FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma dosta je vise i preseravanja, kakvi su ublehasi vodili ovaj klub samo u zadnjih dvije godine mirza je za njih Arteta licno
Ti izgleda ne znaš jesi li pošao ili došao. Baš te nešta drma.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:32Od sada me boli qrac za bojkot Hz, od sada idem na tekme da sto glasnije yeb3m majke i narkomanu i qrvi. Kako prebaci sa sebe krivnju, yebo oca horsashog usta zvaljava, sutra ne doceko. Svi mu krivi osim njega, pa idi sa klupe pogani retardu. Sve ti yebem pomrlo
Taj potez što hoćeš da napraviš da su horde radile od početka i Mirza i Ajla bi bili već odavno bili bivši. Ali jok, daj nekakve parole mira i ljubavi, prazno Koševo, slike koje obilaze svijet woow, nedaj se. Jbga, lakše da te nagon natjera, nego koristiti mozak.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- LegendKiller
- Kontakt:
Nama su ekipu u ovoj utakmici vodili Repuh i Obuča, tako da realno dobro smo i prošli
-
- Kontakt:
Nije covjek spomenuo hz u lošem kontekstu, prozvao je bordo prijateljemarlostanf1eld je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:49Mirza se gospodski popisao po krezavim hordasimaNe mogu biti normalni ljudi koji drugima zele smrt ili smrt clanova porodice zbog sporta
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Idalje je sve u našim rukama braćo. Evropo eto nas po pare 

- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda nam kone dodju ko Real u LP u zadnjim minutama se izvlace.
2x u sezoni, da primis gol u 96 min za 2:2 moze samo klub koji je negdje dobro ograjisao.
Sve u svemu kad bolje razmislim zbog cega se uopste nervirati? Da je ovo bilo za titulu pa hajde stvarno te izbaci iz takta. Ovako, da se nerviram za yebenu Evropu, a tamo da te brukaju razni amateri nigdje veze.
Nije problem ni u parama ocito nam netrebaju kad Mirvah daje dzabe ulaz.
Ova ekipa je jos uvijek puna teskih jajara koji se boje vlastite sjenke. Fali tu jos igraca karaktera Renana, Balte, Vrancica i sličnih. Kone su po ko zna koji put bile spremne, da ih ispratim sa +3 razlike, ali mi to izgleda necemo nikad doživjeti. Povucemo se ko zadnji papci uvijek.
2x u sezoni, da primis gol u 96 min za 2:2 moze samo klub koji je negdje dobro ograjisao.
Sve u svemu kad bolje razmislim zbog cega se uopste nervirati? Da je ovo bilo za titulu pa hajde stvarno te izbaci iz takta. Ovako, da se nerviram za yebenu Evropu, a tamo da te brukaju razni amateri nigdje veze.
Ova ekipa je jos uvijek puna teskih jajara koji se boje vlastite sjenke. Fali tu jos igraca karaktera Renana, Balte, Vrancica i sličnih. Kone su po ko zna koji put bile spremne, da ih ispratim sa +3 razlike, ali mi to izgleda necemo nikad doživjeti. Povucemo se ko zadnji papci uvijek.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoBBoja
- Kontakt:
@mortemhzmarlostanf1eld je napisao/la: ↑12 maj 2023, 21:58Krezubi hordasi ne zasluzuju bolje! Sad psujte igracima mrtve majke. Dal najbolji na terenu, raspalo se sve kad je izisao.
Bolje mu je da ti reagujes, nego ja
- PointBlank
- Kontakt:
Izvinjavam se za upad, samo me zanima ima li iko vremena da objasni sta je to Mirza uradio prije tih famoznih 10-12 godina? Ne mogu da povezem.. hvala unaprijed
Trenirajući Olimpic poslije utakmice protiv Sarajeva izjavio " teško je pobijediti Sarajevo kada im je sudija 12.igrač".PointBlank je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:00Izvinjavam se za upad, samo me zanima ima li iko vremena da objasni sta je to Mirza uradio prije tih famoznih 10-12 godina? Ne mogu da povezem.. hvala unaprijed
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovo je naš problem. Fali neki mudonja tipa Rahmanović da ulije samopouzdanje. Skretničari su pokazali muda večeras da se ne lažemo mi da smo imali nekog vođu s mudima na terenu druga bi priča bila i sad bi se slavila 3 bodaElCartel11 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:58Izgleda nam kone dodju ko Real u LP u zadnjim minutama se izvlace.
