Ma ne brini ti za mene, sjećam se ja svake Željine titule u BH ligi, samo mi je žao što se ti sjećaš samo jedne titule tvog kluba i to one " korona titule " .
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zaboravio brat na duplu krunulakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:03Ma ne brini ti za mene, sjećam se ja svake Željine titule u BH ligi, samo mi je žao što se ti sjećaš samo jedne titule tvog kluba i to one " korona titule " .

-
- Kontakt:
Jel to vidim neki pokusaj lizanja sa pitarima?

Nesto slicno vidim od tuzlaaka i mostaraca kad pisu vezano za nas. (Samo pitam)
Koliko god ti mrzio neki klub, nema smisla da se odnosis tako prema najtrojfejnijem Klubu u državi, kao i Klubu koji je jedini nešgo napravio u Evropi. Mada pitanje je da li su ti tada i roditelji bili rođeni, a kamoli ti.FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:06Zaboravio brat na duplu krunu![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hoooonaj kad si zadnju titulu slavio?lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:11Koliko god ti mrzio neki klub, nema smisla da se odnosis tako prema najtrojfejnijem Klubu u državi, kao i Klubu koji je jedini nešgo napravio u Evropi. Mada pitanje je da li su ti tada i roditelji bili rođeni, a kamoli ti.

Pa i nije baš tako, ako se sjećam ove vaše pjesmice iz vremena kad se radilo o pet i šest godina, onda se automatski i sjećam malo više titula Sarajeva.lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:03Ma ne brini ti za mene, sjećam se ja svake Željine titule u BH ligi, samo mi je žao što se ti sjećaš samo jedne titule tvog kluba i to one " korona titule " .
Ti si tad bio malen skroz, ali helem. Neka tebe tu i samo nastavi da radiš to što radiš, tj. da uveseljavaš raju postovima.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ko o čemu, pitar o titulama...FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:14Hoooonaj kad si zadnju titulu slavio?![]()
Naše bogatstvo nisu trofeji, već ljudi čiji su šalovi Plavi i Bijeli!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:16Ko o čemu, pitar o titulama...
Naše bogatstvo nisu trofeji, već ljudi čiji su šalovi Plavi i Bijeli!

-
- Kontakt:
Ako se fudbal igra od dolaska Vinsenta Tana onda jesu trofejniji.
Kaže Dudić za Aylah neću ja nju učiti kako se hljeb pravi
Svi su krivi samo on čist
Mahaluša

Svi su krivi samo on čist

Mahaluša
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Jel ziv nodi ili ga je zlo pojelo sinoc u nekom mraku ?
-
- Kontakt:
Fedja je najveci demagog i populista od svih trenera u PLBiH, a konkurencija mu je prejaka. Nisam gledao podcast, ali mogu pretpostaviti sta je govorio. Vazda se moze presaltati u politiku ako ne bude isao fudbal

1921
Ne pitajzeljovolimte je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:06Jel to vidim neki pokusaj lizanja sa pitarima?
Nesto slicno vidim od tuzlaaka i mostaraca kad pisu vezano za nas. (Samo pitam)
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Liga je neregalurna.Realan izgled tabele bez ovog kriminalno divljačkog suđenja
1.Zrinjski
2.Sarajevo
3.Velež
4.Igman
5. Željezničar
6.Tuzla City
7.Široki Brijeg
8.Posušje
9.Sloboda
10.Borac
11.Sloga Meridian
12.Leotar s 15-ak osvojenih bodova
1.Zrinjski
2.Sarajevo
3.Velež
4.Igman
5. Željezničar
6.Tuzla City
7.Široki Brijeg
8.Posušje
9.Sloboda
10.Borac
11.Sloga Meridian
12.Leotar s 15-ak osvojenih bodova
-
- Kontakt:
E cuj Velez 3, Igman 4 (!), Siroki 7.
U pravu si da bi Borac puno nize bio, Leotar i Sloga nesto manje bodova imali, ali ovo ostalo Boze sacuvaj.

1921
vrapčići 3.

igman 4.

vrapčići prosjek ekipa, dok igman jedino ima dobrog trenera i to je to.
-
- Kontakt:
Red je i da se i ovdje podjeli najveća sramota koju je neki klub i klub navijača doživio .VELEŽ ZA JEDAN DAN PRODAO SVE KARTE, ZRINJSKI DIJELI DŽABA?!
U srijedu se igra finale Kupa Bosne i Hercegovine u Zenici između dva mostarska rivala, Zrinjskog i Veleža.
Crveni klub s obala Neretve ulaznice je prodao za dva sata i sigurno da ih je još bilo u opticaju da bi iste bile rasprodane.
Klubu sa Lentom prodaje očito ide mnogo slabije. Do prije dva dana bilo je prodano oko 1000 ulaznice, a danas je Zrinjski objavio da dijele 200 ulaznica džaba uz organiziran prevoz u suradnji sa Abraham Group
Zrinski počeo prodavat ulaznice 6 dana prije i nekih 900 prodao .
Velež u subotu u 10h krenuo i do 13 h prodano 3000 karata .
Nakon takve sramote sponzor zrinskog odluci podjelit dzabe 200 karata uz prevoz i lunch paket , na njihovu sramotu i tu je slab odziv .
Zamislite sramote klub u historijskoj prilici sa onakvom igrom da uzme duplu krunu a podrška navijača ne postoji .
Sramota je to zvat klubom i navijačima
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
NIje tacan naslov, fake news. Ne moze se reci da je dzaba, kad ti klub da prijevoz i hranu. Znaci, placaju oni tebe 

1921
-
- Kontakt:
A nije sigurno a kako je krenula loše i ta akcija izgleda morat ćeš ponuditi i dnevnicu od cvaju jer ovako nema smisla . Malo im je ulaznica , prevoz i sendvič, zaslužili su momci i po cvaju ipak idu da dadnu podršku svom klubu u ostvarivanju historijske duple kruneAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:59NIje tacan naslov, fake news. Ne moze se reci da je dzaba, kad ti klub da prijevoz i hranu. Znaci, placaju oni tebe![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles