FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 13 maj 2023, 01:17

ElCartel11 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:59
Ziljkić je sasvim korektan do sad. Ne znam sta mu raja toliko zamjera? Okej stoji to, da voli peglati loptu, da ima nekad potez viška, ali budimo i mi realni, da je on u svemu dobar zar mislite, da bi igrao u nasoj ligi, a ne u nekoj Turskoj ligi recimo? Sto je prgav i tankih zivaca, takodje uvijek govorimo, da nam fali takvih fakina.
Ne mozes imati u ekipi ludjaka, koji ce uz sav svoj karakter izgledati mirno i stalozeno. Jednostavno ne ide jedno uz drugo.
Koliko nas je puta Rahmanovic yebao sa glupim crvenim kartonima i nekim potezima, ali je ipak imao muda i dan danas ga zalimo. Ili ces imati u ekipi igrace kao Cirjak tipične sisice i alibi tetkice koji ce izgledati na terenu "pristojni momci" ili ces imati ludjake poput Ziljkica ili Balte koji ce protivnicima yebati mater ali ce nekad i tebe ukopati sa glupostima. Ali jednostavno ih moraš imati u ekipi.

Sto se grli sa Mirzom i podrzavaju jedan drugog mi je sasvim okej.
Sta treba, da jedan drugom yebu mater, da Ziljkic pravi klanove i bojkotuje trenera? Vi na ove igrace gledate kao, da su oni svi veliki pitari i da su upuceni u desavanja od prije 10ak godina i to je vaš najveci problem.
Ziljkic je mali papak koji nazor hoce da bude mangup kao Rahman. Isto kad je u Vizi za buducnost Zela skidao sarajevske folove od Rileta, al ne ide mu. Tako i Ziljkic. Okej, solidan igrac, al je sramota da neko onakav bude kapiten.

Pitamo se sto smo ciganski postupili u ovom derbiju, a klub nam vode influenserka iz dijaspore, qrva, masnokosi narkoman i ovaj sandzacki pacov i wannabe mangup. Ne mozes ni ocekivat gospodske manire od kluba kojeg ovi vode.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 maj 2023, 01:19

napoleon72 je napisao/la:
13 maj 2023, 01:17
ElCartel11 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:59
Ziljkić je sasvim korektan do sad. Ne znam sta mu raja toliko zamjera? Okej stoji to, da voli peglati loptu, da ima nekad potez viška, ali budimo i mi realni, da je on u svemu dobar zar mislite, da bi igrao u nasoj ligi, a ne u nekoj Turskoj ligi recimo? Sto je prgav i tankih zivaca, takodje uvijek govorimo, da nam fali takvih fakina.
Ne mozes imati u ekipi ludjaka, koji ce uz sav svoj karakter izgledati mirno i stalozeno. Jednostavno ne ide jedno uz drugo.
Koliko nas je puta Rahmanovic yebao sa glupim crvenim kartonima i nekim potezima, ali je ipak imao muda i dan danas ga zalimo. Ili ces imati u ekipi igrace kao Cirjak tipične sisice i alibi tetkice koji ce izgledati na terenu "pristojni momci" ili ces imati ludjake poput Ziljkica ili Balte koji ce protivnicima yebati mater ali ce nekad i tebe ukopati sa glupostima. Ali jednostavno ih moraš imati u ekipi.

Sto se grli sa Mirzom i podrzavaju jedan drugog mi je sasvim okej.
Sta treba, da jedan drugom yebu mater, da Ziljkic pravi klanove i bojkotuje trenera? Vi na ove igrace gledate kao, da su oni svi veliki pitari i da su upuceni u desavanja od prije 10ak godina i to je vaš najveci problem.
Ziljkic je mali papak koji nazor hoce da bude mangup kao Rahman. Isto kad je u Vizi za buducnost Zela skidao sarajevske folove od Rileta, al ne ide mu. Tako i Ziljkic. Okej, solidan igrac, al je sramota da neko onakav bude kapiten.

