Ma ne ulazim u to da ja hordama odredjujem niti da ih kritikujem, oni imaju svoj neki navijaci kodeks valjda, i nek rade sta smatraju da trebaju. Ali isto tako imam i pravo da izrazim svoje misljenje, a mislim da je ovo sto se trenutno radi greska.Amcho1 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:16"Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize"spezial je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:06Provociro navijace nekim izjavama tipa napustit cu klub u subotu, samo ne znam koju, ima sarajevo 100.000 navijaca mimo hordi, onda poslije kad je bio trener druge ekipe nakon utakmice reko da je sudija bio 12.igrac sarajeva.PointBlank je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:00Izvinjavam se za upad, samo me zanima ima li iko vremena da objasni sta je to Mirza uradio prije tih famoznih 10-12 godina? Ne mogu da povezem.. hvala unaprijed
Ok, zasro je, izjave su retardirane do bola, i nije ga trebalo stavit za trenera uopste. Ali kad je vec tu, i kad je napravio neku solidnu hemiju u ekipi, i izvinio se za te izjave i posuo pepelom, treba probati naci neki kompromis, sjesti za sto, nemam pojma. Bojkot je najgora opcija da ti manijaci grme na stadionu 95 minuta. Ne kontam kako se time ista postize. Evidentno je da mirvic nece popustiti, a ni da veliki broj ostalih navijaca ne benda to ni 2%.
I vrlo bitna stvar, taman i da su svi ispostovali i da je doslovno prazan stadion, ko garantuje da bi to ista promijenilo.
E to mene najviše boli buraz, ne konta većina, pa vjerojatno i većina onih koji to poštuju. Nema tu nekog normalnog pojašnjenja, dobiješ odgovor "jel vam treba crtati", pa eto treba, nacrtajte nam, ako ne možete objasniti.
Ayla je napravila 10 sranja ogromnih otkad je dosla, zena srlja iz gluposti u glupost, i treba je tjerati, i mozda bi se mogla otjerati, s tim da ona direktno ne utice na teren.
Ali mirza otkad se vratio nije vala nista toliko kriminalno uradio, i sigurno su se boljom komunikacijom mogli izgladiti ti odnosi