Sve ok, ali za Vrančića se nikako ne slažem. Lik je strašan igrač, ali strašan. Prvo što je sinoć par puta loptu povukao i odlično dodao dalje. Drugo, on je 3 asistencije do sad upisao što je sasvim dobro shodno tome da je kreativac. Porediti ga sa rahmetli Kapićem i Sušićem je smiješno, to su igrači koji su se kod nas oko svoje ose vrtili po 15 puta. Vrančić kad loptu primi odmah zna šta će sa njom. Pa evo, sinoć je stotinu puta prenio loptu sa naše polovine. Svi ko debili stoje, on ulazi duboko prima loptu i odmah opali po sprintu i prebacuje loptu na njihovu polovinu. Da ne pričam da je više puta sinoć opalio pressing po njihovoj odbrani, a svi ostali očima isprate to osim Dala i Renana. Nisu mu nijednom mogli lopte uzeti, a slobodno vrati snimak utakmice i vidjet ćeš da je mnoštvo puta pored dvojice igrača prolazio ko da su čunjevi. Razumijem bijes za ono sinoć, ja sam evo tek sad ušao na forum kad sam malo sebi došao, ali Marija moramo zadržati kako znamo i umijemo, jer smo bez njega qurac na biciklu.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:29Nije Cirjak jedini bezmudo odigrao, na 2:1 je SVIMA usla voda u usi. Tresu se noge ko da te Arsenal sa Sakom, Odegarom i Martinelijem napada, a ne sportski direktor u ranim pedesetim i rahmetli Suljo Krpic.
Dizdarevic je daleko najgori golman kojeg smo ikad imali, neko ga poredi sa Bandovicem, Dejo je za njega Kasiljas. Ovo smece nit zna izac s linije nit izbit loptu, nit nogom odigrat, odbit u korner a ne na nogu protivniku... Bosanski Kepa, kratak ko februar. Za narednu sezonu dovest boljeg i iskusnijeg golmana a za u21 pozicije gurat Mulalica i Jovasevica, ponekad kombinovat i Alisaha na DMF umjesto Balte, isti su tip igraca. Na bekovima ces najmanje ispastat zbog neiskustva, a Mulalic se i dovoljno pokazao.
Serbecic, sto kae Joker, rupetina k'o Aylina vagina. Kyeremeh osim one asistencije teska ubleha, sinoc nekoliko napada uyebao jer se spetlja s loptom, ni trcat s njom ne zna. Ikica ako nismo prodali OBAVEZNO vratit i gurat na desnom krilu. Kapitenu uzet traku i nek se posveti pisanju ljubavnih romana s klupe. Jbt samo mi mijenjamo kapitene svako 5 kola, bokte ovo je treci ili cetvrti kapiten od starta. Doduse kako smo bezmudi, nema covjek koga ni uzet. Balta i Ilija su materijal za traku po mudima. Al pravim mudima a ne pokusaju muda kao kod pacova Ziljkica.
Vise od kiksa boli ciganluk. Ovo nije Sarajevo na koje smo navikli. Sto je jos jace, setka se Ramic ponosno preko terena a cijeli istok mu ustao i aplaudira, cestitaju onom malom sto Jasarevicu otima lopte iz ruke kod aut linije. Kasnije pricamo "strumfovski ciganluk". Kakav ba strumfovski, sinoc su za nas ispali Real Madrid po tome.
