Udruženje građana, ne trebaju im trofeji. Igrači igraju samo da bi ljudi imali gdje dolaziti, vjerovatno im navijači i jesu zbog toga sponzori.FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:17![]()

Udruženje građana, ne trebaju im trofeji. Igrači igraju samo da bi ljudi imali gdje dolaziti, vjerovatno im navijači i jesu zbog toga sponzori.FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:17![]()
Baci loptu da se igramoofks74 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:51Udruženje građana, ne trebaju im trofeji. Igrači igraju samo da bi ljudi imali gdje dolaziti, vjerovatno im navijači i jesu zbog toga sponzori.![]()
Pazi ima neke zayebane raje iz Busovačeferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 15:08Večeras nodi i ja idemo akcijat po ciglanama, koševu, koševskom brdu, velešićima. Pa bujrum![]()
Jel ima prevoz i jel ide kroz Švrakino?ferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 15:08Večeras nodi i ja idemo akcijat po ciglanama, koševu, koševskom brdu, velešićima. Pa bujrum![]()
Nemoj zajebavat? E bas mi je zao, nisam znao. Nek mu je laka zemlja.
search.php?author_id=29895&sr=postsAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 maj 2023, 15:42Nemoj zajebavat? E bas mi je zao, nisam znao. Nek mu je laka zemlja.
Feđa klasika, ja, ja, ja, ja i ja, svi ostali ne valjaju i oni su krivi za sve.
Sport Centar podcast.
Hvala.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 maj 2023, 15:58Sport Centar podcast.
I o vama je ali kratko,neće da komentariše
Moraćeš ga slušati sat vremena, a ništa novo, sve po starom, više puta ispričano. Zanimljivo kako je od sebe napravio žrtvu u Veležu, kao da je Velež njega otjerao, a ne on sam otišao i to nakon što je dogovorio da ostaje.
Kažu ispisao djecu iz škole u Mostaru mjesec dana prije nego što će zvanično otići iz kluba a ko lafo do zadnju noć odlučivao.
Rekao je da je i uprava želje ispala nekorektna jer su detalje pregovora prenijeli nekom portalu
Popusi i jednoj u drugoj frakciji, nadam se da ti je to taman doza, da ne trazis viseVirtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2023, 15:59Hvala.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 maj 2023, 15:58Sport Centar podcast.
I o vama je ali kratko,neće da komentariše
Kakva su ovo saopštenja Fukara, sad kad im se grupa podijeli na dvije frakcije, jedna će brojati 16 a druga 12 navijača. Rat za sjever.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.