. Poslije toga i u toj prvoj a i u drugoj utakmici uspavanka. Napoli se u kvoteru isfulao kao nikad. Pravo je cudo da nisu zabili u Milanu. A jos vece cudo da su samo jedan zabili u uzvratu. 23 suta na gol i 16 kornera. Plus promaseni penal. Malo realnosti nije na odmet. Inter vas moze napunit itekako. Pa samo u ovoj godini ste vec igrali 2x i oba puta su vas dobili. 3-0 i 1-0. Ne smijem ni da zamislim sta bi tek u finalu bilo ako prodjete. Ali opet sretno vam.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:45Milan je primio 1 gol u zadnjih 6 utakmica LPa. Tako da neće biti lahko Džeki i društvu. Dok je odbrana Intera najlošiji dio tima. Ali opet bez Lea to je drugačiji tim Milana.IndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:42Modric odigrao solidnu partiju, ne znam sto ga se napada. Kroos je grohnuo i to da valja. Valverde tu i tamo. Vidjet cemo u uzvratu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Darmian i Acerbi su polovnjaci nećemo se lagati. Osrednji kvalitet ko i Sale.RollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:48Acerbi iako je "veteran" ovo mu je vrhunac karijere, pun je samopouzdanja i igra odlicno u posljednje vrijeme, Darmian takođe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:21Tako su u Napulju mislili da nema ništa od njega.RollingPaper je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:16
Gdje nadje Salemakersa, pa on sebi djecu ne moze napravit![]()
![]()
Kao navijač Intera, najmanje se bojim Salemakersa. Po meni dosta tanak, prosječan i nedorečen igrač.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Chelsea nije bio Mike na golu. A Chelsea je tad bio bolja ekipa nego sad. Inter je izgubio od Milana ove sezone u ligi. Tako da kako oni mogu dobiti Milan moze i Milan njih. Male veće šanse dajem Interu ali ne prevelika razlika.IndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:53Sasvim slucajno si uzeo za mjerilo bas 6 zadnjih utakmica. Zato jer vam je prije toga mrtvi Chelsea spakovao 5 komada u dvije utakmice bez da ste vi zabili ijedan. Kokoske nisu nikakvo mjerilo, njih ste prosli onim brzim startom u prvoj utakmici kad je zabio Diaz. Poslije toga i u toj prvoj a i u drugoj utakmici uspavanka. Napoli se u kvoteru isfulao kao nikad. Pravo je cudo da nisu zabili u Milanu. A jos vece cudo da su samo jedan zabili u uzvratu. 23 suta na gol i 16 kornera. Plus promaseni penal. Malo realnosti nije na odmet. Inter vas moze napunit itekako. Pa samo u ovoj godini ste vec igrali 2x i oba puta su vas dobili. 3-0 i 1-0. Ne smijem ni da zamislim sta bi tek u finalu bilo ako prodjete. Ali opet sretno vam.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:45Milan je primio 1 gol u zadnjih 6 utakmica LPa. Tako da neće biti lahko Džeki i društvu. Dok je odbrana Intera najlošiji dio tima. Ali opet bez Lea to je drugačiji tim Milana.IndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:42
Modric odigrao solidnu partiju, ne znam sto ga se napada. Kroos je grohnuo i to da valja. Valverde tu i tamo. Vidjet cemo u uzvratu.
A loše ovo bez Leaa pravo, sa njim bi baš bio spektakl meč.
Milan - Inter 1:0
Inter nazor dosao do ovog mjesta, Porto bio bolji od njih .. Al eto, ipak je i gradski derbi sve je moguce...
Inter nazor dosao do ovog mjesta, Porto bio bolji od njih .. Al eto, ipak je i gradski derbi sve je moguce...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Romagnoli13
- Kontakt:
Postoji uzvrat pogotovo ako večeras neko ne napravi veću zalihu golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.