Hoce mu neka od onih njenih tuka voditi profil, po obicaju?
To ako ga ne digne u ocima navijaca, nece nista. Dokaz o kakvoj se tuki radi. Je.bo li joj inst sve.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoce mu neka od onih njenih tuka voditi profil, po obicaju?
Bas hocu da napisem. Meni je gotivno bilo toCora1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 12:30Pustali su nasi jedno vrijeme ovu kad zabijemoElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:53Bilo bi stvarno dobro uvesti neku pjesmu nakon sto naša ekipa zabije gol na Kosevu. To ima dosta klubova.
Kad Real zabije ide ova
Kod Bayerna je prije bila ova ne znam je li jos uvijek (i kod dosta drugih njemackih klubova)
Ova od Bayerna jaca![]()
Ostalo mi je u sjecanju,kako si puko bio svojevrmeno kad se i Kova kritikovao nekad pa ga ti branio. Nisi ti bzvz na TMZukanovic je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:26Kovacevic imao vise kiksa od Sahinovic i Dizdarevica skupa. ali tada trener bio 100% iza njega i dao mu sve sta treba. kod nas Dizdarevic 1-2 kiks hajde napolje ubaci Sahinovca bez utakmice da bude prvi golman. i on radi mjesecima dobar posao i zbog 1-2 greski hajde opet napolje. to ne moze tako samo ubijes igraca.
ovo je prva sezona za Sahinovica. ne mozes ocekivati da neko iz Akademije odmah u prvog sezoni bude top igrac. oni moraju pravit greske samo uz greske mozes uciti i ici korak dalje
Kad ste vec dotakli ove teme, ne mogu da ne spomenem, nije li konacno vrijeme da postave i par zvucnika blizu istoka i sjevera. Kad god himnu kluba pjevamo, raspadnemo se totalno zbog kasnjenja zvuka i onda to vise zalosno zvuci nego ista.spezial je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:06Muzika je fakat ocajna, ima dobrog repa domaceg, al ovo je tanko mumljanje nekakvo jos smanjeno ili je los razglas pa se nista ne cuje... i da, to je moj grad i sarajevo ljubavi moja, pa i fura me suncan dan i jedina zastava moja se moraju pustati pod obavezno, ostalo uklopi kako stignes.
Ne pretjeruj. Za Ziljkica, Belmina i Besima se iz kola u kolo pise da su uzasni. Na poluvremenu je za Besima vecina govorila da je rupcaga, vrati komentare. Ziljkic je drugi igrac kako je dobio traku. Mozda bi jedino Ramica neki uzdizali radi onog poteza al je ljigavo i ciganski od njega kako god okrenes.Chony533 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:14Da zeljo nije zabio onaj drugi go, poslije utakmice bi Ziljkic bio mašinerija od igrača, diskutivalo bi se kako da sacuvamo Dizdarevica jos koju sezonu, Besima bi gledali ko da je Van Dijk, Ramić bi se dizao u nebesa zbog onog poteza neki bi mu kapitensku dodjelili iduce sezone…
Previše sam radio vani i po drugim pravilima da bih se uklopio u ovaj sistem. Za klub stvarno ne mogu reći nijedne ružne riječi. Rastajemo se u dobrim odnosima – kazao je Lugušić za portal „A.vaza“.
Jedan loš, šalje ga na klupu ubaci drugog. I rotiraš ih kako ko braninapoleon72 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:06Treba takodje istaci i da je Vladan debitovao sa punih 20 godina u nasem dresu, Sahinovic ima 15ak utakmica iza sebe kao prvi golman Sarajeva a 20 puni u septembru. Sahinovic debitovao za FKS u septembru 2021., kad jos nije imao ni punih 18 godina. Vladan je iza sebe imao jednu polusezonu seniorskog fudbala na pozajmici. Sve to utice. Saha je potencijal i po i trebalo bi ga izgurat do kraja, po meni mnogo bolji golman od Dizdarevica koji je i zenicki smrad i koji je pustao penale protiv Celika.
Vidi druze, to ti je fudbal i sport generalno. Jedan potez te dijeli od sjaja do ocaja. Dizdarevic da im nije dodao loptu u 78.minuti ne bi se ni oni vratili. Besim da nije odigrao smijesnu odbranu za drugi gol, bila bi solidna njegova tekma. Ovako je kriminalna.Chony533 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:14Da zeljo nije zabio onaj drugi go, poslije utakmice bi Ziljkic bio mašinerija od igrača, diskutivalo bi se kako da sacuvamo Dizdarevica jos koju sezonu, Besima bi gledali ko da je Van Dijk, Ramić bi se dizao u nebesa zbog onog poteza neki bi mu kapitensku dodjelili iduce sezone…
Apsolutno. Prošle godine se ciganilo za hiljadu dvije kad se sa Burićem pregovaralo, a on bi bio idealan kod nas. Lider, iskusan golman, pratio bi mlade i korigovao ih, i imao bi ga sigurno narednih 5-6 godina. Sa njim bi Dizdarević i Šahinović duplo napredovali. I Dizdarević se uopšte nije trebao skidati sa golmanske pozicije, veliku većinu njegovih grešaka/primljenih golova uzrokovani su raštimanom odbranom, štoperi ispadaju itd. Da je Belmin branio čitavu ovu sezonu, u redu bi imao klubove koji bi ga željeli i realno na ljeto ga prodati za finu svotu (sada ako i ima klubova to će biti ili džaba ili nešto sitno, pogotovo jer nemaš nikog u klubu ko zna prodati igrača, nekog sa konekcijama). A Šahinović je do sada trebao dobijati nastupe u Kupu, pa od naredne sezone jedinica.Cora1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:57Imati domaceg u21 golmana u nasoj ligi je win-win situacija sve dok rezultat ne ispasta. Svaki golman ima kikseve i treba da ima, na takvim greskama se uci i postaje se bolji igrac.
Medjutim ukoliko rezultat ispasta iz kola u kolo to vec postaje problem sto se desava i sa nasim golmanima.
Nakon sto je Vladan postao stabilna jedinica medju stativama, mislio sam da sigurno narednih 5 sezona necemo morati brinuti za golmanske pozicije. Vec se tu spominjao i Dizdarevic, poslije se pojavio Sahinovic i za sve njih se govorilo da su talenti i buduce jedinice. Jos na to sve se dovodi Kanuric koji je isto tako u21 i koji je trebao da naslijedi Vladana kao veliki talenat.
U vrijeme kada je Vladan pocinjao, uz sebe je imao iskusnog golmana sa kojim je radio a to su Pavlovic i Adilovic koji je poslije prekomandovan u trenera. Nakon sto je Pavlovic otjeran, trazio se novi golman a Kova je uletio kao zamjena par kola i na kraju postao najbolji golman lige tako da nije bilo potrebe da se dovodi novi golman. U Vladanovo vrijeme smo igrali najbolji fudbal, uvijek smo igrali na gol vise, odbrana nam je bila beton pa se i svaki Kovin kiks i primljeni gol mogao tolerisati jer u najvecem broju slucajeva nije direktno uticao na rezultat i sto je najbitnije uvijek se Vladanu pruzala podrska i izlazio je jaci iz svake greske.
S druge strane, Belmin i Saha su radili uz Kovacevica koji je neiskusan u to vrijeme, Dzafic je veci dio bio odstutan zbog bolesti. Odlaskom Vladana, jedinicu preuzima Kanuric koji se pokazuje kao teski kikser i flop. Vec nakon 3 kola ga se skida i na gol se stavlja Dizdarevic. Dizdarevic pocinje svoju karijeru u totalno drugacijem ambijentu nakon rasula kojeg smo dozivjeli i sa oskudnim igrackim kadrom i sa poprilicno tankom odbranom. I tada se pricalo da se u potrazi za iskusnim golmanom i da je Dizdarevic prinudno rjesenje a onda je i on iskoristio svoju priliku i isto postao najbolji golman lige (osvojio nagradu.) Slobodno se ovde mogu vratiti postovi na forumu i ocjene koje su se davale za igrace, gdje se govorilo da je Dizdarevic najzasluzniji sto smo imali onakav bodovni saldo jer nas je izvadio bezbroj puta. Imao je i tada kikseva ali se stalo iza njega i pruzila mu se podrska jer je u vise navrata spasio ekipu od poraza nego sto je bio krivac za rezultat.
Dolazi nova sezona, opet je u kalkulaciji da se dove neki iskusniji golman ali se ne dovodi. I dalje se povjerenje daje Dizdarevicu. Kod njega vremenom sve vise dolaze do izrazaja kiksevi, ispucavanja su mu uvijek bila kriminalna, zakucan za liniju, umjesto da napreduje pocinje da nazaduje i njegovo mjesto uzima Sahinovic. Dobro pocinje, dobije priliku od trenera i podrsku od navijaca, krenu kiksevi koji opet uticu na rezultati 》vracaj Dizdarevica ciji kiksevi opet uticu na rezultat i gdje se vidi da njegovo klupiranje nije dalo nikakav pomak.
Jedino rjesenje je da se dovede kvalitetan iskusan domaci golman, da se Dizdarevic proda jer je u teskom padu i da Sahinovic i Sutkovic stasaju uz novog golmana. Sahinovicu nek se povremeno daje prilika kad imamo problem sa u21 pravilom. Nama cilj mora biti da te golmane prodamo a to mozemo samo ako igraju. I klub mora raskrstiti s tim da li cemo koristiti mlade golmane koje cemo prodavati uz rizike kakve vec imamo, ili se halaliti s tim i koristiti provjerene iskusne golmane.
Ljudi moji Ajla ce otjerat i pokvarit i ono sto je do sada napravila. Ovaj komentar VELIKOG ENVERA LUGUSICA pokazuje da je trulo nesto u klubu. A sta moze biti? Pa onaj ko vodi sve!!!
Čovjek tek došao, već napustio klub. Ayla qrvo odlazipjankesarajevo je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:57Ljudi moji Ajla ce otjerat i pokvarit i ono sto je do sada napravila. Ovaj kolentar VELIKOG ENVERA LUGUSICA pokazuje da je trulo nesto u klubu. A sta moze biti? Pa onaj ko vodi sve!!!
Ajla draga Ajla, daj otkaz sama pa nemoj nas vise sramotiti!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.