Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To pjevaju ovi praljkovići iz dildo doline...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:00
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Patrioti

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Tek sam na 15 minuti ovog podcasta s Fedjom, i sokiran sam koliko je egocentrican i arogantan lik, da ne kazem narcisoidan. On fakat umislio da je nekakv Mourinho jbt, ni sekunde manira i skromnosti neke, a ne stoji mu jer je papak.
1921
Čim se to na patriotizam poziva, nešto tu smrdi...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:04Patrioti![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Karakteristično za Slovence i naše ljude koji žive u Sloveniji.Balorda je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:01Nije nemogućeBazinga12345 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 23:39I Dudić poput Bašića ima nick na forumu.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=47808![]()
A opet, gdje će na svoje prezime stavljati Č.
Frajer "diže" sebi cijenu pregovarajući sa svakom ekipom koja ostane bez trenera pa onda dođe u neki podcast i tako u krug.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:04Tek sam na 15 minuti ovog podcasta s Fedjom, i sokiran sam koliko je egocentrican i arogantan lik, da ne kazem narcisoidan. On fakat umislio da je nekakv Mourinho jbt, ni sekunde manira i skromnosti neke, a ne stoji mu jer je papak.
Kaže voditelj na kraju sad te bar neće zvati ovi što nemaju para (Željo)

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ovaj forum čitaju (a neki imaju i acc), treneri, igrači, članovi uprava... To je opštepoznato.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najbolji forum u državi
Rang lista
Ss ba forum
Klix forum
Banja Luka forum
Herceg Bosna forum
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
Graha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:45Hahaha neka kaže gdje mu je ostao mobitel kada je pokušao prikriti kako krade wc papir iz wca u mepasuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Samo je Azmir Husić na Tinderu
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Aylah se zove "plavobijelizazivotcijeli" na forumu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma zna se to, i ima botova bruku, ali ja odbijam da vjerujem da jedan Dudic ide na teme Zelje i Sarajeva, i tamo se nudi da preuzme te ekipe, dok hvali samog sebe na temi Veleza. Ili da Basic sam sebe naziva gospodinom i slicno

1921
Old school tinderu, tj amidzicu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Je li bar bio kvalitetan tariguz?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:13Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega
Graha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:45Hahaha neka kaže gdje mu je ostao mobitel kada je pokušao prikriti kako krade wc papir iz wca u mepasuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky9 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:17Je li bar bio kvalitetan tariguz?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:13Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bašić je coach deset miliona posto, a za ovog nisam siguran.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 maj 2023, 00:16Ma zna se to, i ima botova bruku, ali ja odbijam da vjerujem da jedan Dudic ide na teme Zelje i Sarajeva, i tamo se nudi da preuzme te ekipe, dok hvali samog sebe na temi Veleza. Ili da Basic sam sebe naziva gospodinom i slicnoDa je neka rodbina i to, moguce.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bitno je da je mlada ostala u familiji
I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, Kaunas, ristagrad i 47 gostiju.