FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na šta je ovaj grad spao jbm ti život kad se priča o nekakvim tučama na zapadu. Mislim takvih se debila nakotilo ali opet, znali smo prije s toga istog zapada skupa gledati utakmicu i zajebavati jedni druge, znalo se ko će se tući i nadmetati u tom nekom ultra fazonu. Ipak nije ovo Mostar, skupa radimo, družimo se, neki su i po rovovima skupa bili i opet će doći neki došljo i napraviti stanje...
Ma dajte ljudi jeste li realni? Kakav Cimirot da dodje hahahaha. Covjek komotno i dalje moze u neki solidan klub iz Belgije, Turske, Grcke.. Mozemo ga ocekivati kod nas eventualno kad napuni 34-35
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
molim spikera na stadionu da on iscita OLIVEIRA a mi cemo RENAN! Dosta zvucnije. Tako isto za Dala.. Hvala

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vrancic na ovim livadama moze hladno 2 godine igrati na top nivou. Jedina prepreka su vjerovatno plata, i da li se pozelio kuci, pa da ga ne vuce u hrvatsku malo igrati pred penzijunokee je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:31Klase su to drug moj. Kod Vrančiča ti vidis da je prošao svasta i ima tu veliku dozu profesionalizma. Moze on brat bratu 2 sezone kod nas odlično odigrati, a pri tome imaju i ovi mlađi od koga da uce.Antikloc je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:18Jakirevic njega sigurno ne treba. A Jakirevic je nas covjek,s njime se moze dogovoriti. A mislim da ni pare za Vrancica ne bi bile problem. Njemu je karijera u padu ( dolazak kod nas je pad itekakav ) i godine su ga stisle. Tako da ne moze on neka extra pare traziti. Ali ne znam sta ce nam. Star covjek. Njemu vrijeme ne curi,nego tece. Sjetite se Ahme,u par godina je od prvog strijelca lige i napadacke zvijeri presao u uglavnom povredjenog igraca skromnih napadackih mogucnosti. Vrijeme nikome ne prasta.MortemHz je napisao/la: ↑11 maj 2023, 08:53Jakirović je njega prekrižio a sigurno će ostati na klupi Rijeke jer je uradio fantastičan posao za malo vremena. Ne vjerujem da će oni imati neku ponudu za njega a sve i da budu treba reagovati ako je nešto realno za nas tipa što smo platili za Renana ili Šerbečića.
A drugo ako cemo ganjati Cimirota,onda nam opet Vrancic ne treba. Za razliku od Vrancica ,Cimirot je mlad i perspektivan sa jos puno dobrih igrackih godina u nogama.
Naravno pitanje je mozemo li si priustiti Cimirota. No,tu cemo vidjeti kakvi su planovi nasih Gazdurina. Da li misle stvarati solidnu evropsku ekipu ili cemo nastaviti tavoriti u skromnom bosanskom prosjeku !!
Smijesno je stvarno napisati za njega da je starac i da nam ne treba. Ispade nama u sredini top klase u najboljim godinama..
Dzeko sinoc golcina 37 godina, inace igra za Inter u tim godinama u polufinalu lige prvaka
A od povratnika jedina 2 igraca za koja mislim da nebi bili klasicni povratnici su Cimirot i vjerovatno Rahmanovic.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Koga nema sutra braco pitari?
Nema mene brate

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mislim da je Mario vec kuci, bez uvredeboki86 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:47Vrancic na ovim livadama moze hladno 2 godine igrati na top nivou. Jedina prepreka su vjerovatno plata, i da li se pozelio kuci, pa da ga ne vuce u hrvatsku malo igrati pred penzijunokee je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:31Klase su to drug moj. Kod Vrančiča ti vidis da je prošao svasta i ima tu veliku dozu profesionalizma. Moze on brat bratu 2 sezone kod nas odlično odigrati, a pri tome imaju i ovi mlađi od koga da uce.Antikloc je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:18
Jakirevic njega sigurno ne treba. A Jakirevic je nas covjek,s njime se moze dogovoriti. A mislim da ni pare za Vrancica ne bi bile problem. Njemu je karijera u padu ( dolazak kod nas je pad itekakav ) i godine su ga stisle. Tako da ne moze on neka extra pare traziti. Ali ne znam sta ce nam. Star covjek. Njemu vrijeme ne curi,nego tece. Sjetite se Ahme,u par godina je od prvog strijelca lige i napadacke zvijeri presao u uglavnom povredjenog igraca skromnih napadackih mogucnosti. Vrijeme nikome ne prasta.
A drugo ako cemo ganjati Cimirota,onda nam opet Vrancic ne treba. Za razliku od Vrancica ,Cimirot je mlad i perspektivan sa jos puno dobrih igrackih godina u nogama.
Naravno pitanje je mozemo li si priustiti Cimirota. No,tu cemo vidjeti kakvi su planovi nasih Gazdurina. Da li misle stvarati solidnu evropsku ekipu ili cemo nastaviti tavoriti u skromnom bosanskom prosjeku !!
Smijesno je stvarno napisati za njega da je starac i da nam ne treba. Ispade nama u sredini top klase u najboljim godinama..
Dzeko sinoc golcina 37 godina, inace igra za Inter u tim godinama u polufinalu lige prvaka
A od povratnika jedina 2 igraca za koja mislim da nebi bili klasicni povratnici su Cimirot i vjerovatno Rahmanovic.

