FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poslušam maloprije Dudića, ništa novo ali sam jos više ubjeđen da Mirva treba Ajlu otjerati koliko je danas. Pored instagrama kad je rekao za radove na kosevu, bager i sliku, došlo mi je da se ubijem. Ima šuplje priče i opet ono njegovo vratiće se, al haj. Ona je kancer našeg kluba kojeg treba odstraniti. Ajla je u biznisu strašan stručnjak a to mi je potvrdilo više ljudi, ali nije isto biti direktor marketinške agencije i fudbalskog kluba. Jednostavno nisi osoba koja treba biti direktor FUDBALSKOG kluba! Nađi neku firmu budi direktor i želim ti svu sreću ovog svijeta, samo dalje od nas. Ovo što ti se dešava sama si kriva, niko drugi nego samo ti.
Nadam se da bi njenim odlaskom doslo do prekida bojkota, jer meni mirza nije problem. Realan sam, izvinuo se, neke su izjave izvučene iz konteksta a i boli me neka stvar od prije 12-13 godina sto je rekao vruće glave. Pojedinci su napravili gore i stetnije stvari klubu od nesmotrene izjave pa nikom ništa. Čak uživaju poštovanje kod objektivne sarajevske publike. Vidim da frajer voli Sarajevo, da je iskren i tako da sto se mene tiče, neka ga. Plus napravio je da i ličimo na nešto pa nek radi. Ali Ajla sa plavom instsgram kvakicom... uhhhh... Neću pisati nikakve uvrede, poštujem to što je majka i žena, ali idi, idi, samo idi. Nije ovo za tebe.
Nadam se da bi njenim odlaskom doslo do prekida bojkota, jer meni mirza nije problem. Realan sam, izvinuo se, neke su izjave izvučene iz konteksta a i boli me neka stvar od prije 12-13 godina sto je rekao vruće glave. Pojedinci su napravili gore i stetnije stvari klubu od nesmotrene izjave pa nikom ništa. Čak uživaju poštovanje kod objektivne sarajevske publike. Vidim da frajer voli Sarajevo, da je iskren i tako da sto se mene tiče, neka ga. Plus napravio je da i ličimo na nešto pa nek radi. Ali Ajla sa plavom instsgram kvakicom... uhhhh... Neću pisati nikakve uvrede, poštujem to što je majka i žena, ali idi, idi, samo idi. Nije ovo za tebe.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
bruka i sramota da nam je direktorica i dalje ayla
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to, baš tako. Ne mora ni Kovačević biti neka trenerčina. Dovoljno je da neke sisteme i mehanike “ubaci” u ovu ekipu, i mi ćemo biti konkurentni za titulu. Da ekipa ima glavu i rep, zna šta želi. A realno neće mu biti teško to napraviti sa ovakvim igračkim kadrom.Pantelija je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:15kapitalni trener?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:07Pa vidi, uveo je Varaždin u prvu HNL, pa je onda otišao. Na zimu preuzeo i od tad imaju respektabilne rezultate, na 3 boda su od Rijeke što je odličan rezultat shodno igračkom kadru. Ne kažem da je neki strašan stručnjak, ali vjerujem da je napredak u odnosu na Mirzu najmanje 10%.Lucas je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:44
Ma dobro, ne treba se zalijetati sa tim epitetima.Ovo je tom Kovacevicu prva solidna sezona u trenerskoj karijeri, ranije je vodio nekakve Podravine, Međimurje..., bez ikakvog konkretnog rezultata i trofeja.
Mirza svakako treba da leti, ali moramo ga zamjeniti nekim iskusnim kapitalnim trenerom, po mogucnosti strancem. Domacim ublehama ne bi dao da cunjeve nosaju na našim treninzima.
Pa vidi druze, ozbiljan, da hoce da radi, nece ti prici sarajevu bez barem 350 000 po sezoni. Plus, treba naci stranca, dobrog a da hoce ovdje da radi, jer ti si njemu nazadak u karijeri ako trenira bilo koga van balkana (srb, bih,cg, mk i slabije ekipe hr), a i takvog da nadjes i platis nije garant uspjeha, jer i takav mora pronaci sebi zelju za radom, dokazivanjem , napretkom itd. I onda dodjes u situaciju da je puno lakse dovesti trenera koji ima ogroman potencijal nego da ides za "imenom" koji se okrenuo tome da odradi par ugovora i uzme lovu.
Licno ovaj mario vodi ekipu sa najmanjim budzetom u ligi koliko znam ili je medju dvije ekipe s najmanjim budzetom. Ipak, iako im je ekipa za dno tabele, igraju visoko cesto, jako lijepo (kada mogu) pa su tako i dinamu pravili probleme.
