FCUM je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:17
Al smo se svi ogriješili na momku sto jest jest.
na cemu druze smo se ogrijesili? Jeste vi ozbiljni?
Pa imao si 10 utakmica gdje je bio igrac manje i gdj esmo izgubili bodove... zabio dva tri gola i odmah smo se ogrijesili? Mislim, pljuvanje i vrijedjanje na stranu, pricamo o fudbalu. Pa i protiv zeljeznicara je dao gol na loptu na liniji, imao je dva tri puta kontru gdje je mogao odigrati pas ali nije pa su ga srusili i faul napravili... ako mislis da je dobro to sto vuce neko loptu i fauliraju ga a pritom je imao rjesenje da proslijedi loptu.... jbg
Ja samo tvrdim da smo mladjem igracu od njega dali ovoliko prostora da bi imao isti ucinak a prodali bi ga za mnogo mnogo vise love... jer vidi, u ocima svakog skauta i trenera i uprave, 21-22 godina za nasu PL BIh nije mlad igrac.
A sto se tice ove gore statistike, mozes li navesti, koji je to napadac u21 igrao i imao sansu poslije harisa hadndzica da igra ovaj broj utakmica i minutazu,,, imao je, koliko se sjecam nedim hadzic par tekmi i hamza isto tako.. i ja se sljedeceg ofanzivca ne sjecam, tako da je ova statistika slicna onoj iz NBA lige koji je zadnji igrac koji je u toliko toga dao toliko toga a da nije toliko toga bilo poslije toga....
Dakle, ovo i jeste poslije handzica prvi igrac kojem se u u21 dalo ovoliko prostora.