NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
E jbg. čovjek počeo, da izvlaći postove od prošle sezone...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Re: Re: NK Čelik Zenica
Šerlok, kad si tako ažuran već pronađi i moj post u kome ja pisem za Durmiša u Kantonalnoj da je najveci antitalenat, da je nikakav igrač, a onda nađi i post iz DLC gdje kazem da sam JA PRVI POGRIJESIO u vezi Durmiša i da me je momak potpuno iznenadio i razuvjerio sa svojih preko 35 golova koje trenutno ima u dresu Čelika. Ti kaki i dalje, mozda cu i o tebi i tvom drugu pisati kad dođete do ove brojke (35)
Vjerujem da će klub nakon ove rasprave objaviti na tiktoku ili instagramu zajedničku sliku Durmiša i Karalića 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Re: Re: NK Čelik Zenica
Prije se ovdje pisalo da igrači koji ništa ne urade za klub dobiju nogu iz Čelika, Durmiš je trenutno taj, ali on se mora ostaviti jer je "poseban", a drugi su "tarabe"kirat410 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:20Šerlok, kad si tako ažuran već pronađi i moj post u kome ja pisem za Durmiša u Kantonalnoj da je najveci antitalenat, da je nikakav igrač, a onda nađi i post iz DLC gdje kazem da sam JA PRVI POGRIJESIO u vezi Durmiša i da me je momak potpuno iznenadio i razuvjerio sa svojih preko 35 golova koje trenutno ima u dresu Čelika. Ti kaki i dalje, mozda cu i o tebi i tvom drugu pisati kad dođete do ove brojke (35)
Za Federalnu ligu iz ovog tima Čelika sigurno medzu 16 igrača imaju mjesta Arežina,Medjuselac,Sivac,Durmo,Isakovič,Arnautovič,Žuna,Vardo,Durmiš,Šijerkič možda Salčinovič,možda još koji igrač ili junior novi al 5 - 6 igrača mora se dovesti u klub! Arežinu zadržat u klubu po svaku cijenu,jer čovjek vrijedi 3 igrača!!!
::::SAMO ČELIK::::
Po čemu Durmiš?zamorano je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:44Za Federalnu ligu iz ovog tima Čelika sigurno medzu 16 igrača imaju mjesta Arežina,Medjuselac,Sivac,Durmo,Isakovič,Arnautovič,Žuna,Vardo,Durmiš,Šijerkič možda Salčinovič,možda još koji igrač ili junior novi al 5 - 6 igrača mora se dovesti u klub! Arežinu zadržat u klubu po svaku cijenu,jer čovjek vrijedi 3 igrača!!!
Lik ne zna zabijati u Drugoj ligi, a da zabija u Prvoj...

Vadi robijas moje postove iz kantona, pa covjece nisam ja Murinho da su moje procjene u vezi igraca relevantne
Daj nadji post kad sam pisao da ce Arezina biti promasaj, isto sam tad pisao za Durmisa. Durmis za vrijeme Skocibusica jeste bio krampa, ali sad je sve jasno zasto se forsirao taj momak.
U svakom slucaju, duvnjak se pita i neka tako ostane. On radi svaki dan sa njima na treningu i to mu je struka da procjeni ko sta moze i kako ga koristiti u timu.
Ne hranite trolla

Daj nadji post kad sam pisao da ce Arezina biti promasaj, isto sam tad pisao za Durmisa. Durmis za vrijeme Skocibusica jeste bio krampa, ali sad je sve jasno zasto se forsirao taj momak.
U svakom slucaju, duvnjak se pita i neka tako ostane. On radi svaki dan sa njima na treningu i to mu je struka da procjeni ko sta moze i kako ga koristiti u timu.
Ne hranite trolla

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sta imate protiv Karalica?Truhlo je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:57Vadi robijas moje postove iz kantona, pa covjece nisam ja Murinho da su moje procjene u vezi igraca relevantne![]()
Ne hranite trolla![]()
- limvolikce1945
- Kontakt:
Mislim da bi moderator ovdje trebao reagovati i štošta pobrisati, da ne kažem pojedince malo i na hlađenje staviti. Besmisleno je da nam neko ovdje svojim provokacijama zagušuje temu. Ok, svako ima svoje mišljenje, izneseš ga jednom, dvaput, malo polemike i to je to. Ovo postaje poprilično degutantno i iritirajuće, što dotični očigledno i hoće da izazove.
Nakon što smo osigurali prvo mjesto, igramo solidno, zabijamo dosta golova, ovo nam sad ne treba!!
Nakon što smo osigurali prvo mjesto, igramo solidno, zabijamo dosta golova, ovo nam sad ne treba!!
Moj zadnji post o ovoj temilimvolikce1945 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:21Mislim da bi moderator ovdje trebao reagovati i štošta pobrisati, da ne kažem pojedince malo i na hlađenje staviti. Besmisleno je da nam neko ovdje svojim provokacijama zagušuje temu. Ok, svako ima svoje mišljenje, izneseš ga jednom, dvaput, malo polemike i to je to. Ovo postaje poprilično degutantno i iritirajuće, što dotični očigledno i hoće da izazove.
Čemu hlađenje kad pišemo o igračima NK Čelik Zenica i pišemo kritike?
Kad oni prestanu dirati Karalića i ja ću prestati Durmiša

Kakva pojacanja su po vama realna? Da li ce potpisat bivsi igraci poput Burica, Horica, Jusica ili neka kompletno druga imena, sta mislite?
Neću ništa brisati.
Samo jedna opaska. Kažeš, da ti je direktor rekao kad će se igrati utakmica baraža. Odnosno, da će biti noćni termin.
Al' ne znam, da li ti je poznato, da ovaj forum čita skoro svako važniji u klubu. A ovo što si radio i neće lijepo izgledati u njihovim očima.
Mada sam siguran, da neće utjecati na trenerove odluke, ma šta mi ovdje pišemo...
@Almo07
Burić i Horić trenutno teško, a za Jusića ne znam koliko nam je on potreban.
Samo jedna opaska. Kažeš, da ti je direktor rekao kad će se igrati utakmica baraža. Odnosno, da će biti noćni termin.
Al' ne znam, da li ti je poznato, da ovaj forum čita skoro svako važniji u klubu. A ovo što si radio i neće lijepo izgledati u njihovim očima.
Mada sam siguran, da neće utjecati na trenerove odluke, ma šta mi ovdje pišemo...
@Almo07
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Nećemo više ništa pisati na tu temuPasha je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:57Neću ništa brisati.
@Almo07
Volio bi Horica vidjeti, sad ne znam kakvi su mu planovi, moze jos u PL igrati sigurno. Sa Jusicem ne bi bio zadovoljan, mozda grijesim, moje neko misljenje. Burica bi volio vidjeti u dresu Čelika, ali Durmo odlicno brani, sad ne znam kakav ce biti na vecem nivou, mada protiv jacih ekipa je imao dobrih izdanja i mislim da je neposteno podcijenjen. Vrasajevica ocekujem, taman da Arnautovica uputi, a moze nam jos puno dati.
Ocekujem da cemo uspjeti dovesti i nekog vrhunskog napadaca, za kojim vapimo. Sijerkic ce nas sigurno napustiti, tako da nam tu vec sada treba jos jedan napadac, spic. To nam je pod moranje da dovedemo rasnog strijelca. Od bivsih igraca ne znam ko bi mogao tu poziciju igrati, tako da vjerovatno sa strane ce neki igrac biti.
I na kraju moja neka zelja, neki dobar afrikanac/brazilac, skauting dobar napraviti i jeftino dovesti igraca tog tipa. Uvijek smo ih voljeli gledati, jos kad znaju igrati, svrasavanje.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Izvinjavam se svima koji su se uvrijedili...
Samo Čelik!!
Samo Čelik!!
- limvolikce1945
- Kontakt:
Arežinu sačuvati volio bih više nego sve te povratnike zajedno koje ste naveli.
Mada nam treba, pored Isaka, još jedan stub u odbrani... u višem rangu će ta rupa nazad biti daleko vidljivija nego u DLC. Ako nemamo odmah ambicije za PL, možemo se u navali i s ovim pokrpiti, mada, vjerujem da će i tu doći neko pojačanje sasvim sigurno.
Mada nam treba, pored Isaka, još jedan stub u odbrani... u višem rangu će ta rupa nazad biti daleko vidljivija nego u DLC. Ako nemamo odmah ambicije za PL, možemo se u navali i s ovim pokrpiti, mada, vjerujem da će i tu doći neko pojačanje sasvim sigurno.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat sta pisete pa bolje bilo citat o Jasminu Duvnjaku on je bar navijac iskreni Celika pa on ne pljuje igraca nijednog nikad a politiku na stranu,politika je **** i interes.
CONWICTIS pa prvo taj nik ne bi trebo nijednog pljuvat igraca taman da je najgori u ligi ,nosit ime nika po navijackoj skupini i pljuvat po igracima ne ide nikako.Vise mi to na namjerni hejt.Ova skupina navijaca sad jos ih nisam cuo da psuju pljuju igrace nase a imo sam ih prilike slusat i u Zenici i na nekim gostovanjima.
Glupe rasprave pred baraz znajuci da svi u klubu prate ovaj forum a vijerujem i da neki i pisu.
Prvo treba proci taj baraz pa vidjet sta je cilj za iducu sezonu pa onda selektirat igrace i dovest neka ciljana pojacanja.
Ako bude cilj Premijer liga mada cisto sumnjam trebat cu tu kvalitetnih mozda 5 igraca a ako je neka sredina mozda 3 igraca dovest ali da igraju .
Po meni od ovih igraca pod broj jedan pokusat Arezinu zadrzat ako je moguce zatim Durmo,Ali,Isakovic,Sijerkic,Vardo,Mehic ,Sivac,Durmis naravno mlad je to igrac ,pa cak i Fenan ako bude spreman bio bi koristan, i jos neke to bi Duvnjak .
Ne bi puno vraco starije igrace poput Burica imas Durmu ,ili Jusica imas Isakovica a treba neki mozda stoper ali mladji i Avdija i slicni nikog ne bi vraco..
DE MALO VEDRIJE TEME ,kako odigrat ova 3 kola ,pa baraz ,realnim pojacanjima i nekim buducim ciljevima npr ako udjemo a uci cemo akobogda da li treba bit cilj Premijer liga odmah po svaku cijenu ili sredina..Po meni ne treba glavom u zid ici .
CONWICTIS pa prvo taj nik ne bi trebo nijednog pljuvat igraca taman da je najgori u ligi ,nosit ime nika po navijackoj skupini i pljuvat po igracima ne ide nikako.Vise mi to na namjerni hejt.Ova skupina navijaca sad jos ih nisam cuo da psuju pljuju igrace nase a imo sam ih prilike slusat i u Zenici i na nekim gostovanjima.
Glupe rasprave pred baraz znajuci da svi u klubu prate ovaj forum a vijerujem i da neki i pisu.
Prvo treba proci taj baraz pa vidjet sta je cilj za iducu sezonu pa onda selektirat igrace i dovest neka ciljana pojacanja.
Ako bude cilj Premijer liga mada cisto sumnjam trebat cu tu kvalitetnih mozda 5 igraca a ako je neka sredina mozda 3 igraca dovest ali da igraju .
Po meni od ovih igraca pod broj jedan pokusat Arezinu zadrzat ako je moguce zatim Durmo,Ali,Isakovic,Sijerkic,Vardo,Mehic ,Sivac,Durmis naravno mlad je to igrac ,pa cak i Fenan ako bude spreman bio bi koristan, i jos neke to bi Duvnjak .
Ne bi puno vraco starije igrace poput Burica imas Durmu ,ili Jusica imas Isakovica a treba neki mozda stoper ali mladji i Avdija i slicni nikog ne bi vraco..
DE MALO VEDRIJE TEME ,kako odigrat ova 3 kola ,pa baraz ,realnim pojacanjima i nekim buducim ciljevima npr ako udjemo a uci cemo akobogda da li treba bit cilj Premijer liga odmah po svaku cijenu ili sredina..Po meni ne treba glavom u zid ici .
Samo kažem svoje mišljenje o Durmišu..BatistutA19 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:31Ne mogu vjerovat sta pisete pa bolje bilo citat o Jasminu Duvnjaku on je bar navijac iskreni Celika pa on ne pljuje igraca nijednog nikad a politiku na stranu,politika je **** i interes.
Ne znam u kakvim su odnosima Čelik i Alba i imaju li dobru komunikaciju u vezi terena ali vidim da je cijelo jutro Alba na terenu bila i vršila bušenje terena što bi značilo da Čelik ne bi smio nijedan trening održati na BP prije utakmice Kupa da bi ovaj posao koji rade imao efekta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA