Ne bi se tako lako kockao sa vlastitom reputacijom.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne bi se tako lako kockao sa vlastitom reputacijom.
Potpisujem od prvog do zadnjeg slova.Beduin je napisao/la: ↑12 maj 2023, 20:20Ne moze Simon znati da opstajemo, kao niko od nas sto ne moze znati. Mozemo samo vjerovati u ove momke i dati im podrsku te se nadati pozitivnom ishodu na kraju.
Kao sto mi zelimo opstanak, tako i svaki drugi klub zeli. Neki su sposobniji i imucniji pa na vrijeme zavrse bodove, neki nesposobni i sitnog zuba kao nasa Uprava pa se nada na terenu da mozemo dok skroz ne zagusti.
Nama ostaje da dadnemo podrsku igracima, a na kraju sezone da j3bemo mamu cijeloj Upravi i mars svi iz kluba.
Ma ima kombinacija mali milion...simonknows je napisao/la: ↑12 maj 2023, 20:50Mislim da Tuzla, Leotar i Posušje do kraja neće uzeti više od po 3 boda.
Dakle, treba nam 5 bodova. A obzirom da Tuzla i Leotar ako odigraju x, vjerovatno do kraja neće uzeti ni boda, nama su 3 boda opstanak.
Ja sam više za opciju 7-9 bodova. Je.bem borac...
Trener je čudo, baš tako, a mi ga nemamo godinama...desperados je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:39Otvorena, hrabra i smislena igra i to je to, nasi ko ckepi svaku utakmicu. Trener je cudo.
Said će biti spreman protiv Širokog.
Potpis
simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:23Potpis![]()
O ostalim detaljima ne bih ovdje pisao,koga interesuje može u pp.
Sa ovakvom igromi da ispadnes ne bi ti bilo zao.desperados je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:39Otvorena, hrabra i smislena igra i to je to, nasi ko ckepi svaku utakmicu. Trener je cudo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.