1 razlog moguć za Besima.
Pritisak si napravio u glavi.
Jer ganja statistiku i jake partije da napravi na ljeto transfer.
Plus kada igra na Koševu kada su tu navijaci oni ti jos daju veci pritisak.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1 razlog moguć za Besima.
Jos jedan dokaz da je cirkus od bojkota nazalost. Nece to niko priznati ali treba biti posten i realan pa reci da je tako! I znam da se sad Horde ili ko vec odlucuje o tome nece povuci.hz033 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 11:58Hordi, odnosno pripadnika najvatrenije skupine je bilo sinoc i na istoku i na zapadu. Momci iza mene, njih 5,6 je prepricavalo dozivljaje sa gostovanja iz Banjaluke. Dakle Hordama manipulise 10-15 ljudi koji odlucuju u njihovo ime uz 30-40 sljedbenika koji slijepo rade sto im kazu. Ostatak od 300-500 vatrenih je jednostavno izmanipulisano a sad su se vec su se poceli pitati ima li sve ovo smisla.
A sve ovo sad je jedna pat pozicija iz koje nema izlaza ako neko ne popusti. Pa sad....
Uvijek su takvi bili i ostat ce.ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:16Eto treba se sad Ziljkić razgulit zbog jedne loše utakmice, sad ne valja ni on...
Fuj kako ste odvratni, a svršavalo se na njega ovdje zadnjih mjesec dana. Pojedini botovi i bolesnici jedva dočekali lošu utakmicu samo da svoju histeriju i bolest liječe ovdje na forumu
Bolje Velez brate,da ovi smradovi ne idu u Evropu.A u slucaju osvajanja kupa Velez ne bi sigurno nista zapinjao protiv nas,ljudi bi B tim neki izveliMortemHz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:05Zrinjskiesprit24 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:03Najstresnija sezona od kad pratim Sarajevo. Umjesto da se svi od jutros zezamo, ja sam prvi koji je poceo strahovat za evropu. Da li je bolje da Velez uzme kup ili Zrinjski. Kako god ta utakmica da zavrsi, Velez ce nas docekati emotivno potrosen, a da li cemo to iskoristit posle onog sinoc ja ne smijem nista vise garantovat. Svaka cas za posjetu sinoc i emociju prema klubu!!
Reci mi jjedan njegov odlican nastup koju je odigrao u zadnjih 5 kola evo.Koji?ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:16Eto treba se sad Ziljkić razgulit zbog jedne loše utakmice, sad ne valja ni on...
Fuj kako ste odvratni, a svršavalo se na njega ovdje zadnjih mjesec dana. Pojedini botovi i bolesnici jedva dočekali lošu utakmicu samo da svoju histeriju i bolest liječe ovdje na forumu
zlo87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:18Za "poraz" krivac iskljucivo Tarik Ramic. Lopta koja je bila u zraku bi bila nasa i Peljto bi 30s poslije svirao kraj. Vrijeme koje je dao FK Zeljeznicaru ubacivanjem lopte u teren je taman dobrodosli da se igraci odmore i smirene glave pokusaju uraditi jos nesto. Kao i sto sam nedavno spimenuo, mislim da Ziljkic nije igrac za bilo koju ozbiljnu ekipu. Trio protiv Zrinjskog treba uvijek igrati jer se pokazao najboljim. Ziljkic usporava igru i stavlja sebe u centar paznje svojim soliranjem iako nije najkvalitetniji pojedinac. Sto se tice Evrope, sve je u nasim rukama.
Nisu oni nama neki prijatelji što se tiče odnosa između uprava, ne vjerujem da bi izašli sa B timom.. ali će svakako biti potrošeniNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:27Bolje Velez brate,da ovi smradovi ne idu u Evropu.A u slucaju osvajanja kupa Velez ne bi sigurno nista zapinjao protiv nas,ljudi bi B tim neki izveliMortemHz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:05Zrinjskiesprit24 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:03Najstresnija sezona od kad pratim Sarajevo. Umjesto da se svi od jutros zezamo, ja sam prvi koji je poceo strahovat za evropu. Da li je bolje da Velez uzme kup ili Zrinjski. Kako god ta utakmica da zavrsi, Velez ce nas docekati emotivno potrosen, a da li cemo to iskoristit posle onog sinoc ja ne smijem nista vise garantovat. Svaka cas za posjetu sinoc i emociju prema klubu!!
Siroki, Tuzla city,Leotar.mma_hz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:28Reci mi jjedan njegov odlican nastup koju je odigrao u zadnjih 5 kola evo.Koji?ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:16Eto treba se sad Ziljkić razgulit zbog jedne loše utakmice, sad ne valja ni on...
