Znaci nije avram dio mirzine ekipice, ne vodi ga na vopi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slazem se, sve gledam hoce li se uhvatiti ko kakav penzioner za kuk. Ali dok igra opasan je malo je reci, ko otrov. Ima taj vic, taj pregled, kad stane na nju pa okretom izbaci dvojicu. Mada za nesto vise i bolje nam treba neko u top fizickoj formi ali da ima i ovo znanje makedonca. Nek i on opravda silne pare ulozene u njegaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 maj 2023, 14:08Ima ona pjesma, stara narodna: "Makedonsko devojče, kita šarena..." Iako se ovde misli na cvijeće, mene, da prostiš, Avram podsjeća baš na to; kitu šarenu. Gledao sam ga u dosta utakmica i nikad mi baš nije opravdao očekivanja do kraja. Znanje - ima, lucidnost - ima, ideju - ima, rješenja - ima, ali ne mogu da ne primjetim taj grč u njegovoj igri. Igra, a kao da mu vazda svijetli onaj crveni uskličnik. Uz dužno poštovanje, meni je on za utakmica gdje treba čuvati loptu, smirivati igru, iskusno kontrolisati i privoditi kraju. Nema mi taj jurišni momenat, ko kad ono Sergej Bondarčuk naredi pjesmu u "Neretvi", a onaj bez nogu razvuče harmoniku i doktorka Rada započne; Padaj silo i nepravdo, Silvya Košćina pusti suzu, a Ljubiša Samardžić prvim rafalom pokosi 100 Švaba. Ono ko kad, bivaktile, Rahman sam krene na odbranu, uzme loptu, usput izbije dva zuba i slomi rebro štoperima i da gol.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 maj 2023, 12:41VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 maj 2023, 12:10
U pravu si za Gulišu, nekako jest nedorečen, ali hajmo to pripisat njegovim ranim fudbalskim godinama i, kao što kažeš, nedostatku kontinuiteta. Ali, baš zato bih ga stavio u prvu postavu . Bit će svjestan važnosti utakmice, željan dokazivanja (ipak mu je ovo karta za reprezentaciju), a neopterećen nekim lokalnim okovima. Budući da ne igraju ni Galić, ni Cocalić, treba im poturit "zmiju" u zadnju liniju Jedini Guliša odgovara takvom opisu, a može, po izgubljenoj lopti, razbijat njihovu organizaciju napada i visit Štiliću nad glavom:
Nekako ovako:
Dizd.
Mul(Mus) - Mart. Šerb - Rad.
Balt. - Vran.
Mus(Kyer) - Gul. - Zilj.
Ren.
Al, bova, ima viška strendžera. Onda, bez Kyeremeha, sa Musom na krilu.
ako ne bude sina makedonskog onda Gulisa, uvjerio si me sa metaforom zmije.
I da, Stilicu ne dati da dise. Na njemu treba odigrati odbranu kao na Halandu. Uvijek mu dati do znanja da si mu blizu, vuci, cupati, stipati, disati za vratom. Otezati mu i zgaditi fudbal.
Znači, sve lijepo, glatko, šareno, al kita... hoće se dić - neće se dić.
A Štilića obavezno markirati dok god je na terenu. Ima on tu crtu da se pravi blesav čitavu utakmicu i onda nešto izmiksa. To mu je taktika otkako se vratio ovamo, da umrtvi svog čuvara, ne bi li ga ovaj popustio. Što kažeš; štipat, grebat, naslanjat se, gurkat ga sa i bez lopte, vazdan bit uz njega. Bako ko Rahimić u CSKA; krene protivnička kontra, a on preventivno sruši igrača još u njihovom šesnaestercu. Pet puta će ustati, šesti put će tražit sam izmjenu.

Dobra opservacija, to je taj iskusni igrac. Natjerate da ga zaboravis, bjezi iz vidokruga, pravi se nezainteresovan i samo ceka pravu priliku. Pravi lisac, voli pasti na najmanji kontakt. Sve uraditi da mu se prije upucivanja lopte oteza situacija. Mada ga ovaj ublehas mozda uvede tek u 2. pol.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Evo kad vec sutra sva raja nece biti na stadionu, da se veceras ujedinimo i podrzimo momke da ih sutra ponize na terenu.
POZIVAMO VAS DA SE ODAZOVETE U ŠTO VEĆEM BROJU KAKO BI NAŠIM IGRAČIMA PRUŽILI PODRŠKU PRED NADOLAZEĆI DERBI!
OKUPLJANJE JE VEČERAS (ČETVRTAK) U 20:00H NA PARKINGU STADIONA KOŠEVO.
POZIVAMO VAS DA SE ODAZOVETE U ŠTO VEĆEM BROJU KAKO BI NAŠIM IGRAČIMA PRUŽILI PODRŠKU PRED NADOLAZEĆI DERBI!
Mozel meni neko samo da objasni ko je dobio info uopste za Cimirota. Nije moguce dovest igraca koji trenutno uzima po 150k mjesecno 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Kad i kad si ti lagao da se ziljkic potukao sa mirzomNazorUso je napisao/la: ↑11 maj 2023, 14:59![]()

Zadnja izmjena: boki86, dana/u 11 maj 2023, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ujedinite se sutra na sjeveru, gdje vam i jest mjesto, ne po nekakvom parkinguguadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:01Evo kad vec sutra sva raja nece biti na stadionu, da se veceras ujedinimo i podrzimo momke da ih sutra ponize na terenu.
odakle tebi inf da uzima toliko

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sutkovic danas asist za gol nase u19 protiv Slovenije
nek bude Sahinovic iduce sezone golman broj 1. njega 2024 prodati za dobre pare i onda stavit Sutkovica nek brani.

-
- Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:08Ujedinite se sutra na sjeveru, gdje vam i jest mjesto, ne po nekakvom parkinguguadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:01Evo kad vec sutra sva raja nece biti na stadionu, da se veceras ujedinimo i podrzimo momke da ih sutra ponize na terenu.

Jesi li i to vidjeo ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ovo nametanje da im se da cijeli jug, lako je rjesivo. Pustiti u prodaju duo juga. Neka klub odredi 20 ljudi, da sjede tamo. Dok nam ne daju citavu tribinu na Grbavici, ja bih se inatio. Godinama su imali puni komfor na Kosevu, moglo ih doci koliko zeli, a sa druge strane nas su zbili u onoja pakao od zdenke, gdje niko ozbiljniji i ne pomislja da ide. Derbina treba biti na obje utakmice, za sve navijace, ili ga ne treba biti ni na jednom stadionu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne daju Sjever jer znaju da bi ih usutili na Grbavici jer ih i ovako usutkujemo redovno i po naselju im dere nasa pjesma. Ali sto je najtuznije, mislim i nije jer su to mitomans (dobrica cosic boysi), sto oni zele citav jug bas iz tog istog razloga - da budu bucniji.Evander je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:36Ovo nametanje da im se da cijeli jug, lako je rjesivo. Pustiti u prodaju duo juga. Neka klub odredi 20 ljudi, da sjede tamo. Dok nam ne daju citavu tribinu na Grbavici, ja bih se inatio. Godinama su imali puni komfor na Kosevu, moglo ih doci koliko zeli, a sa druge strane nas su zbili u onoja pakao od zdenke, gdje niko ozbiljniji i ne pomislja da ide. Derbina treba biti na obje utakmice, za sve navijace, ili ga ne treba biti ni na jednom stadionu.
Pa komsije ne budite seljazi i fino nama Sjever vama Jug. Premjesti tu gerijatriju na zapad 90 minuta ebli vas oni i vase sezonske karte.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pa da pred borac sam ovo pisao. Tako sam pisao da je ziljkic preskocio par treninga kad nije bio prva postava na sta si ti rekao da je to laz i da je imao sukob s Mirzom sto je kasnije Ziljkic demantovao. Ti si taj koji laze i izmišlja na ovom forumu.NazorUso je napisao/la: ↑11 maj 2023, 14:59![]()
-
- Kontakt:
Nenad Krstičić ?
Ma misim ne vjerujem ni ja 100% da je ta suma u pitanju, al nesto rovim po netu za plate tamo, pa dolazim do tih nekih cifri, ispravi me ako imas tacnu info.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
boki86 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:08Ujedinite se sutra na sjeveru, gdje vam i jest mjesto, ne po nekakvom parkinguguadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2023, 15:01Evo kad vec sutra sva raja nece biti na stadionu, da se veceras ujedinimo i podrzimo momke da ih sutra ponize na terenu.
Poselami direktoricu.
Gusku koja opet pravi kiks za kiksom.
Dblu.
- FKS -
Dobar igrac, istice mu ugovor sa Zvezdom ali mislim da je nerealan dolazak u nasu ligu. Po meni uvijek moze otici u Vojvodinu, TSC, Cukaricki...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Maroon1946, Pantelija, skoJaa i 44 gosta.