FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj postavke igre, izbora igraca, izmjena... ovog zelju su igrom ubili svi pa cak i tuzla city, samo mi sopuatimo da nam zadnjih 20 minuta imaju suterski trening
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Navijao je citav istok, bio aktivan, neki dijelovi vise neki manje, al jbg valjda ne cuju ovi sto su na tv-u gledali, izvinjavamo im se ovim putem.
Normalno da ce nas povremeno nadglasat organizovana grupa s vodjom i koreografijama, mozda da i nasi dodju ne bi...
Normalno da ce nas povremeno nadglasat organizovana grupa s vodjom i koreografijama, mozda da i nasi dodju ne bi...
Nikad ljepsi fudbal nismo igrali nego sinoc. Bravo momci
. Bice ovo alles gut
-
- Kontakt:
Mi smo bili bolji veci dio utakmice ali oni su stvarno zadnjih 20 minuta bili bolji i pored ova dva gola imali su jos par dobrih sansi.
Neshvatljivih 20 minuta

I? Kakve su bile kokice prošli vikend? Sljedeći vikend pripremi čips, šaraj malo.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:38sonpenn je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:33TI SI PICKA JE8EM TI SVE TI ****, FUKARO JEDNA. **** TI MIRZA MAJKU USTA MRRTVU PEXINE JEDANUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2023, 02:22
Kako je bilo gledati derbi na TVu.
Ko je pichka?![]()
Kad si gladan nisi svoj. Pojedi nesto. Bit ce ti lakse. Uz TV idu obicno kokice.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Druze, sa ovakvim igracima gdje jaran ima slobodu da stavi catakovica, gulasa i avrama koji bi i u zrinjskom imali mjesta, na tribine, ako je uspjeh igrati ok i biti solidan (ne sjecam se nekih velikih sansi a ni da smo imali posjed i nabili ih u 16) onda ne vidim cemu se ko nada iduce sezone.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 07:38Mi smo bili bolji veci dio utakmice ali oni su stvarno zadnjih 20 minuta bili bolji i pored ova dva gola imali su jos par dobrih sansi.
Neshvatljivih 20 minuta![]()
Igra bez igre, tamo gdje smo ih mogli unistiti, mi amo im to prepustili... jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa ne moze ih sve postavit na teren, igra 11 igraca, ne moze 16 nagurat. Imali smo 4 stranca i cirjak peti koliko ja vidim. Kyeremeh i renan su preorali teren, ne vidim sta bi gulas to bolje uradio od kyeremeha, on je stidan lagan, nije ovo tekma za njega. Catakovic pogotovo, spor lik, sta ce ti on u ovoj tekmi koju igras oprezno i napucavas lopte na brzog renana. Jbg iso je s cirjakom na kraju da smiri loptu, al dzaba kad su ovom muda manja od onih kospica sto raja gricka na tribinama.Pantelija je napisao/la: ↑13 maj 2023, 07:47Druze, sa ovakvim igracima gdje jaran ima slobodu da stavi catakovica, gulasa i avrama koji bi i u zrinjskom imali mjesta, na tribine, ako je uspjeh igrati ok i biti solidan (ne sjecam se nekih velikih sansi a ni da smo imali posjed i nabili ih u 16) onda ne vidim cemu se ko nada iduce sezone.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 07:38Mi smo bili bolji veci dio utakmice ali oni su stvarno zadnjih 20 minuta bili bolji i pored ova dva gola imali su jos par dobrih sansi.
Mozemo do prekosutra seruckat al postavka je bila sasvim solidna. Oprezna pametna, i rezultirala je sa 2 gola, a u drugom smo ih zatvorili brutalno da doslovno do 78.minute nisu presli centar nijednom. Od 55.do 75.je zeljo izgledao ko drugoligas.
U ovoj utakmici mirza nije bio problem to me bog ne moze ubijedit. Nego nas picqasti mentalitet, serbecic, cirjak, radovic i slicni ublehasi.
Ja ne znam kako ove neke "trenere" nisu primjetili veliki svjetski klubovi, stvarno.
Te neke analize, qurci palci, veze nemaju sa realnoscu, samo guranje neke svoje price. Catakovic povrijedjen, a pri tome Renan u puno boljoj formi a i bolji je spic, kompletniji. Gulisa totalno van forme, Avram se vratio poslije povrede, a i Dal je bio mozda i najbolji na terenu pored Renana.
Da smo imali neke igre, slabo, realno.. Pogotovo prvo poluvrijeme. Jedini dio sa nekom idejom u igri je pocetak drugog poluvremena.