Vece su sanse da cemo morati uz pomoc ljudi koji znaju naci "jakirevica" nego da cemo dovesti neko jako ime koje ima zlelju da radi ovdje i da da sve od sebee
Zekića i sl je teško nagovoriti i to smo se uvjerili do sad više puta. Prvo što traži neke svoje igračke želje koje su itekako skupe, uslove za sebe paprene, a ako otkaz dobije da mu se 6-7 plata isplati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa je li to zajedno teglite ti i Mirza pa ga ovoliko branis?kenoHZ je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:31Poslušam maloprije Dudića, ništa novo ali sam jos više ubjeđen da Mirva treba Ajlu otjerati koliko je danas. Pored instagrama kad je rekao za radove na kosevu, bager i sliku, došlo mi je da se ubijem. Ima šuplje priče i opet ono njegovo vratiće se, al haj. Ona je kancer našeg kluba kojeg treba odstraniti. Ajla je u biznisu strašan stručnjak a to mi je potvrdilo više ljudi, ali nije isto biti direktor marketinške agencije i fudbalskog kluba. Jednostavno nisi osoba koja treba biti direktor FUDBALSKOG kluba! Nađi neku firmu budi direktor i želim ti svu sreću ovog svijeta, samo dalje od nas. Ovo što ti se dešava sama si kriva, niko drugi nego samo ti.

Uhhhh keno, kenozoik i koji vec ne. Nemoj bolan braniti drugove iz kafane bespotrebno. Noga mu je svakako, a i vama mahalcima zajedno sa njim.

Jel se klub oglasio o odlasku Lugusica ? Nije bas da je higijenicarka napustila klub, pa lako cemo za zamjenu. Otisao je neko ko je najbolji u svom poslu u drzavi, a iz kluba niti slova...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Puno, puno se vise ona pitala i pita u klubu, nego sto su mnogi odbijali da vjeruju u to ovdje. Toliko je gresaka napravila, toliko se oholo, nabrusito, kur.cevito, drsko, neodgojeno i stetno po klub ponasala da ne mozes da vjerujes, da je pri zdravom razumu ta zena.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ne mogu oni dobiti vise Slobodu na strani nego mi Igmana kuci,pogotovo ako Slobodi bude trebalo a hoce.A i Posusje sumnjam da ce vise od 2 gola razlike,u tom slucaju bi imali bolju gol razliku za samo 1 golCora1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Na kraju ce se izmedju nas i kona gledati gol razlika. Trenutno mi imamo bolju gol razliku za samo 1 gol. Mi sa 4 boda i oni sa 6 nas sigurno prestizu u golovimaTatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:45Znaci po vasoj teoriji kone mogu vec upisati 6 bodova protiv posusja i slobodeboki86 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:42
Tako se prica sad koliko ima istine. Mislim da oba tuzlanska kluba ispadaju, to je svakako maslo vice (vjerovatno su im zato sredili teren pa se nece puno buniti)
Sisoju svejedno, ovako ce sigurno uci u slobodu “jeftinije” kad budu u drugoj ligi, i taman da ih spremi, jer se oni sigurno vracaju sljedece godine.
U tom slucaju nisam siguran da nam je dovoljno 4 boda i moramo obje pobijediti
Ja se samo nadam sutra pobjedi Slobode da nam i Siroki opet ne dise za vratom i osvajanju kupa Veleza koji bi protiv nas za 4 dana 'lagano' odigrao a jos bi kone popusile Evropu u slucaju da Zrinjski popusi kup.Pa nek onda slave VELIKA 2 BODA sve im nafakaško....
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 maj 2023, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije davao te partije sta jest jest.
Nasa greska što smo mi to tako reagirali momak je talent veliki.Protiv zelje bio je top
Protiv Zrinjskog je poceo da igra gol i asistencija,pa gol protiv širokog,pa protiv želje.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 14 maj 2023, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
U kojem je to biznisu ona odlicna? U klepanju budzetskih para preko Magode? Koje to ima poslovne uspjehe iza sebe? Ne kenjaj kenjane ziv ti nama bio..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A realno, on je svjetski covjek i vrhunski trener, radio sa Cirom, Vahom, Brankom Ivankovicem......vrhunskim trenerima i u vrhunskim sistemima. Sta on ima traziti i pricati sa Ibrom Hodzicem, Varešanovićem, Repuhom, Obucom.....i pojedinim ublehama iz akademije.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:43Ne mogu oni dobiti vise Slobodu na strani nego mi Igmana kuci,pogotovo ako Slobodi bude trebalo a hoce.A i Posusje sumnjam da ce vise od 2 gola razlike,u tom slucaju bi imali bolju gol razliku za samo 1 golCora1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:56Na kraju ce se izmedju nas i kona gledati gol razlika. Trenutno mi imamo bolju gol razliku za samo 1 gol. Mi sa 4 boda i oni sa 6 nas sigurno prestizu u golovimaTatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:45
Znaci po vasoj teoriji kone mogu vec upisati 6 bodova protiv posusja i slobode
U tom slucaju nisam siguran da nam je dovoljno 4 boda i moramo obje pobijediti
Ja se samo nadam sutra pobjedi Slobode da nam i Siroki opet ne dise za vratom i osvajanju kupa Veleza koji bi protiv nas za 4 dana 'lagano' odigrao a jos bi kone popusile Evropu u slucaju da Zrinjski popusi kup.Pa nek onda slave VELIKA 2 BODA sve im nafakaško....
