Popila se piva ispred prodavnice

Popila se piva ispred prodavnice
Nije ni pl za vas, pa se vec 5 godina provlacite kroz iglene usi kroz nju
Da budalo.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:38Nije ni pl za vas, pa se vec 5 godina provlacite kroz iglene usi kroz nju
Koga boli ku.rac krasni za šta ti navijaš?
Pa vi vec svakako ispadate...mozda vam je i bolje izgubiti u ponedjeljak, tako da u zadnja 2 kola mozete ubaciti omladince da se kale, valja ce im iskustvo igranja u plbih za sljedecu sezonu nastupa u federalkisamirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:36Kakav mozak covjece , pustimo Široki i tako uzmemo kartu za federalnu. Aferim ljudino!19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:33Kakvi su ovi slobodaši pacenici ne bi me cudilo da sutra namjerno puste siroki samo da bi nas syebali u borbi za Evropu
Vama izbijamo Evropu! Nakon toga ide vam borba za preživljavanje..
Pošto si poželio, dabogda ispali slijedeće godine.ferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:44Slobodi želim da ispadne u drugu ligu jer sam poželio onu "druga liga druga liga smiju nam se svi"![]()
Izvini na želji, ali Sloboda mi je nešto oduvijek odvratan klub bilaSky9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:46Pošto si poželio, dabogda ispali slijedeće godine.ferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:44Slobodi želim da ispadne u drugu ligu jer sam poželio onu "druga liga druga liga smiju nam se svi"![]()
![]()
Udijelit ćemo vam autorska prava na navedenu numeru pa se zagrlite i u DilDolini pjevajte do mile volje.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ErosViverosViv, galia95, mosarajvosa83 i 5 gostiju.