Mirza je trener za neke male ekipe, ako je i za toga. Nije stvar u tome, svi mi to manje vise znamo. Ne treba naravno pomisljati sada ga dirati ali za narednu sezonu je samoubistvo ostaviti ga. Nece se vjecno igrati na ovom nekom jaranskom i na nekoj atmosferi, treba valjda neke postavke igre taktike itd.
Horde fulile sa nacinom tjeranja ljudi to se jasno vidi, evo i sinoc zapad nikad puniji nije bio. Da ne bojkotuju bilo bi cca milja do 2 vise ljudi i to je realno a samim tim ti prica o bojkotu ne pije vode i ocito nije nacin. Tacka! Sad serite do sutra ali je tako!
Te neke analize, qurci palci, veze nemaju sa realnoscu, samo guranje neke svoje price. Catakovic povrijedjen, a pri tome Renan u puno boljoj formi a i bolji je spic, kompletniji. Gulisa totalno van forme, Avram se vratio poslije povrede, a i Dal je bio mozda i najbolji na terenu pored Renana.
Da smo imali neke igre, slabo, realno.. Pogotovo prvo poluvrijeme. Jedini dio sa nekom idejom u igri je pocetak drugog poluvremena.
Mirza je trener za neke male ekipe, ako je i za toga. Nije stvar u tome, svi mi to manje vise znamo. Ne treba naravno pomisljati sada ga dirati ali za narednu sezonu je samoubistvo ostaviti ga. Nece se vjecno igrati na ovom nekom jaranskom i na nekoj atmosferi, treba valjda neke postavke igre taktike itd.
Horde fulile sa nacinom tjeranja ljudi to se jasno vidi, evo i sinoc zapad nikad puniji nije bio. Da ne bojkotuju bilo bi cca milja do 2 vise ljudi i to je realno a samim tim ti prica o bojkotu ne pije vode i ocito nije nacin. Tacka! Sad serite do sutra ali je tako!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 13 maj 2023, 08:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Mirza je kriv i gotovo i tako će biti i kada bi sve pobjede bile. Isto tako i Dal će biti kriv uvijek i pored toga što je momak nekoliko kola među najboljim igračima. Mi smo stoka i tako će biti dok ne pomremo, kada ne bude Mirze i Dala neko će nam drugi biti kriv.spezial je napisao/la: ↑13 maj 2023, 07:57Pa ne moze ih sve postavit na teren, igra 11 igraca, ne moze 16 nagurat. Imali smo 4 stranca i cirjak peti koliko ja vidim. Kyeremeh i renan su preorali teren, ne vidim sta bi gulas to bolje uradio od kyeremeha, on je stidan lagan, nije ovo tekma za njega. Catakovic pogotovo, spor lik, sta ce ti on u ovoj tekmi koju igras oprezno i napucavas lopte na brzog renana. Jbg iso je s cirjakom na kraju da smiri loptu, al dzaba kad su ovom muda manja od onih kospica sto raja gricka na tribinama.Pantelija je napisao/la: ↑13 maj 2023, 07:47Druze, sa ovakvim igracima gdje jaran ima slobodu da stavi catakovica, gulasa i avrama koji bi i u zrinjskom imali mjesta, na tribine, ako je uspjeh igrati ok i biti solidan (ne sjecam se nekih velikih sansi a ni da smo imali posjed i nabili ih u 16) onda ne vidim cemu se ko nada iduce sezone.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 07:38
Mi smo bili bolji veci dio utakmice ali oni su stvarno zadnjih 20 minuta bili bolji i pored ova dva gola imali su jos par dobrih sansi.
Mozemo do prekosutra seruckat al postavka je bila sasvim solidna. Oprezna pametna, i rezultirala je sa 2 gola, a u drugom smo ih zatvorili brutalno da doslovno do 78.minute nisu presli centar nijednom. Od 55.do 75.je zeljo izgledao ko drugoligas.
U ovoj utakmici mirza nije bio problem to me bog ne moze ubijedit. Nego nas picqasti mentalitet, serbecic, cirjak, radovic i slicni ublehasi.
Kad cemo poceti pricati o tome da mi nemamo golmana? Dizdarevic to nije, a i Sahinovic je jos uvijek zelen, od njega tek treba da nastane golman.
Vec nekoliko kola primamo golove gdje je Dizdarevic mogao bolje reagovati, pa tako i sinoc kod prvog gola. Ako TC ispadne, obavezno kontaktirati Fejzica, naravno ukoliko ne mozemo dovesti nekoga kao Delaca.
