Sve ja razumijem, da golman malo odugovlaci, da malo glumis grceve...ali ciganluk gdje djeca kriju lopte, pa onda ubace 2 na teren ?! Pa onda malo sto djeca, pa i nas mega talenat Ramic ?! Fuj
Cestitke kone, dobar derbi (ako izuzmemo gore navedeno).
Buraz nama su takvi ljudi i u upravi šta dalje očekivatibodi123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:31Ono ti i jeste slika i prilika današnjih balavaca, iz usta mu šiša iz Argelinija viri. Guzice oprat ne zna a našlo se kur.čit i psovat profesionalnim igračima... i u takve majmune ti nešto ulažeš i gradiš budućnost kluba, gluho i ćoravo bilo.
Većeg ciganluka na Koševu nikad vidio nisam, sramota me u ime kluba.
Hvala,Virto...znali smo se i posvadjat,prije 10-15 god..ali,sazreli smo,valjda...i drago mi je da se slazemoVirtu4l je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:27Apsolutno si sve u pravu, ali svaku napisanu riječ.Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:15Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terenu,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio,da psuju mrtve...a na temi sarajevo,svaki dan......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!
Evo danima čitam temu, ne pamtim da je neko moj klub nazvao Željo, Željezničar i onako kako se zove. Nego su to sve neke uvrede, pogrdna imena, gurbeti, cigani, uhljupi, ne znam šta sve neće izgovoriti.
Pa tek ovo što su večeras radili u finišu utakmice, odron nad odronima.
Ma ko je yebe
Ma dobar bod,hebo evropuFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:26S obzirom da trofeja niste vidili godinama ne cudi me, slavite kone golem si zeljoTekashi je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:24Bod u 96. minuti!FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:23Nije malo bod protiv nas uzeti sad ide dernek do kasno u noc
Kao pobjeda u derbiju.![]()
Sazrijevaš... Drago mi je to vidjeti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 22:34Ma ko je yebe
Conference league > All time tabela
Nije se problem posvađati, problem je ne sazrijeti.
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje i 20 gostiju.