Ovo za Vrančića. Čovjek odrađiva posao kao što se radi na toj pozicji, prenos lopte, tranzicija. A da tražiš golove i asistencije od njega moraš ga gurat na desetku. A i realno nije on taj skorer, može zabiti i zna. No kad ga trošiš na tranziciji, ne možeš očekivati da zabija i asistira. Isto tako je bilo i sa TSS i sa Kapićem. Eto TSS je protiv Borca igrao na desetki, ušao u dvije-tri šanse, kad je na zadnjem veznu ništa, loše.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:29Nije Cirjak jedini bezmudo odigrao, na 2:1 je SVIMA usla voda u usi. Tresu se noge ko da te Arsenal sa Sakom, Odegarom i Martinelijem napada, a ne sportski direktor u ranim pedesetim i rahmetli Suljo Krpic.
Dizdarevic je daleko najgori golman kojeg smo ikad imali, neko ga poredi sa Bandovicem, Dejo je za njega Kasiljas. Ovo smece nit zna izac s linije nit izbit loptu, nit nogom odigrat, odbit u korner a ne na nogu protivniku... Bosanski Kepa, kratak ko februar. Za narednu sezonu dovest boljeg i iskusnijeg golmana a za u21 pozicije gurat Mulalica i Jovasevica, ponekad kombinovat i Alisaha na DMF umjesto Balte, isti su tip igraca. Na bekovima ces najmanje ispastat zbog neiskustva, a Mulalic se i dovoljno pokazao.
Serbecic, sto kae Joker, rupetina k'o Aylina vagina. Kyeremeh osim one asistencije teska ubleha, sinoc nekoliko napada uyebao jer se spetlja s loptom, ni trcat s njom ne zna. Ikica ako nismo prodali OBAVEZNO vratit i gurat na desnom krilu. Kapitenu uzet traku i nek se posveti pisanju ljubavnih romana s klupe. Jbt samo mi mijenjamo kapitene svako 5 kola, bokte ovo je treci ili cetvrti kapiten od starta. Doduse kako smo bezmudi, nema covjek koga ni uzet. Balta i Ilija su materijal za traku po mudima. Al pravim mudima a ne pokusaju muda kao kod pacova Ziljkica.
Vise od kiksa boli ciganluk. Ovo nije Sarajevo na koje smo navikli. Sto je jos jace, setka se Ramic ponosno preko terena a cijeli istok mu ustao i aplaudira, cestitaju onom malom sto Jasarevicu otima lopte iz ruke kod aut linije. Kasnije pricamo "strumfovski ciganluk". Kakav ba strumfovski, sinoc su za nas ispali Real Madrid po tome.
I jos nesta. Kad cemo mi vise dovest nekog majstorcinu i da imamo neke fajde od njega? Okej, Vrancic je preiskusan i smiruje igru i sve to, al brate kod nas uvijek te zvijezde "radi on nevidljivi posao". Pa yebemu majku, daj jednom vidljivi posao uradi u pm. Dovedes Susica, Kapica, Vrancica... svi smiruju igru, svi uzmu loptu i prvom do sebe, upute.poneki okomit pas. Zeljo dovede Stilica, frajer im sam hrpu bodova donosi. Nije fudbal samo golovi i asistencije al brate, de nekad neki slobodnjak, sut sa distance, asistenciju, nesta. Stilic ne moze opanke okrenut Vrancicu po karijeri, al je po pokazanom u ovoj ligi za njega De Bruyne. Jbt Said je jedini koji je doveden i dobro placen a da si bas vidio za sta si ga.doveo. Yebo te ba vise pasovi prvom do sebe i neko smirivanje igre, de barem uzmi prekide, uzmi svaki korner, svaki slobodnjak, uradi nesta da skoce svi na noge. Vise Bekric u zadnje dvije godine donio Zelji nego nama i Vrancic i Kapic i Susic, pa razapinjite i ser.ite koliko hocete za to "ne razumijes se u fudbal". Eto ne razumijem, i druge ekipe u svijetu imaju zadnje/centralne vezne pa ljudi rade strasan posao u ofanzivi, daju golove i asistencije, sve zivo. Ovo sto igraju/su igrali Vrancic, TSS i Kapic, igrao je jednako dobro (i bolje) i Crepulja, Radovac onda, igraju neki Hajdarevici, Mekici, Cavari...
Renan je top igrac za nasu ligu svakom igraču treba vremena na novi tim novu ligu.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:326 golova i 2 asistencije PLBIH (Još je u 50% utakmica bio na klupi), 3 gola i 1 asistencija u evropi (kval. liga prvaka, el i grupe kl)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.