I jos nesta. Kad cemo mi vise dovest nekog majstorcinu i da imamo neke fajde od njega? Okej, Vrancic je preiskusan i smiruje igru i sve to, al brate kod nas uvijek te zvijezde "radi on nevidljivi posao". Pa yebemu majku, daj jednom vidljivi posao uradi u pm. Dovedes Susica, Kapica, Vrancica... svi smiruju igru, svi uzmu loptu i prvom do sebe, upute.poneki okomit pas. Zeljo dovede Stilica, frajer im sam hrpu bodova donosi. Nije fudbal samo golovi i asistencije al brate, de nekad neki slobodnjak, sut sa distance, asistenciju, nesta. Stilic ne moze opanke okrenut Vrancicu po karijeri, al je po pokazanom u ovoj ligi za njega De Bruyne. Jbt Said je jedini koji je doveden i dobro placen a da si bas vidio za sta si ga.doveo. Yebo te ba vise pasovi prvom do sebe i neko smirivanje igre, de barem uzmi prekide, uzmi svaki korner, svaki slobodnjak, uradi nesta da skoce svi na noge. Vise Bekric u zadnje dvije godine donio Zelji nego nama i Vrancic i Kapic i Susic, pa razapinjite i ser.ite koliko hocete za to "ne razumijes se u fudbal". Eto ne razumijem, i druge ekipe u svijetu imaju zadnje/centralne vezne pa ljudi rade strasan posao u ofanzivi, daju golove i asistencije, sve zivo. Ovo sto igraju/su igrali Vrancic, TSS i Kapic, igrao je jednako dobro (i bolje) i Crepulja, Radovac onda, igraju neki Hajdarevici, Mekici, Cavari...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma za Velez navijati u finalu pa kako god zavrsiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:27Bolje Velez brate,da ovi smradovi ne idu u Evropu.A u slucaju osvajanja kupa Velez ne bi sigurno nista zapinjao protiv nas,ljudi bi B tim neki izveliMortemHz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:05Zrinjskiesprit24 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:03Najstresnija sezona od kad pratim Sarajevo. Umjesto da se svi od jutros zezamo, ja sam prvi koji je poceo strahovat za evropu. Da li je bolje da Velez uzme kup ili Zrinjski. Kako god ta utakmica da zavrsi, Velez ce nas docekati emotivno potrosen, a da li cemo to iskoristit posle onog sinoc ja ne smijem nista vise garantovat. Svaka cas za posjetu sinoc i emociju prema klubu!!
Navodno su Bordo prijatelji natjerali malog Ramica da ubaci loptu u teren i tako srusi Prandelija. Fuj sta nam rade od kluba 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne treba razguliti ali treba skrenuti pažnju da se više ne zeza onako. Ne mogu zaboraviti drugo poluvrijeme njegov čuvar se okliznuo i Almedin ga sačekao da ustane pa onda nastavlja napad. Ako igraš dobro pohvala, loše kritika. Jednostavno je ne treba se praviti naivan i lagati i sebe i njega. Neupitno je da je odličan igrač ali kako pohvala tako i kritika održava igrača u životu.ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:16Eto treba se sad Ziljkić razgulit zbog jedne loše utakmice, sad ne valja ni on...
Fuj kako ste odvratni, a svršavalo se na njega ovdje zadnjih mjesec dana. Pojedini botovi i bolesnici jedva dočekali lošu utakmicu samo da svoju histeriju i bolest liječe ovdje na forumu
Još da pohvalim Dala fino je igrao sinoć istina bilo je nekih greškica ali fino je stvarno igrao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Upravo tako. Kad je Kosoric nabio loptu ostalo samo 40 sekundi do kraja i onda levat ubacuje loptu, dobro je pa mu istice ugovor sljedeci mjesec, neka ide negdje drugo prosipati svoje gluposti.zlo87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:18Za "poraz" krivac iskljucivo Tarik Ramic. Lopta koja je bila u zraku bi bila nasa i Peljto bi 30s poslije svirao kraj. Vrijeme koje je dao FK Zeljeznicaru ubacivanjem lopte u teren je taman dobrodosli da se igraci odmore i smirene glave pokusaju uraditi jos nesto.
Također, u nadoknadi smo imali pravo na jos 2 izmjene ali eto strucnjaci odlucili da ne treba...

