Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 maj 2023, 10:34
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:32
JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:24
Eto i zvanicno Zeljo ce sljedeci derbi dati 675 karata nama odnosno 5%
Momci molim vas zgazite ih veceras da za k nisu narednih pola godine da ne dodju sebi.

molim vas veceras kao nikad. Zgadite im fudbal! ZAJMITI IH!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 12 maj 2023, 10:37
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:27
ne smijemo dozvoliti da oni istjeraju svoje, kad nisu ni 1% u pravu! UPRAVO OGLASI SE!
Zelimo Sjever i dobit ce Jug.. nek premjeste svoje sezonce sa te tribine za jednu utakmicu u sezoni. Nema smisla da njih dodje 5.000 na Kosevo a nas da guraju u zdenku.
Nije to posteno, evo ovako je najbolji omjer prema velicini stadiona, a da se ima na raspolaganju i za one koji hoce mirnije pogledati utakmicu

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
Gomis99
-
Kontakt:
A covjece 25 godina im se daje citav jug i skoro pola zapada, a oni nikad nisu promijenili svoju politiku, davali nam malo istoka dok je lokomotiva bila na Grbavici i zdenku. Nas stadion, nasa pravila .. Trebali su nasi rijesiti prije derbija napisati da imamo par godisnjih na jugu i cao. Ne znam odakle pravo komisiji da odlucuje o tome. Na kraju krajeva zamislite da bude veceras 25 hiljada hipoteticki, logicno je da bi se spremile karte i za pola juga za nase navijace. Kakvom logikom se koriste nije mi jasno.
-
FCUM
-
Kontakt:
upravo