Vec nekoliko kola primamo golove gdje je Dizdarevic mogao bolje reagovati, pa tako i sinoc kod prvog gola. Ako TC ispadne, obavezno kontaktirati Fejzica, naravno ukoliko ne mozemo dovesti nekoga kao Delaca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma ja njih dvojicu stalno miješan goni ihLecler je napisao/la: ↑13 maj 2023, 06:31Nije Trako šetao. A ni Ramić sigurno nije svojevoljno ubacio loptu već po nečijim instrukcijama.FoSte95 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 05:46Izmjene katastrofa bile, Trako sve mu yebem do devetog koljena i šetkanje preko cijelog terena. Pod broj jedan golmana na ljeto tražiti jer je katastrofa i jedan i drugi šta rade. Nzm što reče gore umjesto laganog privođenja sezone kraju imaš pakao u maredne dvije sedmice još da Igman je vrati onih 3:1 tek bi onda haos bio
To ne da treba, nego mora biti prvi prioritet u ljetnom prelaznom roku. Zrinjski doveo ozbiljnog golmana, i ne sekiraju se. Nama djeca prosipaju bodove...Napapijri je napisao/la: ↑13 maj 2023, 08:11Kad cemo poceti pricati o tome da mi nemamo golmana? Dizdarevic to nije, a i Sahinovic je jos uvijek zelen, od njega tek treba da nastane golman.
Golman 30+ je ozbiljan golman, nek se djecurlija kale po posudbama, ako smo jednom uboli s kovacevicem ne mora znacit da nam do kraja zivota moraju branit tinejdzeri.
Jbt salzburg je razvojni klub pa im brani golman od 25 godina, ne brani dijete.
Na zalost, vecina u ekipi su mentalni patuljci i uopste me ne bi iznenadilo da do kraja prokockaju i ovo trece mjesto cak sta vise.
Ziljkic najlosiji pojedinac na terenu, bez dileme. Sramotan pristup, jako neozbiljan, puno nemarnih poteza... Fracnis i Renan su imali najmanje 3 ciste situacije da rijese utakmicu u drugom poluvremenu i svaku su zajebali viska potezom i kasnim pasom. Dala kritikujemo cijelu sezonu,opravdano naravno, ali sinoc je bio nas najbolji pojedinac. Vodjenje ekipe katastrofa i onaj ciganluk pred kraj meca nam se obio o glavu. Najbolju utakmicu u sezoni smo odgrali s triom naprijed Gulialsvhili-Renan-Francis, to ocekujem i u Vrapcicima.
Sahinovic mora da bude prvi golman niko drugi.
-
- Kontakt:
Poslije Igmana Radovic,Serbecic,Dizdarevic,Cirjak i Ramic papire.Hvala i dovidjenja
Avramovski i tebe yebem usta vise i tvoje povrede,invalidu jedan mrtvi idi u k
Sreca nasa pa se i Velez okliznuo,a i Siroki bi trebao protiv Slobode.Sa bodom u Mostaru mi smo rijesili 3.mjesto.Ako nisu u stanju uzeti bod Velezu 3 dana poslije finala kupa nek skinu dresove i sami uzmu papire.Neshvatljivo kako amaterski 2 derbija popusimo cistu pobjedu.Mi se za 20 zivota ne bi vratili sa 2-0 na sugavici,nasi bi odustali i pustili ih da nas pune do vrha.Piqke jedne yebo vas luzerski mentalitet citav zivot
Avramovski i tebe yebem usta vise i tvoje povrede,invalidu jedan mrtvi idi u k
Sreca nasa pa se i Velez okliznuo,a i Siroki bi trebao protiv Slobode.Sa bodom u Mostaru mi smo rijesili 3.mjesto.Ako nisu u stanju uzeti bod Velezu 3 dana poslije finala kupa nek skinu dresove i sami uzmu papire.Neshvatljivo kako amaterski 2 derbija popusimo cistu pobjedu.Mi se za 20 zivota ne bi vratili sa 2-0 na sugavici,nasi bi odustali i pustili ih da nas pune do vrha.Piqke jedne yebo vas luzerski mentalitet citav zivot
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bivsi golman zrinjskog ivan brkic.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Samo fakat mi nije jasno sta je sa Besimom, izgleda da je bas los nakon sto vise ne nosi kapitensku. Prvih par utakmica kad je dosao je odigrao sjajno i to sve derbi za derbijem, ali otad igra gore nego Dupovac u njegovo najgore vrijeme. Protiv Sloge greska za greskom, protiv Tuzle onaj kiks kad je ponisten gol Tuzli, protiv Borca izgubio loptu i Trako dobi crveni i onda ovaj debakl sinoc. Mislim, jest krajem proslog mandata isto bio kritican, ali izmedju toga i danas je igrao standardno gore u Skandinaviji, upisao debi za reprezentaciju i eto igrao dobro prvih nekoliko meceva.
Btw, je li on dobio sinoc treci zuti ili mi se ucinilo?
Btw, je li on dobio sinoc treci zuti ili mi se ucinilo?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ExchangeOffice
Jel Ramic otjeran iz kluba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.