- ElCartel11
- Kontakt:
Ako budemo pametni na kraju sezone pokupiti ubicama Cavara, Vrančića gurnuti na ofanzivnog veznog (Dal ide, Avrama nogirati). Dovesti novog defanzivnog veznog ala Balta 2, samo da taj jos sa loptom nesto zna, a ne da se odbija ko od drvo.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:29I jos nesta. Kad cemo mi vise dovest nekog majstorcinu i da imamo neke fajde od njega? Okej, Vrancic je preiskusan i smiruje igru i sve to, al brate kod nas uvijek te zvijezde "radi on nevidljivi posao". Pa yebemu majku, daj jednom vidljivi posao uradi u pm. Dovedes Susica, Kapica, Vrancica... svi smiruju igru, svi uzmu loptu i prvom do sebe, upute.poneki okomit pas. Zeljo dovede Stilica, frajer im sam hrpu bodova donosi. Nije fudbal samo golovi i asistencije al brate, de nekad neki slobodnjak, sut sa distance, asistenciju, nesta. Stilic ne moze opanke okrenut Vrancicu po karijeri, al je po pokazanom u ovoj ligi za njega De Bruyne. Jbt Said je jedini koji je doveden i dobro placen a da si bas vidio za sta si ga.doveo. Yebo te ba vise pasovi prvom do sebe i neko smirivanje igre, de barem uzmi prekide, uzmi svaki korner, svaki slobodnjak, uradi nesta da skoce svi na noge. Vise Bekric u zadnje dvije godine donio Zelji nego nama i Vrancic i Kapic i Susic, pa razapinjite i ser.ite koliko hocete za to "ne razumijes se u fudbal". Eto ne razumijem, i druge ekipe u svijetu imaju zadnje/centralne vezne pa ljudi rade strasan posao u ofanzivi, daju golove i asistencije, sve zivo. Ovo sto igraju/su igrali Vrancic, TSS i Kapic, igrao je jednako dobro (i bolje) i Crepulja, Radovac onda, igraju neki Hajdarevici, Mekici, Cavari...
I imali bi najjacu sredinu nakon rata. U ligi im ne bi bilo premca ja mislim. Ali kad nemas sistema ni uprave tesko, da se to tako desi.
Stilic isporucuje toliko asistencija jer igra na poziciji AM. Stavi ti njega na poziciju CM kao mi Vrancica, qrac moj bi imao takvu statistiku. A kod nas bi sigurno tu poziciju igrao jer mi ne znamo iskoristiti igracev potencial.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma pusti brate ba tu pricu.mma_hz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:28Reci mi jjedan njegov odlican nastup koju je odigrao u zadnjih 5 kola evo.Koji?ajdohordas je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:16Eto treba se sad Ziljkić razgulit zbog jedne loše utakmice, sad ne valja ni on...
Fuj kako ste odvratni, a svršavalo se na njega ovdje zadnjih mjesec dana. Pojedini botovi i bolesnici jedva dočekali lošu utakmicu samo da svoju histeriju i bolest liječe ovdje na forumu
Pa ja evo pisem iz kola u kolo da se covjek ponasa neprofesionalno,trazi taj publicitet,skrece na sebe paznju bespotrebnim gestovima,gafova napravio do sad previse za cijeli sezonu a ne za nekoliko kola. Igra mu je za qrac,sve sto je odigrao je ona s listicom.
Derbi je samo vrhunac.
Totalno neozbiljan igrac nedozreo rekao bih,opet kazem kvalitet ima ali ga ne pokazuje zbog svoje usijane glave. Valjda neki provincijski sindrom ga handri,pa na sve to jos kapitenska i odletio je u oblake
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Haha Ramica treba ostaviti bice nešto od njega.Madafaka je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:50Upravo tako. Kad je Kosoric nabio loptu ostalo samo 40 sekundi do kraja i onda levat ubacuje loptu, dobro je pa mu istice ugovor sljedeci mjesec, neka ide negdje drugo prosipati svoje gluposti.zlo87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:18Za "poraz" krivac iskljucivo Tarik Ramic. Lopta koja je bila u zraku bi bila nasa i Peljto bi 30s poslije svirao kraj. Vrijeme koje je dao FK Zeljeznicaru ubacivanjem lopte u teren je taman dobrodosli da se igraci odmore i smirene glave pokusaju uraditi jos nesto.
