FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 13 maj 2023, 00:20

Amcho1 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:16
spezial je napisao/la:
13 maj 2023, 00:06
PointBlank je napisao/la:
13 maj 2023, 00:00
Izvinjavam se za upad, samo me zanima ima li iko vremena da objasni sta je to Mirza uradio prije tih famoznih 10-12 godina? Ne mogu da povezem.. hvala unaprijed
Provociro navijace nekim izjavama tipa napustit cu klub u subotu, samo ne znam koju, ima sarajevo 100.000 navijaca mimo hordi, onda poslije kad je bio trener druge ekipe nakon utakmice reko da je sudija bio 12.igrac sarajeva.

Ok, zasro je, izjave su retardirane do bola, i nije ga trebalo stavit za trenera uopste. Ali kad je vec tu, i kad je napravio neku solidnu hemiju u ekipi, i izvinio se za te izjave i posuo pepelom, treba probati naci neki kompromis, sjesti za sto, nemam pojma. Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize. Evidentno je da mirvic nece popustiti, a ni da veliki broj ostalih navijaca ne benda to ni 2%.

I vrlo bitna stvar, taman i da su svi ispostovali i da je doslovno prazan stadion, ko garantuje da bi to ista promijenilo.
"Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize"

E to mene najviše boli buraz, ne konta većina, pa vjerojatno i većina onih koji to poštuju. Nema tu nekog normalnog pojašnjenja, dobiješ odgovor "jel vam treba crtati", pa eto treba, nacrtajte nam, ako ne možete objasniti.
Ma ne ulazim u to da ja hordama odredjujem niti da ih kritikujem, oni imaju svoj neki navijaci kodeks valjda, i nek rade sta smatraju da trebaju. Ali isto tako imam i pravo da izrazim svoje misljenje, a mislim da je ovo sto se trenutno radi greska.

Ayla je napravila 10 sranja ogromnih otkad je dosla, zena srlja iz gluposti u glupost, i treba je tjerati, i mozda bi se mogla otjerati, s tim da ona direktno ne utice na teren.

Ali mirza otkad se vratio nije vala nista toliko kriminalno uradio, i sigurno su se boljom komunikacijom mogli izgladiti ti odnosi

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 13 maj 2023, 00:21

Benkara21 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:19
Eeee da je Renan dodao Dalu u onoj situaciju loptu sad bi druga priča bila. Ono je čist gol, bez ikakvih problema gol.
Eeee da smrad nije trener, e da qrva nije dir, sad bi pjevali svi skupa, e da :zviz:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 13 maj 2023, 00:22

Benkara21 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:19
Eeee da je Renan dodao Dalu u onoj situaciju loptu sad bi druga priča bila. Ono je čist gol, bez ikakvih problema gol.
E da E da najjaci smo u tom. Jbg sudeno je nisam navikao da smo onoliko prljavi. Prljate status kluba bagro!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 maj 2023, 00:22

I da, kad smo mi postali ovako ciganski klub. Cigancis na kartama, cigancis na zadrzavanju, na napucavanju nekakvih lopti... sve se to vrati.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 maj 2023, 00:23

Al kod njihovog prvog gola kakva je ono reakcija Belmina tito te yebo? Pa ako vec ne mozes uhvatiti (a nije uopste bila jaka lopta) onda se lopta izbija na stranu, a ne u sredinu jbt.
Drugi gol stoperi ko drvene Marije gledaju, Krpic normalno samo utrca i neometano zabi.