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
Lecler
-
Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:08
Da mi je docekati derbi da oni nesta bojkotuju a mi da smo na utakmici. Nama se ovo vec ponavlja.
Stvarno je izabran pogresan nacin borbe protiv ebena 2 covjeka. Ko je odlucio i kako ne znam, onaj sastanak je bio proforme jer je i prije njega se znalo da se ide u bojkot.
Al hajd danas to nije tema, i nije mi cilj o tome raspravljati sad, pobjedom idemo u Europu 99%.
Zagrmice i sa istoka i zapada siguran sam! Igraj bordo bijeli!
Jesi dosadan. Gledaj svoja posla.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 12 maj 2023, 10:40
nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:30
Tacno trebamo praviti svoj stadion od 15k plafon ionako nam ne treba vise. I nek onda kmece materi, koliko oni nama toliko mi njima. Ovo s kosevom je bas cirkus postao, a opet s druge strane gdje oni nas zbiju 1.500 u onu zdenku, grehota. Sjecam se derbija kad murija uleti sa njihovog dijela sjevera i potjera nas prema istoku, tj ono malo sto se moglo pomaci, pored mene bio Arsenijevic bek nekadasnji.. Ja sam mislio bice mrtvih, ne mozes udahnuti..
Jel mislis na derbi kad je Dulja zabio, kad smo ih dobili 1:2? Tad nas je murija zgazila, nismo se dozvali pola sata, doslovno lijecili rane. Jos plava stoka sa sjevera kamenovala i bacala baklje i topovske, a gurbeti s juga pjevali "gazi pitare". Trans "sloboda navijacima" misteirozno nestao s ograde. I ja sam iskreno tad mislio da ce neko podlec, masa te odigne od zemlje i doslovno nosi, ondje ko je pao i zgazen je...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 maj 2023, 10:42
JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:37
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:27
ne smijemo dozvoliti da oni istjeraju svoje, kad nisu ni 1% u pravu! UPRAVO OGLASI SE!
Zelimo Sjever i dobit ce Jug.. nek premjeste svoje sezonce sa te tribine za jednu utakmicu u sezoni. Nema smisla da njih dodje 5.000 na Kosevo a nas da guraju u zdenku.
Nije to posteno, evo ovako je najbolji omjer prema velicini stadiona, a da se ima na raspolaganju i za one koji hoce mirnije pogledati utakmicu
Hoces reci, previse iscem. OK, iscem ali evo sto kolega Gomis99 kaze to je bit svega. I slazem se s tvojom preraspodjelom, extra sto je i vizuelno, Jos da si tampon zonu izdvojio cista 10-ka. I sta hoce ovi Mitomani? Ovo im sve onaj klaun rezira. Volio bi ga veceras slusati kako kmeci na kraju utakmice.. mi smo sanjali kaze
Gomis99 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:39
A covjece 25 godina im se daje citav jug i skoro pola zapada, a oni nikad nisu promijenili svoju politiku, davali nam malo istoka dok je lokomotiva bila na Grbavici i zdenku. Nas stadion, nasa pravila .. Trebali su nasi rijesiti prije derbija napisati da imamo par godisnjih na jugu i cao. Ne znam odakle pravo komisiji da odlucuje o tome. Na kraju krajeva zamislite da bude veceras 25 hiljada hipoteticki, logicno je da bi se spremile karte i za pola juga za nase navijace. Kakvom logikom se koriste nije mi jasno.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
miky_hz
-
Kontakt:
Oni su svakako i stavljali 1500 ljudi na mjesto koje nije ni za hiljadu ljudi a to niko nikad nije ni pitao ni odgovarao.
Taj njihov stadion svakako u ovim uslovima kako oni daju nije uslovan ni za 5 gostujucih navijaca a ne neku vecu cifru,zato su sve navijacke skupine dole imale neku vrstu problema i bilo je okršaja i cega vec ne(nije tesko ukucati bilo gdje na internetu i vidjeti hiljadu problema sa gostujucim skupimama na tom stadionu).
Jednostavno stadion koji nije uslovan primiti gostujuce navijace u bilo kojem omjeru. Prvo zbog prilaza stadionu(u ovom omjeru gdje djelis sa domacinom istu)i ulazu na isti,drugo zbog blizine izmedju navijaca,trece zbog manjka prostora i svašta nešto. Mnogo ljudi zbog istih razloga dole ne idu godinama,jednostavno nema se uslova za "pogledat utakmicu".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
FCUM
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42
Oni su svakako i stavljali 1500 ljudi na mjesto koje nije ni za hiljadu ljudi a to niko nikad nije ni pitao ni odgovarao.
Taj njihov stadion svakako u ovim uslovima kako oni daju nije uslovan ni za 5 gostujucih navijaca a ne neku vecu cifru,zato su sve navijacke skupine dole imale neku vrstu problema i bilo je okršaja i cega vec ne(nije tesko ukucati bilo gdje na internetu i vidjeti hiljadu problema sa gostujucim skupimama na tom stadionu).
Jednostavno stadion koji nije uslovan primiti gostujuce navijace u bilo kojem omjeru. Prvo zbog prilaza stadionu(u ovom omjeru gdje djelis sa domacinom istu)i ulazu na isti,drugo zbog blizine izmedju navijaca,trece zbog manjka prostora i svašta nešto. Mnogo ljudi zbog istih razloga dole ne idu godinama,jednostavno nema se uslova za "pogledat utakmicu".