Također, u nadoknadi smo imali pravo na jos 2 izmjene ali eto strucnjaci odlucili da ne treba...![]()
Samo da počne igrati i vidjet cemo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Također, ono što je OGROMNA razlika između Maria i ostalih što ste ih nabrojali( a sramotno je i porediti Maria sa yebenim Hajdarevićem, Mekićem i Samirom ) je ta što će npr Radovac ovako maestralno odigrati 2 utakmice, pa će treću preskočiti radi povrede( a lik je majstor sitnih povreda ). A onda četvrtu će igrati i biti katastrofa. Štilić igra na desetci i zato nabija statistiku sebi, stavi Maria na desetku i isto ćeš imati, samo što je moje mišljenje da je puno korisniji na osmici.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ljudi, ne kazem ja da Vrancic ne radi svoj posao vrhunski i da nije najbolji igrac ove ekipe, al ne mogu da svarim da mi godinama dovodimo takve igrace na relativno nevazne pozicije. Opet kazem, 3 puta jeftiniji igraci mogu dosta dobro odradit taj posao zadnjeg veznog. Ne placam ja igrace i ne zanima me, al ovo je kao da vodis programersku firmu i imas prosjecne programere al najbolju sekretaricu u drzavi, koja je nekad bila sekretarica Bil Klintonu. Tako to djeluje.
Ja gledam sinoc yebenog Stilica, kad god frajer uzme loptu strepim. Proigrava, zabija, vuce loptu, uzima prekide, sve zivo. Bas lik na kvalitet i ime nosi ekipu naprijed. To im je prethodno radio i Stevanovic. Mi smo hrpu takvih zvijezda doveli, Benko jedini na ledjima nosio ekipu. Hamza, Avram, Tino, Kapic, et da zanemarimo Vrancica. Svi zvijezde, od svih ocekujes da potegnu i dignu ekipu samim prisustvom na terenu, al nista. Vidim ja koliko Mario radi za ekipu i koliko zna s loptom i sve, al jednostavno ne vidim u njemu tog nekog Stilica koji daje boost cijeloj ekipi samo sto se pojavi na terenu. Ne znam et, ispast ce da pljujem momka koji je strasan igrac, a samo hocu da kazem da njegov posao mogu obavit i jeftiniji i slabiji igraci a da nam treba pravi lider gore ispred da ponese ekipu kad zastopaju svi.
Ja gledam sinoc yebenog Stilica, kad god frajer uzme loptu strepim. Proigrava, zabija, vuce loptu, uzima prekide, sve zivo. Bas lik na kvalitet i ime nosi ekipu naprijed. To im je prethodno radio i Stevanovic. Mi smo hrpu takvih zvijezda doveli, Benko jedini na ledjima nosio ekipu. Hamza, Avram, Tino, Kapic, et da zanemarimo Vrancica. Svi zvijezde, od svih ocekujes da potegnu i dignu ekipu samim prisustvom na terenu, al nista. Vidim ja koliko Mario radi za ekipu i koliko zna s loptom i sve, al jednostavno ne vidim u njemu tog nekog Stilica koji daje boost cijeloj ekipi samo sto se pojavi na terenu. Ne znam et, ispast ce da pljujem momka koji je strasan igrac, a samo hocu da kazem da njegov posao mogu obavit i jeftiniji i slabiji igraci a da nam treba pravi lider gore ispred da ponese ekipu kad zastopaju svi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Peljto je isto uradio u Citluku pokazao 5 min igralo se 7 i po,nije tada bilo lopte u terenu.
Naravno da mali glupan nije trebao ubacivati loptu zbog toga sto mi nismo stupcanica i nikad nismo bili prljavi u tom smislu. Siguran sam da bi i bez toga otislo na 6 i po 7 minuta jer je bilo par izlezavanja Renan i jos neko,sto takdje ne treba da se radi. Pa ako nisi (a nisi) sposoban razvuci par minuta pasivnim posjedom sto rade i najveci timovi svijeta onda ne trebas uzeti bodove na ciganluk,upravo sto i jeste njihova odlika. Oni su u tome prvaci univerzuma,i da zivim na Madagaskaru opet bi mi se gadili zbog toga i niz drugih stvari koje jesu personifikacija tamo njih. Prosto smrde kao klub.
