Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:58Back to the rootsAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:55Citam i navijam da nema HaskicaMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:52De ne bacajte bombe, recite jel ozbiljno ili nije
Antipolitika citaj samo znamo da u dubini srca navija za velez jos![]()
![]()
Treba li vam kondicioni novi mozda, imamo mi jednog kvalitetnog
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
moze trampa, oni nama nutricionistkinju,a mi njima kondicionog ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:59Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:58Back to the roots![]()
Treba li vam kondicioni novi mozda, imamo mi jednog kvalitetnog
![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Mostarac45
- Kontakt:
Onda vidim da nisi cuo za Dzevada Sijamiju,Napunit ce onu vasu rupu od golmanaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:55Citam i navijam da nema HaskicaMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:52De ne bacajte bombe, recite jel ozbiljno ili nije
Faktor iznenadjenjaMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:11Onda vidim da nisi cuo za Dzevada Sijamiju,Napunit ce onu vasu rupu od golmanaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:55Citam i navijam da nema HaskicaMostarac45 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:52De ne bacajte bombe, recite jel ozbiljno ili nije
19V22
Još nisam došao k sebi nakon sramotne krađe kod malog plavog “gospodina” i one silne uvrede i skandiranja sa tribina.. slažem se za RAjom da se treba isključivo posvetiti Igmanu u petak jer se radi o vrlo važnoj utakmici (kao i svaka do kRAja što nam je). Biti će dosta gusto s obzirom na naše silne izostanke, ali nošeni hukom sa tribina vjerujem u pobjedu i nadam se POŠTENOM suđenju.
Ako je imalo pametan trener ostavit ce na klupi haskica a poceti sa Leaijem protiv igmana da sto spremniji Haskic doceka finale kupa
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kakvo odmaranje ljudi moji.
Nama je utakmica protiv Igmana jednake važnosti kao i finale kupa.
Stvarno nemam ideje ko bi mogao zamjeniti Hrkaća ako se povrijedio.
Kako je krenulo, morat će se Avdo skidat da popuni ekipu.
Bože sačuvaj na šta ekipa spade.
Nama je utakmica protiv Igmana jednake važnosti kao i finale kupa.
Stvarno nemam ideje ko bi mogao zamjeniti Hrkaća ako se povrijedio.
Kako je krenulo, morat će se Avdo skidat da popuni ekipu.
Bože sačuvaj na šta ekipa spade.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Ne sjecam se da smo ikada imali ovakve probleme sa povredama. Nesto tu ne stima u pripremi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ma bilo je i prošle sezone.
Haskić,Bajrić,onaj golman, Dzanković,Salčin.... uvijek je neko bio povrijeđen.
Haskić ušao na poluvremenu u finalu ako se sjećaš nije bio spreman za čitavu utakmicu.
Vjerojatno je problem plastika i loši uslovi za oporavak poslije utakmica i treninga.
Problem je neki jer nas povrede konstantno kolju.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pobjeda protiv zrinja znaci evropa i ogromne pare, pobjeda protiv igmana moze ali i nemora da ista znaci ako se ne ode u evropu, prevelik je ulog u finalu da bi se kockalo sa tim.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ja sam i dalje uvjeren da smo bliži Evropi kroz prvenstvo nego kroz Kup.
Iako je jedna utakmica u finalu, realno, šanse su 65/35 za svinje. Da smo kompletni, bile bi dosta ujednačene a ovako, teško. Utakmica za samo 7 dana, a mi namamo odbrane. Ko da smo na ratištu, vazda neko otpada.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Antiša će aBd biti spreman za finale kupa, a nije isključeno ni da krene protiv Igmana s obzirom da nije neka teža povreda. Što se tiče Haskića u pitanju je samo zamor i istrosenost, što je i logično s obzirom da nema adekvatne zamjene i da sam nosi napad na leđima cijelu sezonu. Meni se najteže pomiriti da smo bez Dine u finalu, čovjek bi teren preorao i poginuo na terenu 100%mozak je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:01Ja sam i dalje uvjeren da smo bliži Evropi kroz prvenstvo nego kroz Kup.
Iako je jedna utakmica u finalu, realno, šanse su 65/35 za svinje. Da smo kompletni, bile bi dosta ujednačene a ovako, teško. Utakmica za samo 7 dana, a mi namamo odbrane. Ko da smo na ratištu, vazda neko otpada.
19V22
Samo kroz prvenstvo veće su šanse i ja se slažem.
Finale jeste jedna utakmica al ja ne vidim kako možemo pobjediti iskreno.. na sve probleme ne nadam se ni nekom pravednom suđenju, tačnije očekujem neku 'slučajnu' kardinalnu grešku.
Finale jeste jedna utakmica al ja ne vidim kako možemo pobjediti iskreno.. na sve probleme ne nadam se ni nekom pravednom suđenju, tačnije očekujem neku 'slučajnu' kardinalnu grešku.
Kakav je ovo mentalitet?
AEK je Inter za komšije a opet smo ih izbacili, kakva je poenta uopće otići u Zenicu ako ne vjeruješ u ekipu. Oni jesu kvalitetniji, ali je i AEK bio 10 puta skuplji od nas…
SVI U ZENICU !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sve se slažem al jbg pesimista sam, loš filing.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:27![]()
Kakav je ovo mentalitet?
AEK je Inter za komšije a opet smo ih izbacili, kakva je poenta uopće otići u Zenicu ako ne vjeruješ u ekipu. Oni jesu kvalitetniji, ali je i AEK bio 10 puta skuplji od nas…
SVI U ZENICU !
DaBogda me svi ismijavali u srijedu navečer
JimmyPage je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:33Sve se slažem al jbg pesimista sam, loš filing.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:27![]()
Kakav je ovo mentalitet?
SVI U ZENICU !
DaBogda me svi ismijavali u srijedu navečer![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Haskic ce u srijedu uradit ono sto je Dzeko maloprije 
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Opuatite se, nema potrebe za pesimizam. Kup je nas 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.