Pitamo se sto smo ciganski postupili u ovom derbiju, a klub nam vode influenserka iz dijaspore, qrva, masnokosi narkoman i ovaj sandzacki pacov i wannabe mangup. Ne mozes ni ocekivat gospodske manire od kluba kojeg ovi vode.
+ Repuh i Obuca vodili utakmicu :facepalm:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 maj 2023, 01:25

Da, i to. Repuh koji je vec jednom vodio derbi i izgubio ga, uz nevjerovatno seljacki pristup, crveni karton u trecoj minuti i jedan oprosten crveni kad je Kadusic Stanicu usao djonom u butinu. To nije FKS i nije nikad ni bilo. Gadi mi se ovaj vecerasnji ciganluk, instant karma nas je stigla. I neka je.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 maj 2023, 01:41

slika
Sarajevo ljubavi moja.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 maj 2023, 01:42

Jedina pozitivna stvar jucerasnjeg dana je kiks Veleža. Jezivo se osjecam na samu pomisao kako bi sve izgledalo da su oni uz ovaj naš remi, pobjedili Igman.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 13 maj 2023, 01:46

Lucas je napisao/la:
13 maj 2023, 01:42
Jedina pozitivna stvar jucerasnjeg dana je kiks Veleža. Jezivo se osjecam na samu pomisao kako bi sve izgledalo da su oni uz ovaj naš remi, pobjedili Igman.
Gura nas Husref opasno :mrgreen:

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 13 maj 2023, 01:47

Šta reći :roll:
Nama zbog ovog gola u 96 minuti visi cijela sezona i evropa.
Ne vjerujem da možemo obje dobiti do kraja.
Idemo Veležu kojem će vjerovatno goriti za evropu jer će ih Zrinjski odučiti od fudbala u finalu kupa.
Zadnje kolo dolazi Igman sa Husrefom i cijelom ekipom igrača koje smo otjerali. Hajmo reći da ćemo uzeti 4 boda, mada će prije biti 1 ili 2. U najboljem slučaju imamo 53 boda do kraja.
Ako anamo oni dobiju Posušje sljedeću na Grbavici, idu Slobodi kojoj se šteli druga liga znači računaj da će uzeti obje i imati isto bodova kao mi. 53. Odlučivati će gol razlika.
Oni će imati bolju sa dvije pobjede.
Ako Široki i bude treći, oni će kao četvrti ići u evropu, a mi ostajemo suha kurca.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 maj 2023, 01:52

Ma ne vjerujem da cemo od Veleža izgubiti, u kakvom god stanju nas dočekaju + imat cemo sigurno jaku podršku Hordi. A ako Igmana ne mozemo pobjediti u zadnjem kolu kuci, ne treba ni da izlazimo u Evropu narednih 5 sezona.Ipak vjerujem da ce oni ranije osigurati opstanak i da nece onaj koji voli Sarajevo više od života zapinjati niti voditi sve najbolje igrace.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 13 maj 2023, 02:02

I ja da dodam par recenica
Posjeta-odlicna
Renan, Dal i Balta odlicni. Od Dizdarevica je gori golman jos samo bio mozda Bandovic u zadnjih 15 godina. Serbecic jos jednom potvrdio kakva je rupetina, sta mislite sto su nam ga dali oni iz Norveske? Ne mogu da vjerujem da smo spali na to da se izlezavamo i secemo preko terena preko ovog Zelje???? Naravno da je vrlo vazno bilo da ne primimo drugi gol, ali majku mu ko da se protiv Citya igralo. Zeljo je los tim ali oni igraju na muda kojima nadomjeste nedostatak kvaliteta i koji je ovo vec put u posljednih nekoliko godina da nam cupaju bodove nakon sto su gubili. Nadam se i molim da cemo izboriti tu Evropu na kraju i ako je izborimo, promiijeniti kompletnu zadnju liniju, izuzev Muse i Mulalica koje bih ja ostavio. Da li cemo moci dobiti Veleza- ne znam.
Ne mogu da vjerujem da cu u jednoj utakmici ozbiljno morati navijati za Zrinjski.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 13 maj 2023, 02:05