Naravno da mali glupan nije trebao ubacivati loptu zbog toga sto mi nismo stupcanica i nikad nismo bili prljavi u tom smislu. Siguran sam da bi i bez toga otislo na 6 i po 7 minuta jer je bilo par izlezavanja Renan i jos neko,sto takdje ne treba da se radi. Pa ako nisi (a nisi) sposoban razvuci par minuta pasivnim posjedom sto rade i najveci timovi svijeta onda ne trebas uzeti bodove na ciganluk,upravo sto i jeste njihova odlika. Oni su u tome prvaci univerzuma,i da zivim na Madagaskaru opet bi mi se gadili zbog toga i niz drugih stvari koje jesu personifikacija tamo njih. Prosto smrde kao klub.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Nista ja tebe nisam shvatio osim da su ti Tatar i Ziljkic tu negdje. Tatar je za Ziljkica kod nas bio Quaresma, a karakterno su obojica tu negdje. Ziljkic malo gori.Alii je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:28zlo87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:18Za "poraz" krivac iskljucivo Tarik Ramic. Lopta koja je bila u zraku bi bila nasa i Peljto bi 30s poslije svirao kraj. Vrijeme koje je dao FK Zeljeznicaru ubacivanjem lopte u teren je taman dobrodosli da se igraci odmore i smirene glave pokusaju uraditi jos nesto. Kao i sto sam nedavno spimenuo, mislim da Ziljkic nije igrac za bilo koju ozbiljnu ekipu. Trio protiv Zrinjskog treba uvijek igrati jer se pokazao najboljim. Ziljkic usporava igru i stavlja sebe u centar paznje svojim soliranjem iako nije najkvalitetniji pojedinac. Sto se tice Evrope, sve je u nasim rukama..
Da nema Ziljkica ne bi bili 3 mjesto sada bili bi 6.
Kako ne razumijete takticka igra zelju igra na pressing cekali da obrana prede centar a mi duga lopta morali smo po centru igrati onako.
Ziljkic kakav igrac od Tatara po lijevo strani nismo imali top igrača.
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 13 maj 2023, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne treba Maria dirati ni pod razno. Nijedan od tih jeftinijih igrača ne može imati ni blizu dobar kontinuitet igara kao Mario. Evo ja ne mogu nabrojati jednu lošu utakmicu njegovu otkad je došao. Stavi Rahmana ispred Maria pa ćeš vidjeti šprdancije po terenu. E sad, drugi je problem što su uboli sa Mariom, a bacili 200.000€ na Besima koji kiksa iz kola u kolo. Jer realno, nije da nam je Mario jedina zvijezda roka..napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:00Ma ljudi, ne kazem ja da Vrancic ne radi svoj posao vrhunski i da nije najbolji igrac ove ekipe, al ne mogu da svarim da mi godinama dovodimo takve igrace na relativno nevazne pozicije. Opet kazem, 3 puta jeftiniji igraci mogu dosta dobro odradit taj posao zadnjeg veznog. Ne placam ja igrace i ne zanima me, al ovo je kao da vodis programersku firmu i imas prosjecne programere al najbolju sekretaricu u drzavi, koja je nekad bila sekretarica Bil Klintonu. Tako to djeluje.
A vidi se koliki smo stručnjaci kada smo Renana prozvali Cezarom nakon 3 pripremne i jedne utakmice u ligi. Pa i Kyeremeh se užasno proziva, a realnost je da je prosjek ko što sam i rekao. Ono što je kod njega dobro je strašna borba, i to što jednim potezom doprinese golu( onaj prodor protiv Zrinjskog, gol Slogi, sinoć lijepa asistencija.. ).