- 1 9 4 6 -
Ide on u Partizan vjerovatno, nama je bolje da se okrenemo Grahovcu npr.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Moze Cimi ruke dati. Volio bi i da Mario ostane, djeluju kao par kod kojih je lopta kao u sefu. E koga im jos pridodati? Balta? Ili neko ofanzivniji?MortemHz je napisao/la: ↑11 maj 2023, 09:37Cimi je dobar igrač, veliki profesionalac od glave do pete i uvijek je dugo igrao u svojim klubovima. Eto momak puni 31 godinu a igrao je samo za Leotar na početku, Sarajevo, PAOK i Standard L.
U većini slučajeva ne volim ni ja da se dovode povratnici ali ovaj put bi bilo apsolutno opravdano.
- 1 9 4 6 -
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ušuti Plave seljake Renane. Zadnjih par derbija uvijek mislim isto komšije nikad gore, gase se, imaju mrtve igrace (Zec, Kosoric, Cocalic, Bekric...), nemaju plate, ali uvijek razočarenje nadam se da će kvalitet prevagati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stavio sam prije par dana, malo su izgleda promijenili

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jesu smradovi s ovog portala juce a evo i danas opet tekst kako Vrancic odlazi nece ostati itd. Pokušavaju unijeti nemir u ekipu i Vrancica, baš dan pred derby se neko sjeti da Vrancic ide,hinjski nas mrzi ovaj portal.
Ma slucajno se sjetili sada bas.bordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2023, 10:18Jesu smradovi s ovog portala juce a evo i danas opet tekst kako Vrancic odlazi nece ostati itd. Pokušavaju unijeti nemir u ekipu i Vrancica, baš dan pred derby se neko sjeti da Vrancic ide,hinjski nas mrzi ovaj portal.
- FKS -
Ostali su na 4 igraca u zadnjoj liniji u rosteru koji ce vjerovatno i pocet Sehic-Drina-Kosoric-Jasarevic,zamjena nema ni za jednog(ne racunam tu neke juniore eventualno)Bašić je dobio pitanje o povredi igrača, te zadnje linije.
“Galić ima blagu rupturu, njega nema, kao ni Cocalića. Nemamo adekvatne zamjene, moramo priznati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da je Dudić trener, on bi na ova četiri maga u njihovoj odbrani poslao Ahmetovića i mi im ne bi šansu stvorilimiky_hz je napisao/la: ↑11 maj 2023, 10:26Ostali su na 4 igraca u zadnjoj liniji u rosteru koji ce vjerovatno i pocet Sehic-Drina-Kosoric-Jasarevic,zamjena nema ni za jednog(ne racunam tu neke juniore eventualno)Bašić je dobio pitanje o povredi igrača, te zadnje linije.
“Galić ima blagu rupturu, njega nema, kao ni Cocalića. Nemamo adekvatne zamjene, moramo priznati.

-
- Kontakt:
Ljepota taman da pokvasi teren. Vidimo se na Zapadu!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Uvjerljivo najtanja odbrana lige, ali dzaba mi cemo opet naci nacin da od njih napravimo Milan iz ranih 2000-ihmiky_hz je napisao/la: ↑11 maj 2023, 10:26Ostali su na 4 igraca u zadnjoj liniji u rosteru koji ce vjerovatno i pocet Sehic-Drina-Kosoric-Jasarevic,zamjena nema ni za jednog(ne racunam tu neke juniore eventualno)Bašić je dobio pitanje o povredi igrača, te zadnje linije.
Znaci Basic prica ko da je već izgubio. Kakav luzerski mentalitet. Plus nemaju zadnju liniju nikako. Ovo ako ne dobijemo gonite se svi u tri lijepe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 43 gosta.