Ja prije mislim da su vece sanse da kiksaju protiv posusja nego protiv slobode cak i ako iskljucim ove price da se stima da sloboda ispadne i da ce sudije raditi protiv njih.
Sto se nas tice i meni bi najsladji rasplet bio da Velez uzme kup i da mi ostanemo na trecem mjestu

90!
-
- Kontakt:
Vela havliegocentrik je napisao/la: ↑14 maj 2023, 17:45https://www.transfermarkt.com/rayan-phi ... ler/694507
![]()

-
- Kontakt:
Pa mozda tih 10000 ljudi ne misli da treba tjerati Mirzu?Hajdeee je napisao/la: ↑14 maj 2023, 18:53Evo bilo je vas 10 000 sad na derbiju NI JEDNOM SE NIJE SKANDIRALO NI PROTIV AYLE NI MIRZE.pjankesarajevo je napisao/la: ↑14 maj 2023, 16:05NazorUso buraz, imaj razuma imalo. Niko ne spori da treba bojkotovati i traziti promjene. Ali slozices se i ti da bojkot na ovaj nacin ne radi. Sta ste do sada dobili sa ovim? Samo su igraci uskraceni za navijanje i guranje sa Sjevera. Evo kao navijaci Groningena: dodje vas 5000 na sjever, navija protiv Uprave, Ajle, Mirze, koga god se dogovorite; bakljade, bombe, prekidanje utakmica. Pa tako se bori protiv Uprava i trenera. Tako imate puno vecu moc. Ovo sto ne dodjete na utakmicu, pa to veze nema ko je to odlucio?? Samo onaj koji zeli stetu klubu, a ne promjene. Vidite valjda i vi svi da je to pogresno.
Jel to ta borba koju bi podrzali, na taj nacin je li.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo ti je 100% tako. Pisao sam o tome davno. Nazalost.Cora1946 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:53Jedini razlog zbog kojeg ne bi volio da ispadnu tuzlanski klubovi je teren. Taman se napravio dobar teren za 2 kluba koja sad navodno treba da ispadnu i da udju 2 kluba koja nemaju teren. I opet se provlaci prica da se stima da ispadnu 2 "bosnjacka" kluba a da udju "srpski" i "hrvatski" pa da bude 4-4-4
-
- Kontakt:
Ma 100%. Hocemo iskorak a polupismeni ljudi sa polu-karijerama nam vode klub. Ne ide Ismire! Ne ide! Ajla napolje!Lucas je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:50A realno, on je svjetski covjek i vrhunski trener, radio sa Cirom, Vahom, Brankom Ivankovicem......vrhunskim trenerima i u vrhunskim sistemima. Sta on ima traziti i pricati sa Ibrom Hodzicem, Varešanovićem, Repuhom, Obucom.....i pojedinim ublehama iz akademije.
-
- Kontakt:
Preslusah ovaj Dudicev intervju i jos jednom me podsjeti na onaj brzopleti prelazak u Zenicu protiv Tuzle gdje nismo mogli dan sacekati i odigrati na Kosevu. Sto kaze da smo otisli makar u Travnik gdje dosta raje navija za Sarajevo i manji je stadion. Muka mi je bilo od one Zenice. Ali eto da makar naucimo sta na greskama
Nama treba trener koji je vodio jaku ekipu i pod pritiskom osvajanja lige i borbe za trofeje. Yebo ove sto iznenadjuju sa malim ekipama, nema od toga nista. To je dudic radio, pa grohno. Ili ako hoces neki svjetski primjer, to je unai emery koji radi beton poso s aston villom ili ranije sa seviljom, ali kad dodje u psg ili arsenal, pretvori se u vladu jagodica.
- napoleon72
- Kontakt:
Evo i razni kenani i DBRovi progledali, sad im Ayla ne valja. Tjerate je do prve naredne domace tekme sa dzabnim ulazom, pohrlit cete opet da "skandirate i psujete 90 minuta".
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne