Cuo sam da je bila šorka par igraca pa sad je istina ili nije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Istina je, potukli se igrači i onda ih Varešanović sve prebio sa svojim hrmpalijama, koji su takođe bili u autobusu.
Isto kao i Mirvah americki ulagac u mozzart i Vicine lopovluke,poslije derbija poceo nesto sa objavama a na lakrdiju iz BL suti ko zaliven.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:01https://www.tiktok.com/t/ZM2e8AfaY/?t=1
A šuti kao zaliven u Banja Luci, to je ta ljubav!
Standardna balijska suplja, kad treba nesto deklarativno mi bi poginuli, ali kad treba dic glas, neka ne talasaj...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:01https://www.tiktok.com/t/ZM2e8AfaY/?t=1
A šuti kao zaliven u Banja Luci, to je ta ljubav!
Ma mi smo zakuhali sada sa ove zadnje dvije tekme, nema kalkulisanja nikakvog. Samo nas 2 pobjede vode u Europu sigurno. Ostalo je sve strepnja neka mrtva i kidanje zivaca.vedinjo98 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:07Bitno je da Sloboda uzme bar bod i Sirokom i Zelji. Na nama je da ostanemo neporazeni protiv Veleza i dobijemo Igman.fks74 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Posušje nema šanse, sudija neće dati.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:18Ovo sto Leotar pobijedi, Posusje mitomanijake i Sloboda ubice moraju dobiti ako ne misle ispast.
Nije do slavise stoperi su bili kriticno postavljeni ali su ruku na srce bili sami u 16, gdje su nasi u glavama bili 90+5 nikad necemo znati ali posljednji napad u zadnjoj zoni da imaš tri igraca nevjerovatno.
Bravo za postavku, ako gledamo polusezonu.Amcho1 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 17:19Mi smo jedna prava mahala to je neminovno, kod nas se ljudi više bave privatnim životima igrača, nego igrama i kvalitetu samog igrača.
Objektivno, sagledavajuci odigrane utakmice:
Renan - Odličan
Ziljkic - Dobar/odličan
Balta - Odličan
Kyeremeh - Dobar
Dal' - Dobar
Vrančić - Dobar/odličan
Radović - solidan
Serbecic - loš
Martinović - solidan
Tomašević - loš
Avramovski - solidan
Mulalic - dobar
Musa- dobar
Catakovic - solidan
Gulaš - solidan
Dizdarević/šahovnica - loš/solidan
I dalje smo tanki nazad baš (bekovi/stoperi baš solidni/skromni). Mislim da naprijed imamo poprilično opcija, ali sve se ide na neko nabijanje, tačnije nemamo motorike i uvezanosti na sredini.
Trebamo pojačati odbranu i još jednog igrača na sredini dovesti.
Golman je potreban također.
Slazem seHerson je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:11Ako se sljedece kolo i teorijski obezbijedi Evropa, protiv Igmana izaci u sastavu sa minimalno 6 juniora. Momci su odigrali fenomenalnu sezonu, osvojili duplu krunu i treba ih adekvatno nagraditi. Odlicna prilika da ih vidimo na djelu i uvidimo koji od njih su vec dovoljno zreli za prvog tima.
Iz tuzle onaj lazni valderama, ne znam kako se zove, momak je mlad i solidan igrac. Fejzic sad nije neka pljacka, nema vala inace kod nas u ligi nekih kvalitetnih golmanaNapapijri je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:22Jucer spominjem Fejzica, evo sada se dovodi u vezu sa Zeljeznicarom. Ne treba dozvoliti da za sitne pare izgubimo mogucnost dovodjenja ovakvog golmana, naravno opet ponavljam ako nije u planu dovesti nekoga poput Delaca. Slicna stvar se desila i sa Santosom, kojeg smo prosle godine mogli dovesti za sitne pare.
TC ce vjerovatno ispasti, stoga ne bi bilo lose pogledati ima li materijala za nas. Fejzic, mozda Karic i Celikovic, eventualno neki mladji igrac koji bi se dugorocno mogao isplatiti.
To je Karic, zadnji vezni sa bujnom zutom kosomboki86 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:40Iz tuzle onaj lazni valderama, ne znam kako se zove, momak je mlad i solidan igrac. Fejzic sad nije neka pljacka, nema vala inace kod nas u ligi nekih kvalitetnih golmanaNapapijri je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:22Jucer spominjem Fejzica, evo sada se dovodi u vezu sa Zeljeznicarom. Ne treba dozvoliti da za sitne pare izgubimo mogucnost dovodjenja ovakvog golmana, naravno opet ponavljam ako nije u planu dovesti nekoga poput Delaca. Slicna stvar se desila i sa Santosom, kojeg smo prosle godine mogli dovesti za sitne pare.
TC ce vjerovatno ispasti, stoga ne bi bilo lose pogledati ima li materijala za nas. Fejzic, mozda Karic i Celikovic, eventualno neki mladji igrac koji bi se dugorocno mogao isplatiti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Combattente87, Cwirek, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, James1987, johntravolta123, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 334 gosta.