Ekipa je stvarno losa do bola. Promjeniti komplet odbranu za iducu sezonu, jer ovo je odron. Eventualno malog Mulalica ostaviti na desnim beku. Ovo ostalo da Bog sacuva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 maj 2023, 00:23

Al oba gola katastrofa postavka citave ekipe. Prvi gol nikog na prvoj stativi gdje njihov igrac šutira onda se od golmana odbija njihova 3 igraca u sredini nas ni jedan. Drugi gol na skoku nikog na beku nikog lagano ubacuju i opet u sredini Krpic prvi na lopti. Nevjerovatna dekocentracija i seljakluk posljednji 15 min.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 maj 2023, 00:26

Ako se i iduce godine pouzdamo u ova dva mongoloida na golu, nema teoretske sanse ista da ocekujemo. Strasno

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 13 maj 2023, 00:26

Neka nam se obilo o glavu ovo bahaćenje, ciganluk i ****. Baš mi je drago. Ciganluk prije utakmice sa kartama, pa na pressu priča glupa i ponižavanje Bašića. Neka.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 13 maj 2023, 00:30

Davno sam rekao golman pogotovo Dizdarevic je teski ali bas bas teski odron, jednu **** loptu prilikom ispucavanja ne ispuca kako treba znaci jednu jednu svaka lopta njemu vracena je izgubljena. UZAS DVA DERBIJA U SEZONI OVO SEBI DOZVOLIMO FUJ SRAM I STID VAS BILO MRS U PICKU MATERINU
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 maj 2023, 00:31

Samo debili ko mi bi ostavili Belmina nakon onog keslanja u Zenici protiv Celika. Nek nas sad handri..
Bahati, bahati Željkan!
1946

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 13 maj 2023, 00:32

I mene su, ko ovog jednog brata koji ga jos bolje zna, napali ovdje kad sam napisao da je Ziljkic seljak parexelans i bruka za Fudbalski klub Sarajevo, pogotovo da bude kapiten.
Strašno! Patetika oko trenera i ljubav prema istom. Strašno!
Ma gadi mi se sve...
Odlazite pogani grobove vam yebem!!!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 13 maj 2023, 00:37

ElCartel11 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:23
Al kod njihovog prvog gola kakva je ono reakcija Belmina tito te yebo? Pa ako vec ne mozes uhvatiti (a nije uopste bila jaka lopta) onda se lopta izbija na stranu, a ne u sredinu jbt.
Drugi gol stoperi ko drvene Marije gledaju, Krpic normalno samo utrca i neometano zabi.

Ekipa je stvarno losa do bola. Promjeniti komplet odbranu za iducu sezonu, jer ovo je odron. Eventualno malog Mulalica ostaviti na desnim beku. Ovo ostalo da Bog sacuva.
Nek je neko rekao ovo sto si ti rekao u prvom dijelu posta. Dizdarevic meni ne bi vise nikada stao na gol nakon onih penala protiv Celika. Medjutim, kada znas kako se srozao renome kluba, nista te ne iznenadjuje.

Reakcije odbrane su krajnje kriminalne kod oba gola. Luzerski mentalitet je prisutan u klubu, a to se posebno izrazava kad je derbi u pitanju. Duplo bolju ekipu imas i redovno se brukas po derbijima.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 maj 2023, 00:38

Ako se već gura golman iz akademije to je trebao biti Sahinovic ali u ovom klubu je svakako sve naopako. Cirkusanti koji odugovlače i ubacuju loptu k’o da igraju protiv Celtica, lakrdija klasična.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 maj 2023, 00:41

Ne znam je li Belmin 5 lopti vratio kako treba, skoro svaka ili aut ili bekovima zadaje ogromne probleme.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 13 maj 2023, 00:43

Od belmina je bolji PANJ NA GOLU znaci obican panj nek neko donese bar bi se jedna odbila sto nasih igraca, ovako je svaka u aut i tjt
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 maj 2023, 00:45

siroliver69 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:32
I mene su, ko ovog jednog brata koji ga jos bolje zna, napali ovdje kad sam napisao da je Ziljkic seljak parexelans i bruka za Fudbalski klub Sarajevo, pogotovo da bude kapiten.
Strašno! Patetika oko trenera i ljubav prema istom. Strašno!
Ma gadi mi se sve...
Odlazite pogani grobove vam yebem!!!
Ja sam pisao kad je Ziljkic došao da je malo bolja verzija Suljica i nije mi se svidjao kad je igrao u Slobodi i Borcu i tu su me svi popljuvali. Eh sad kad je poceo grliti Mirzu i biti mu podrska sad ne valja . Ziljkic moze biti od koristi zna jedan na jedan moze probit šutnuti, al ima i minusa zna peglat loptu, previse se bavi stvarima koje nemaju veze s fudbalom itd