-
nokee
-
Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:40
nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:30
Tacno trebamo praviti svoj stadion od 15k plafon ionako nam ne treba vise. I nek onda kmece materi, koliko oni nama toliko mi njima. Ovo s kosevom je bas cirkus postao, a opet s druge strane gdje oni nas zbiju 1.500 u onu zdenku, grehota. Sjecam se derbija kad murija uleti sa njihovog dijela sjevera i potjera nas prema istoku, tj ono malo sto se moglo pomaci, pored mene bio Arsenijevic bek nekadasnji.. Ja sam mislio bice mrtvih, ne mozes udahnuti..
Jel mislis na derbi kad je Dulja zabio, kad smo ih dobili 1:2? Tad nas je murija zgazila, nismo se dozvali pola sata, doslovno lijecili rane. Jos plava stoka sa sjevera kamenovala i bacala baklje i topovske, a gurbeti s juga pjevali "gazi pitare". Trans "sloboda navijacima" misteirozno nestao s ograde. I ja sam iskreno tad mislio da ce neko podlec, masa te odigne od zemlje i doslovno nosi, ondje ko je pao i zgazen je...
Ee taj derbi! Ja sam bio ubjedjen da ce nekome srce ili pluca otkazati. Na onako zbijenu masu ti upadas i guras ih da se jos zbiju, kriminal.
Nije realno da dobijemo cijeli sjever, ali jeste realno da dobijemo vise nego sada. Ne moze se ovdje gledati samo procentima, ipak je derbi, potraznja karata za goste je jednaka i za kosevo i za grbavicu.
Ali mislim da ima rijesenja. Oni nama daju 2.500 mi njima citav jug i zavrsena prica..
-
nokee
-
Kontakt:
Sad ce se neki pecnuti ali zaboli me.
Necemo biti glasniji jer cemo mi bojkotovati tako mali broj karata.
Evo oni su prosle derbije dobijali 1800 tih 5% pa nisu bojkotovali a prije toga su dobrim dijelom punili jug pa spali na to.
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 12 maj 2023, 10:52
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42
I slazem se s tvojom preraspodjelom, extra sto je i vizuelno, Jos da si tampon zonu izdvojio cista 10-ka.
Sve za tebe

-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 12 maj 2023, 10:52
Sto kaze Javier, zdenka i bivse slovo O za Horde, slovo G na istoku za one koji zele gledat tekmu bez navijanja, zauzvrat cijeli jug i ulaz/dva na zapadu. Vise od tog je nerealno ocekivat.
A do tad se situacija s jugom moze mangupski rijesit. Stavis karte za jug u prodaju za nase navijace, nek ode 5 ljudi, ti imas opravdanost za postavljanje mreze, tampon zone i 5% gostima. Ovako ispadamo debili, uvijek ti savez moze naredit da stampas dodatne ulaznice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
FCUM
-
Kontakt:
ma treba bagri ukinuti ovih 375 dodatnih. pomrli svi
-
FCUM
-
Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:52
Sad ce se neki pecnuti ali zaboli me.
Necemo biti glasniji jer cemo mi bojkotovati tako mali broj karata.
Evo oni su prosle derbije dobijali 1800 tih 5% pa nisu bojkotovali a prije toga su dobrim dijelom punili jug pa spali na to.
nemoj vise bojkota bgt
-
nokee
-
Kontakt:
Ovo je realno @Javier ali oni ti nikad nece dati taj dio istoka iako smo nekad imali citav onaj mali betonski istok.
Sad kontam kako je uslovna ta tribina bila, drama.. Za slomiti kuk!
Sad kad je uslovna, gdje ce horde tu..
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 12 maj 2023, 10:57
I mislim da se u kapacitet Grbavice ne racuna onaj dio ispod juga, ali u nasoj ligi nisu rigorozni kao UEFA, pa smo vidjeli ovu jednu nedavno utakmicu da su Manijaci bili ispod juga. Ondje realno ima prostora koliko i na jugu sa stolicama ako ne i vise, to povecava kapacitet i samim tim eventualni procenat za karte
-
pitara
-
Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:52
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42
I slazem se s tvojom preraspodjelom, extra sto je i vizuelno, Jos da si tampon zonu izdvojio cista 10-ka.
Sve za tebe
Oni kad bi nama dali ovo što si nacrtao niko im nikad ni riječ ne bi rekao već bi dobili čitav Jug i jedan sektor Zapada sigurno ko ih **** kad su debili
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 12 maj 2023, 11:00
Pa nekad je taj dio ispod juga redovno bio pun na derbiju, pa nije smetalo nista. Sad je i njima brojnost opala, organizovani su i imaju jak kop al nemaju brojnost kao nekad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne