FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovoj ekipi treba trener i to je to!!!
Djaba sve, imaš igrače, pare ali nemaš glavu koja to sve može posložiti.
Mirviću, jel dosta eksperimenata, dovedi Petkovića s kojim si stalno na vezi, zahvali se Mirzi na kraju sezone bez obzira na krajnji ishod. Vidiš da ne zna!!!
Dovedite golman i još tri pojačanja, škarta se riješiti odmah na polisezoni i da prodišemo svi.
Djaba sve, imaš igrače, pare ali nemaš glavu koja to sve može posložiti.
Mirviću, jel dosta eksperimenata, dovedi Petkovića s kojim si stalno na vezi, zahvali se Mirzi na kraju sezone bez obzira na krajnji ishod. Vidiš da ne zna!!!
Dovedite golman i još tri pojačanja, škarta se riješiti odmah na polisezoni i da prodišemo svi.
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 12 maj 2023, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tanka podrska simpatizera veceras.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
...
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Ova ekipa sa ovim igračima ne zasluzuje evropu. Ayla zelim ti smrt citave familije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja sam.i dalje optimista sve je u našim rukama.Tacno je da nismo Veleza pobjedili vec dugo ,ali mišljenja sam da ćemo lakše igrati sa njima nego Zeljo sa Slobodom.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:21Buraz mi Veleža nismo pobijedili 10 utakmica zaredom, da izađu sa pionirima opet će nas dobit.amypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:19Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Kao i Tariku Ramiću
Ma nema nama pomoći, sad nam raspala Sloboda kroji sudbinu![]()
Ako takvu ekipu ne pobijedimo nismo ni za Evrope.
Još je sve u našim rukama ,i ne kontam.sto bi nam Sloboda krojila sudbinu.
Nisam optimista uopšte, jedina sreća je što Igman korača ka opstanku pa ćemo možda to zadnje kolo imati lakša 3 boda...
Fukare 11 godina cekaju da se nekako osvete Želji sto su onda pustili Leotaru bodove i njih izbacili iz lige. Slobodi ce ra utakmica skoro sigurno biti ključna za opstanak.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:25Sloboda igra na Tušnju s Široki B i Zeljeznicaramypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:19Pa idemo Velezu koji je današnjim remijem izgubio sve šanse,ostao mu još kup.bodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Kao i Tariku Ramiću
Ma nema nama pomoći, sad nam raspala Sloboda kroji sudbinu![]()
Kako god završilo u finalu oni će biti fizički slomljeni plus povrede.
Ako takvu ekipu ne pobijedimo nismo ni za Evrope.
Još je sve u našim rukama ,i ne kontam.sto bi nam Sloboda krojila sudbinu.
Da li je direktorica #PonosnaDoNeba ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKS -
Remi nad velezom pobjeda zelje sa 2 gola razlike idemo na 4to mjesto odlucivace kojim gol razlikom cemo mi a sa koliko zeljo pobjedit u zadnjem kolu.
Skim skretnicari igraju zadnje kolo
Skim skretnicari igraju zadnje kolo
Ali najjace **** zatvori nama kapije
Nismo ni zasluzili pobijediti realno,Ziljkicu sramota je sta si veceras radio,covjek se sprda na derbiju,Cirjak igrac manje,mali Tarik zavrsiti sa Sarajevom.
Samo Sarajevo
Koji put u zadnjih desetak godina da nam izmice pobjeda zbog izmišljanja tople vode sa pozicijama igracaNazorUso je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:20Na klupi forumas, koji pjeva tiki tiki tamba.
U igri Ara ledzero koji je za psihijatrije po ponasanji, sportski direktor sa 12 kg viska, Dzenis sa podbratkom od pola kile, Krpic koji nije zabio 2 godine, Jasarevic koji je bivsi baustelac iz Svedske...
I ne dobijes ovakvu ekipu. Bravo Mirza, izmjene na nivou. Uveo tri igraca, niti jedan na svoju poziciju. Bravo smradu. Veliko bravo i za naseg pjesnika kapitena. Jedva cekamo novo stivo o treneru. Bravo momci.

...
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 13 maj 2023, 07:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sreca u nesreci je sto jos nije bilo vremena inace bi oni dali i treci gol. Kako je Serbecic samo los ali i dalje Cirjak daleko najgori, za 10 min 10 izgubljeni lopti, kakav mag
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zeljo igra do kraja utakmice uvijek, ljudi nemaju nikakve kvalitete, ali igraju s mudima i bore se za razliku od nasih ****. Zadrzavas loptu 5 minuta protiv kosorica i bekrica. Yebem im mater svima uhljupsku.
Svaka cast ljudima, bolje da idu oni u evropu, bar nek spase klub, koji cemo mi qurac da se brukamo protiv nekih ribara.
Otjerat poslije utakmice odmah ramica, dizdarevica, cirjaka, dzafica, radovica i sosonsku seljacinu sto je dosla da dijeli dresove poslije tekme yebo sebi izginule.
I da, peljto dabogda ti sve izginulo do 5.koljena
Svaka cast ljudima, bolje da idu oni u evropu, bar nek spase klub, koji cemo mi qurac da se brukamo protiv nekih ribara.
Otjerat poslije utakmice odmah ramica, dizdarevica, cirjaka, dzafica, radovica i sosonsku seljacinu sto je dosla da dijeli dresove poslije tekme yebo sebi izginule.
I da, peljto dabogda ti sve izginulo do 5.koljena
Kad u ekipi nemas igrace sa mudima tipa rahmanovic nek nam se i desavaju ovakve stvari
Sve u svemu ono sto smo znali i od prije. Mirza pojma nema o vodjenju ekipe, napravio je neke atmosfere i ekipa je individualno jaka. Ja ne znam sta je njegova ideja kako da igramo veceras, bez neke ideje, akcije, taktike..
Ziljkic me razocarao, jedan od gorih je bio, djelimicno jer su ga i udvajali, znaju gdje smo najopasniji.
Renan je pokazao da je broj 1 napadac lige.
Bice Evropa do kraja, ali stvarno nema smisla ostaviti ovaj ss kako god zavrsi sezona.
Zeljana opet sretna, pa gdje su toliko nafake nafatali tobejarabi. Onaj njihov trener je cirkusant da nrma veceg u ligi. Hvala Bogu pa me dodje nama. On kad prica ti bi rekao Stefano Pioli licno.
Ziljkic me razocarao, jedan od gorih je bio, djelimicno jer su ga i udvajali, znaju gdje smo najopasniji.
Renan je pokazao da je broj 1 napadac lige.
Bice Evropa do kraja, ali stvarno nema smisla ostaviti ovaj ss kako god zavrsi sezona.
Zeljana opet sretna, pa gdje su toliko nafake nafatali tobejarabi. Onaj njihov trener je cirkusant da nrma veceg u ligi. Hvala Bogu pa me dodje nama. On kad prica ti bi rekao Stefano Pioli licno.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Za Renana o tom po tom. Svaka mu čast za golove koje je postigao, ali ostatak, a pogotovo igra u polju i koliko guš loptu nekad kad je dobije daleko od najboljeg špica liga. Da napraviš normalan sistem koji bi mu odgovarao, zabio bi još koji.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:16Kako mislis nista se ne pitas, a mi 3 na tabeli? Pitanje je je li lakse igrati sa Posusjem kojem gori sljedecu ili s Velezom koji ce kako god finale zavrsi biti potrosen. Zadnje kolo oni Slobodi kojoj isto gori a mi s Igmanom koji je osigurao maltene opstanak.?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:09Kao i svake utakmice ovu polusezone, bez neke taktike, cilja, ideje, već na individualni kvalitet, guranje nazor i seljakluk (potezi koje vuče Mirza, pa ovo što je Tarik uradio).
Realno i pored toga, stanje nije loše, već je odlično, fenomenalno, imao je i Željo šansi, imali su i naši. Na kraju eto podjela bodova, ali samo se oni mogu radovat ovom bodu.
Imaš teži raspored od Želje u zadnja dva kola i sad se praktično ništa ne pitaš, već moraš igrati 100%.
Pri tome imas i 2 boda vise..
Slazem se za igru, pogotovo prvo poluvrijeme, lose je to bilo. Nepovezano, previse bojazljivo, povuceno nazad.. Drugo malo bolje i realno smo trebali uzeti al jbg.
Ali insajderu Reenaaan. Dzaba ti sve analize druze, najbolji napadac u ligi 100%
Pa ništa ne se pitaš, jer moraš uzet sve bodove. Ideš Veležu, koji poslije Zrinjskog igra najbolje na rezultat ove sezone, ideš u Mostar paklena atmosfera, pa i ako ne osvoje Kup, njima ostaje borba za 3 i 4 mjesto jer je između nas i njih razlika 4 boda, a u igri 6. Igman zadnje kolo, ako ne izbore naredno kolo opstanak i njima gori, a i bez tog Husref će doći da te pobjedi, kao i igrači.
Željo, ide Posušju, koje je drama loše ove polusezone, nisu bili u stanju pogledat prema golu u nekim utakmicama, ali eto borit će se za opstnak, pa kao kontaš da bi mogli Želju uzet, ali teško jako teško. I nikako ovakvo Posušje ne može biti teži protivnik od Veleža. A Sloboda eto ista stvar kao i sa Igmanom, s tim da oni imaju još manje šanse da ostanu od Igmana, tako da... A uvijek je i moguće da sudije budu uzimale Slobodu na sudijskim odlukama da bi profitirao Leotar ili Sloga opstankom.
Velež, prva sa nama, teško, bit će vjerojatno umorni i emocionalno istrošeni (bez obzira na rezultat iz finala, a ako i dobiju to bi još teže po Sarajevo bilo, jer onda "kad smo mogli Zrinjskog, možemo i Sarajeva", i zadnja protiv Posušja, isto borba za opstanak, ali Posušje drama loše.
Uglavnom, naredno kolo dosta otkriva, mnogo je kalkulacija.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dok nam je repuh i obuca na klupi zajebi ti sve ovo
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Pitar6785 i 41 gost.