Šutnite prosjake i nisu za evrope samo da nas brukaju imaju koeficijent kao Vrbanjuša
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Penali, ako nisu penali, onda kartoni, ako nisu kartoni onda prekrsaji. Svaki prekrsaj na noz, a penal onda vristi sramotno, skandalozno i slicno. Botovi koji psuju prijete ako sta kazes obratno mitoman si, a neutralno neprijatelj. Dodaj jos neku licnost koju svi treba da mrze npr Vico i neke teorije zavjere nacionalni kljuc, 4 4 4 i dobijes cist primjer vodjenja skolske propagande kao iz knjige Ane Moreli - Principi vodjenja propagande.
Zadnja izmjena: Hellas, dana/u 15 maj 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja samo zamisljam trenutak, 95. minut na Tusnju, 0:0 i Komazec svojim golom ostavlja Slobodu u ligi, a kone ostavlja bez evrope. Ja mislim da bi hitne sluzbe iz oba grada posla imale

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zutti je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:57Ja samo zamisljam trenutak, 95. minut na Tusnju, 0:0 i Komazec svojim golom ostavlja Slobodu u ligi, a kone ostavlja bez evrope. Ja mislim da bi hitne sluzbe iz oba grada posla imaleTo bi taman bila najbolja moguca osveta za 2012. i gostovanje kona u Trebinju

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Gdje je slavlje navijača Zrinjskog poslije tekme?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Moja želja: Evropa(Zrinjski, Borac, Željo i Sarajevo)
Ispadaju(Leotar, Posušje)

Ispadaju(Leotar, Posušje)

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sloga uzima 3 boda u Širokom 

-
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:57Ja samo zamisljam trenutak, 95. minut na Tusnju, 0:0 i Komazec svojim golom ostavlja Slobodu u ligi, a kone ostavlja bez evrope. Ja mislim da bi hitne sluzbe iz oba grada posla imaleTo bi taman bila najbolja moguca osveta za 2012. i gostovanje kona u Trebinju
Ili obrnuta situacija a strijelac Krpić?

- baboedindzeko09
- Kontakt:
I to penalZutti je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:57Ja samo zamisljam trenutak, 95. minut na Tusnju, 0:0 i Komazec svojim golom ostavlja Slobodu u ligi, a kone ostavlja bez evrope. Ja mislim da bi hitne sluzbe iz oba grada posla imaleTo bi taman bila najbolja moguca osveta za 2012. i gostovanje kona u Trebinju

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije interesantno penalombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:02I to penalZutti je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:57Ja samo zamisljam trenutak, 95. minut na Tusnju, 0:0 i Komazec svojim golom ostavlja Slobodu u ligi, a kone ostavlja bez evrope. Ja mislim da bi hitne sluzbe iz oba grada posla imaleTo bi taman bila najbolja moguca osveta za 2012. i gostovanje kona u Trebinju
Nek kmeče 0/24 idućih 365 dana
![]()

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Puno vam je da ih 2 puta izbacite iz lige.raketaspadobranom je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:01Zutti je napisao/la: ↑15 maj 2023, 19:57Ja samo zamisljam trenutak, 95. minut na Tusnju, 0:0 i Komazec svojim golom ostavlja Slobodu u ligi, a kone ostavlja bez evrope. Ja mislim da bi hitne sluzbe iz oba grada posla imaleTo bi taman bila najbolja moguca osveta za 2012. i gostovanje kona u Trebinju
Ili obrnuta situacija a strijelac Krpić?![]()

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Joj Slo Slo Slobodo kakav fudbal igraš godinama i opet ćeš se izvući.
Ali što je najgore, Želji ćeš Evropu izbiti.
Ali što je najgore, Želji ćeš Evropu izbiti.
A zamislite da vama Hebib presudi za Evropu 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eh kad bi Sloboda uzela u Banja Luci, Sloga bar neriješeno u Širokom, mi pobjedimo u nedjelju i svi sretni...
I onda nam svejedno na Tušnju, ostavimo Slobodu i gurnemo Leotar i TC ili Posušje u drugu ligu...
I onda nam svejedno na Tušnju, ostavimo Slobodu i gurnemo Leotar i TC ili Posušje u drugu ligu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Gdje su ovi cernobilci da im dam malo joda.....jod pomaze ozracenima 

🔴⚫️
Podrška za Manijake, izbacuj gamad
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bit će zanimljivo sa našim konama ovdje iz SH hoće li ostati ili ne. Iskreno, kao svojim sugrađanima im želim opstanak i radije bih vidio ispadanje Posušja/Leotara/Sloge, ali im je situacija zabrinjavajuća. Azmir ima problema privatnih zbog svojih ličnih porodičnih postupaka, igrači nisu primili 2-3 mjeseca platu (neki i duže, ovo oni pričaju po gradu, po kafićima, po frizerskim salonima itd.), još im u ugovor ugradio ukoliko ispadnu da nije dužan išta da im isplati.
Ako izgube od Igmana ispali su, to je jasno kao dan.
Ako izgube od Igmana ispali su, to je jasno kao dan.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 15 maj 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Apsolutno ništa se ovdje ne zna više. Finale kupa ima ogroman značaj.
Ako Velež dobije, s jedne strane, to će Sarajevu značiti lakšu utakmicu u nedjelju, ali i veću brigu oko Evrope. S druge, to Posušje priželjkuje možda najviše, jer onda imaju laganicu utakmicu u posljednjem kolu. To je i Željezničaru dobra opcija, jer onda Posušje nema potrebu zapinjati na Grbavici.
Ako dobije Zrinjski, Veležu onda prestoji u nedjelju utakmica da pokušaju spasiti sezonu, a emotivno istrošeni. S druge strane, i Posušje će onda da stisne na Grbavici jače jer se ne smiju osloniti na tu posljednju utakmicu.
Igman-Tuzla ako ne bude x2, Tuzla je vjerovatno ispala. Čak im ni pobjeda protiv Zrinjskog onda ne znači puno.
Ostali će biti u igri do kraja.
Ako Velež dobije, s jedne strane, to će Sarajevu značiti lakšu utakmicu u nedjelju, ali i veću brigu oko Evrope. S druge, to Posušje priželjkuje možda najviše, jer onda imaju laganicu utakmicu u posljednjem kolu. To je i Željezničaru dobra opcija, jer onda Posušje nema potrebu zapinjati na Grbavici.
Ako dobije Zrinjski, Veležu onda prestoji u nedjelju utakmica da pokušaju spasiti sezonu, a emotivno istrošeni. S druge strane, i Posušje će onda da stisne na Grbavici jače jer se ne smiju osloniti na tu posljednju utakmicu.
Igman-Tuzla ako ne bude x2, Tuzla je vjerovatno ispala. Čak im ni pobjeda protiv Zrinjskog onda ne znači puno.
Ostali će biti u igri do kraja.
-
- Kontakt:
Nadamo se nekom laganijem i oskudnijem outfitu na veceri kod vase direktoriceholyman je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:59neretva kroz vene teceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:31Pitari navijaju za VelezMi uzimamo kup i idemo na zajednicnu veceru poslje prvenstvene utakmice juniora Veleza i FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Lavcina, Proximic, Rule_hz, VivaLaLiberta i 39 gostiju.