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 maj 2023, 00:48

Kao sto juce rekoh polako sa najavama sigurne pobjede, i nazalost bio sam u pravu. Potpuno bespotrebno povlacenje i panika, a na kraju i onaj seljakluk sa onim valjanjem i ubacivanjem lopti, ono apsolutno nikad na Kosevu nismo prosipali, pa sjetite se Radnika iz Bijeljine i njihovog valjanja i gola Handzica haman u zadnjoj minuti, tacno im se tada vratilo za izlezavanje, kao i nama veceras, ono nam ne prilici vala. Danas ali skoro i svaku utakmicu Dizdarevic nam pokazuje da nije golman za ozbiljan fudbal, momak je pogubljen, hoda po liniji, ispucavanja protivnickom golmanu ili u aut, uzas. Konkretno cijela zadnja linija nam je odron, ne daj Boze ako i izadjemo u Evropu i sa njima u timu udariti na neki ozbiljniji klub, ne gine nam trpanje. Danas je Vrancic odigrao vjerovatno i najbolju partiju u nasem dresu, dobri su bili i Renan, Keyremeh, Dal, Balta. A Ziljkic da je u pola odigrao kako je juce na presu ku.rcevito pricao gdje bi mu kraj bio. Sve je i dalje u nasim rukama sto se Evrope tice, ali sam zabrinut sa ovom zadnjom linijom i ne bas nekom igrom opcenito.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 maj 2023, 00:50

Lucas je napisao/la:
12 maj 2023, 23:21
Nije valjda ova pucnjava na Ciglanama povezana sa Hordama i Manijacima ?
To nije na ciglanama nego na kosevu s druge strane tamo iza istocne tribine pitara iz glavnog ulaza ma parking stadiona
S nasim korteom nema veze
Al su nasi prosli kroz ciglane i velesice do uduruzenja pitara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 maj 2023, 00:59

Ziljkić je sasvim korektan do sad. Ne znam sta mu raja toliko zamjera? Okej stoji to, da voli peglati loptu, da ima nekad potez viška, ali budimo i mi realni, da je on u svemu dobar zar mislite, da bi igrao u nasoj ligi, a ne u nekoj Turskoj ligi recimo? Sto je prgav i tankih zivaca, takodje uvijek govorimo, da nam fali takvih fakina.
Ne mozes imati u ekipi ludjaka, koji ce uz sav svoj karakter izgledati mirno i stalozeno. Jednostavno ne ide jedno uz drugo.
Koliko nas je puta Rahmanovic yebao sa glupim crvenim kartonima i nekim potezima, ali je ipak imao muda i dan danas ga zalimo. Ili ces imati u ekipi igrace kao Cirjak tipične sisice i alibi tetkice koji ce izgledati na terenu "pristojni momci" ili ces imati ludjake poput Ziljkica ili Balte koji ce protivnicima yebati mater ali ce nekad i tebe ukopati sa glupostima. Ali jednostavno ih moraš imati u ekipi.

Sto se grli sa Mirzom i podrzavaju jedan drugog mi je sasvim okej.
Sta treba, da jedan drugom yebu mater, da Ziljkic pravi klanove i bojkotuje trenera? Vi na ove igrace gledate kao, da su oni svi veliki pitari i da su upuceni u desavanja od prije 10ak godina i to je vaš najveci problem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 maj 2023, 01:08

Da sam sad na mjestu Mirvica, sutra bi mi cijeli klub, administracija, od pjetlića do prvog tima, stručni stab i direktorica sjedili cijeli dan u prostorijama kluba da gledaju zadnjih 15 minuta utakmice od 08:00 do 17:00. Onakvih 15 minuta je meni najveća sramota od kad navijam za Sarajevo. On ako je zadovoljan s prikazanim, treba se definitivno zapitati kakve namjere ima.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”