Nije lahko navijat za klub poput Slobode, priznaj da bi ti draže bilo da vi ispadnete a da nam izbijete Europu nego obrnuto

Nije lahko navijat za klub poput Slobode, priznaj da bi ti draže bilo da vi ispadnete a da nam izbijete Europu nego obrnuto
Šta kaze jedan vas navijač pustamo Široki da vi ne idete u Evropuferroviere87 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 21:25Nije lahko navijat za klub poput Slobode, priznaj da bi ti draže bilo da vi ispadnete a da nam izbijete Europu nego obrnuto![]()
Čovjek je veliki egocentrik i to će mu biti najveća prepreka da postane vrhunski trener.
Mislim druže da si ti zadnji koji bi trebao nekome pričati o gramatici i pismenošću. Ili si 3. razred osnovne, to bih već mogao da razumijem.Chapman1886 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 20:13jedva čekam zadnje kolo dase ispišamo u čvalje plavoj filozofiji po kojoj je marka ko tevsija,iz više razloga. plavoj futi bez evrope nema marke a bez marke oni lete u niži rang a naša SLOBODA ostaje premijer ligaš jasno ko da... Šta him ono kaže trener,OČEKIVAM i POKAZIVAMpa neznam gdje ga nakog ne pismenog nađoše
a želim da ćestitam FK SARAJEVO što su šošona stavili za kapitena,prirodno je da sandžo bude kapiten FK SANDŽAK SARAJEVO... Od ulcinja do novog pazara na tribini svakakvih glava samo nejma sarajevskih hahahahh ali ko vas **** nije mi vas nimalo žao pomrite i jedni i drugi kad ste nam državu prodali hrvatima preko trojke (tri prsta pravoslavlja) i ugasite se ko vas ****
Kaže Feja omalovažavao njega i njegove rezultate u Veležu
+ Željezničar
Kažem ti, imam osjećaj da se u javnosti ponaša kao trol na forumu. On, pa on, a sve što je loše, drugi su krivi. Kriv jedan član uprave (pazi problema, jedan u cijeloj upravi možda nije htio pristati na njegove uslove), krivi navijači polili ga pivom, o situaciji u Sarajevu da ne govorimo. Uglavnom ništa nije do njega.
Ovo je simpatično zvučalo od strane seljačine dudlage
Još se slavi bod.
"Kada sam došao na sastanak, direktorica me pitala da li imam otvoren Instagram profil. Ja kažem da nemam i da se ne bavim tim, a ona mi govori: 'Ma, obavezno treba da otvoriš, imat ćeš više obožavatelja nego svi.' Ja nemam vremena za te stvari. I onda, kada je izašla u javnost, rekla je za mene da sam radio neke stvari pogrešno.
Bazinga12345 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 23:39I Dudić poput Bašića ima nick na forumu.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=47808
99% je to on ili neko od njegove uže familije.Bazinga12345 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 23:39I Dudić poput Bašića ima nick na forumu.
Bazinga12345 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 23:39I Dudić poput Bašića ima nick na forumu.
DUDIČMetalac je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:32DUDIČ jemoderan i napadaćki orijentisan trener.Sigurno bi sa Željom postigao dobre uspjehe
uostalom to je dokazao vodeci VELEŽ. Sa Ssrajevom nije imao srece a i ekipa je bilo vidno oslabljena znog povreda.Mislim da bi u ŽELJI imao dodatni motiv da dokaže da je dobar i moderan trener
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Beli98, Paromlinac i 19 gostiju.