E zamisli kakav ti je klub kada je ovakav slab Inter space shuttle, za luzere iz Londona

Čuj Odegaard i Jorginho

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A do jučer je City bio 5 iznad iznad ostala tri finalista, što bi reko naš hadžija Wayne RooneyFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:51Znači sneijder je kuraz igrač jer je došao iz Reala. Odegard je jedan od najboljih veznih igrača ove sezone. Pola ekipe Intera čine igrači koji se nisu uspjeli nametnuti u drugim klubovima, a dosta ih je i iz engleske lige doslo, jbt Ashley Young je bio starter u sampionskoj ekipi Intera. Činjenica je da ove dvije ekipe nisu ni blizu nivoa druga dva polufinalista.coelho41 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:38Odegard da valja uspio bi u Realu. Toga ste svi svjesni, al opet ga kujete u zvijezde. Da ne govorim o oyebinama iz odbrane koje su jučer igrale u Speziji i LilleuFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:33
Pa šta je to Barella bolji od Jorginha ili Odegarda bgti
Drugaciji tempo se igra u eplu i evropskim takmicenjima generalno, kao i mentalitet kluba koji je itekako bitan.
Inter nije prošao grupnu fazu pri povratku u ligu prvaka u grupi sa yebenim shaktarom, jbt 100 godina talijani nisu imali predstavnika u završnici( izuzetak Juventus) i sad odjednom neka veličina italijanska liga. Činjenica je da je zrijeb odradio dosta posla za ove dvije ekipe pa su se našle u polufinalu
Pa tvoje tvrdnje nemaju veze sa temom,to je problem.
Stavio si Barsu i prolazak grupe u istu recenicu.
Ne gode im. Zbog čega i kako ja ne znam.
TheTruth34 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 22:05E zamisli kakav ti je klub kada je ovakav slab Inter space shuttle, za luzere iz Londona
Čuj Odegaard i Jorginho![]()
Ma kakvi to. Ja sam zavrsio stim postom temu. Samo ne znam gorecka sto se smije, moram vidjet starije postove da desifrujem cemu se smijearmando je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:58Soxx, sutra nećeš na posao ako počneš ovom objašnjavati.Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:54Real autsajder bio prošle sezone?soxx je napisao/la: ↑10 maj 2023, 21:50Realno za ocekivati je da real il city raspu protivnika u finalu. No svasta je moguce i trebaju se simpatizeri talijanskog kluba nadat.
Desavalo je se to par puta da autsajder uzme klempu.
Celsi 2012 izbaci barcu i uze protiv Bayerna na alianz areni
Pa real prosle godine npr
A još ti goretzka za leđima![]()
Ne ne, ti si precizirao da je Inter jedan od slabijih polufinalista. Zatim sam ti ja nabrojao par slabijih u samo proteklih 5-6 godina.Rosicky je napisao/la: ↑10 maj 2023, 22:07Pa tvoje tvrdnje nemaju veze sa temom,to je problem.
Šta ja tebi trebam objašnjavati da ne mislim da je Arsenal bolji od Intera ali da je potentniji jer je ekipa mlađa.
To ne mjenja cinjenicu da je ovo najslabije polufinale zadnjih 15godina.
IndoMie je napisao/la: ↑10 maj 2023, 22:23Ne ne, ti si precizirao da je Inter jedan od slabijih polufinalista. Zatim sam ti ja nabrojao par slabijih u samo proteklih 5-6 godina.
Onda si rekao kako Turcin i Armenac ne mogu igrati fudbal na ovom nivou, pa si pokusao blatiti i ostale igrace vecerasnjeg susreta. Sta znam, Leipzig, Lyon, Kokoske, Monako, Villareal. Svi su daleko slabiji od vecerasnjih polufinalista. Ali nevermind, pratimo tekmu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.