Bravo za Horde. Tako se bori za klub. :puke:

:clap:
Nemojte više ni na gostujuće ici. Mirza ostani uprkos ovim tzv navijacima. Ayla ti narocito trebaš ostati.
Valjda se osnuje neka grupa kojom nece manipulisati kako ko stigne.
Sramota za Koševo i naš klub da je sjever danas bio prazan. To vam nikada necu zaboraviti.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 13 maj 2023, 02:15

Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
13 maj 2023, 02:05

Nemojte više ni na gostujuće ici. Mirza ostani uprkos ovim tzv navijacima. Ayla ti narocito trebaš ostati.
Sramota za Koševo i naš klub da je sjever danas bio prazan. To vam nikada necu zaboraviti.
popišam se usta i tebi i toj sohi
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 maj 2023, 02:18

.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 13 maj 2023, 02:20

pupahava je napisao/la:
13 maj 2023, 02:15

Popišali ste se vi nama svima po glavi sa bojkotom derbija. **** sada. Izdali ste klub. Dozvoliti divljanje gurbeta na Koševu je najveca izdaja od rata do danas.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 13 maj 2023, 02:22

sonpenn je napisao/la:
13 maj 2023, 02:18

MRSH U PM PICKO JEDNA
Kako je bilo gledati derbi na TVu.
Ko je pichka?

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 13 maj 2023, 02:31

pupahava je napisao/la:
13 maj 2023, 02:15

Ma yebat i ajlu i mirzu i kuntu i pantu bitno je Sarajevo a s jednim se svaki pravi navijac mora sloziti, svrha navijaca je podrska i ona je izostala s glavne tribine.
Dozvoliti bojkot derbija zbog nekih drugih prolaznih ljudi je nezapamceno i neoprostivo i nikada se vise ne treba ponoviti.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 maj 2023, 02:33

13 maj 2023, 02:22
sonpenn je napisao/la:

MRSH U PM PICKO JEDNA
Ko je pichka?
.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 13 maj 2023, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 13 maj 2023, 02:34

Mi smo dva gola primili jer smo na 2 0 prestali igrati fudbal a taj fudbal nam i jeste bio prednost nad prosjacima koji su navikli na oprstrukcije
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2023, 02:35

siroliver69 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:32
I mene su, ko ovog jednog brata koji ga jos bolje zna, napali ovdje kad sam napisao da je Ziljkic seljak parexelans i bruka za Fudbalski klub Sarajevo, pogotovo da bude kapiten.
Strašno! Patetika oko trenera i ljubav prema istom. Strašno!
Ma gadi mi se sve...
Odlazite pogani grobove vam yebem!!!
Napali mene jer sam rekao da je seljak,prelivoda,ukratko smrad ljudski. Optuzise me poslije da mrzim sandzaklije

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 maj 2023, 02:37

egocentrik je napisao/la:
13 maj 2023, 02:34
Mi smo dva gola primili jer smo na 2 0 prestali igrati fudbal a taj fudbal nam i jeste bio prednost nad prosjacima koji su navikli na oprstrukcije
Nista ne učimo iz vlastitih greski. Tako je bilo isto i na Grbavici.
Sa igracem manje imaš 0:2 do 90 skoro i na kraju 2:2.
Sa ta 4 boda sad bi imali 53 i gledali protivnike u Evropi :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 13 maj 2023, 02:38

sonpenn je napisao/la:
13 maj 2023, 02:33
13 maj 2023, 02:22
sonpenn je napisao/la:

MRSH U PM PICKO JEDNA
Ko je pichka?
TI SI PICKA JE8EM TI SVE TI ****, FUKARO JEDNA. **** TI MIRZA MAJKU USTA MRRTVU PEXINE JEDAN
Kad si gladan nisi svoj. Pojedi nesto. Bit ce ti lakse. Uz TV idu obicno kokice.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.