Svakako da nije neka razlika u odnosu na Ikića, tu je to negdje, u par deka.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ovo je kljuc svega, mi pojedinca uklapamo u sistem koji nemamo, umjesto da radimo obrnuto i gradimo ekipu oko najboljih igraca. Vrancic je najbolji kao osmica, al uz osmicu treba jos jedna osmica i DMF iza. Garantujem da bi vezni red Balta - Vrancic - Cirjak fercerao sto put bolje i da bi se do kraja iskoristio Mariov potencijal. Das njemu ofanzivniju ulogu, Cirjaku malo defanzivniju, Balta osigurac i igras 433. Nama bi Lampard, najbolji stijelac Chelseaja i to kao veznjak, igrao DMFa i ne bi nikad gola vidio. Iniestu bismo takodje gurnuli negdje da prenosi lopte od stopera do krila, umjesto da mu das tu slobodu da kruzi izmedju sredine terena i kaznenog prostora protivnika.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 12:51Ako budemo pametni na kraju sezone pokupiti ubicama Cavara, Vrančića gurnuti na ofanzivnog veznog (Dal ide, Avrama nogirati). Dovesti novog defanzivnog veznog ala Balta 2, samo da taj jos sa loptom nesto zna, a ne da se odbija ko od drvo.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 09:29I jos nesta. Kad cemo mi vise dovest nekog majstorcinu i da imamo neke fajde od njega? Okej, Vrancic je preiskusan i smiruje igru i sve to, al brate kod nas uvijek te zvijezde "radi on nevidljivi posao". Pa yebemu majku, daj jednom vidljivi posao uradi u pm. Dovedes Susica, Kapica, Vrancica... svi smiruju igru, svi uzmu loptu i prvom do sebe, upute.poneki okomit pas. Zeljo dovede Stilica, frajer im sam hrpu bodova donosi. Nije fudbal samo golovi i asistencije al brate, de nekad neki slobodnjak, sut sa distance, asistenciju, nesta. Stilic ne moze opanke okrenut Vrancicu po karijeri, al je po pokazanom u ovoj ligi za njega De Bruyne. Jbt Said je jedini koji je doveden i dobro placen a da si bas vidio za sta si ga.doveo. Yebo te ba vise pasovi prvom do sebe i neko smirivanje igre, de barem uzmi prekide, uzmi svaki korner, svaki slobodnjak, uradi nesta da skoce svi na noge. Vise Bekric u zadnje dvije godine donio Zelji nego nama i Vrancic i Kapic i Susic, pa razapinjite i ser.ite koliko hocete za to "ne razumijes se u fudbal". Eto ne razumijem, i druge ekipe u svijetu imaju zadnje/centralne vezne pa ljudi rade strasan posao u ofanzivi, daju golove i asistencije, sve zivo. Ovo sto igraju/su igrali Vrancic, TSS i Kapic, igrao je jednako dobro (i bolje) i Crepulja, Radovac onda, igraju neki Hajdarevici, Mekici, Cavari...
I imali bi najjacu sredinu nakon rata. U ligi im ne bi bilo premca ja mislim. Ali kad nemas sistema ni uprave tesko, da se to tako desi.
Stilic isporucuje toliko asistencija jer igra na poziciji AM. Stavi ti njega na poziciju CM kao mi Vrancica, qrac moj bi imao takvu statistiku. A kod nas bi sigurno tu poziciju igrao jer mi ne znamo iskoristiti igracev potencial.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ono što je pozitivno je to da se već sada traži golman, da je lijevi bek u “dalekim” pregovorima, a da imaju već na umu stopera, zadnjeg veznog..
Imaju li u pregovoru i novog direktora i trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:11Ono što je pozitivno je to da se već sada traži golman, da je lijevi bek u “dalekim” pregovorima, a da imaju već na umu stopera, zadnjeg veznog..
Jeb.em ih u usta nesposobna.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
SD i vjerovatno trener - da.Hajdeee je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:13Imaju li u pregovoru i novog direktora i trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2023, 13:11Ono što je pozitivno je to da se već sada traži golman, da je lijevi bek u “dalekim” pregovorima, a da imaju već na umu stopera, zadnjeg veznog..
Jeb.em ih u usta nesposobna.
Direktora teško, pomirio sam se da će i ljetni rok preživiti..
Jedino da joj Mirvić ne da otkaz jer prepozna koliko nam sjever nedostaje.
Fali nama Avram u ovim tekmama tvrdim...jbt on je protiv Tuzle sam odlucio tekmu..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, napoleon72, NazorUso, UltraSa46 i 43 gosta.