Provociro navijace nekim izjavama tipa napustit cu klub u subotu, samo ne znam koju, ima sarajevo 100.000 navijaca mimo hordi, onda poslije kad je bio trener druge ekipe nakon utakmice reko da je sudija bio 12.igrac sarajeva.PointBlank je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:00Izvinjavam se za upad, samo me zanima ima li iko vremena da objasni sta je to Mirza uradio prije tih famoznih 10-12 godina? Ne mogu da povezem.. hvala unaprijed
Ok, zasro je, izjave su retardirane do bola, i nije ga trebalo stavit za trenera uopste. Ali kad je vec tu, i kad je napravio neku solidnu hemiju u ekipi, i izvinio se za te izjave i posuo pepelom, treba probati naci neki kompromis, sjesti za sto, nemam pojma. Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize. Evidentno je da mirvic nece popustiti, a ni da veliki broj ostalih navijaca ne benda to ni 2%.
I vrlo bitna stvar, taman i da su svi ispostovali i da je doslovno prazan stadion, ko garantuje da bi to ista promijenilo.
-
- Kontakt:
Odvratan osjećaj.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- skullcrusher
- Kontakt:
Mi smo pickurine obicne OBICNE PICKURINE **** GA MRTVI zeljo U USTA VISE, **** ti fudbal kakve picke obicne da vodis 50:0 ne bi dobili jer se picke prepadnu neceg joj NE MOGU DA VJERUJEM
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Bio je Fedja danas vidio ga danas kaze x ko kuca i pogodio ahha
"Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize"spezial je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:06Provociro navijace nekim izjavama tipa napustit cu klub u subotu, samo ne znam koju, ima sarajevo 100.000 navijaca mimo hordi, onda poslije kad je bio trener druge ekipe nakon utakmice reko da je sudija bio 12.igrac sarajeva.PointBlank je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:00Izvinjavam se za upad, samo me zanima ima li iko vremena da objasni sta je to Mirza uradio prije tih famoznih 10-12 godina? Ne mogu da povezem.. hvala unaprijed
Ok, zasro je, izjave su retardirane do bola, i nije ga trebalo stavit za trenera uopste. Ali kad je vec tu, i kad je napravio neku solidnu hemiju u ekipi, i izvinio se za te izjave i posuo pepelom, treba probati naci neki kompromis, sjesti za sto, nemam pojma. Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize. Evidentno je da mirvic nece popustiti, a ni da veliki broj ostalih navijaca ne benda to ni 2%.
I vrlo bitna stvar, taman i da su svi ispostovali i da je doslovno prazan stadion, ko garantuje da bi to ista promijenilo.
E to mene najviše boli buraz, ne konta većina, pa vjerojatno i većina onih koji to poštuju. Nema tu nekog normalnog pojašnjenja, dobiješ odgovor "jel vam treba crtati", pa eto treba, nacrtajte nam, ako ne možete objasniti.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bravo za strucnjaka koji je ubacio loptu, odmah se moglo pretpostaviti šta slijedi…
Radovicu ti si bek i trebaš čuvati svoju poziciju a ne da ideš u sredinu i naravno ide lagan centaršut…
Radovicu ti si bek i trebaš čuvati svoju poziciju a ne da ideš u sredinu i naravno ide lagan centaršut…
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa njegovom sosonu je dao kapitensku traku, zato ga ovaj i brani po forumusonpenn je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:20yebo te on usta sugavaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:17Podrška za Mirzu a nadam se da ce mirvah prestat da trpa ayluh i da ce je istjerat
Eeee da je Renan dodao Dalu u onoj situaciju loptu sad bi druga priča bila. Ono je čist gol, bez ikakvih problema gol.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