amerosm je napisao/la:Pokusati cu ti ja odgvoriti, mada ce ti to bolje objasniti @adnan24 i @neno#4. Odgovor je veoma jednostavan, a to je da se negladaju godine vec to da se iskoriste mogucnosti glavnog igraca ekipe i da se osvoji sto vise titula, a to ces prije postici s iskusnim igracima nego za mladim nadama
To je to...jednostavno treba iskoristiti Kobe-ja jos par sezona a onda poslije njega se moze graditi neki tim sa mladjim igracima...sad je vazan samo kvalitet bez obzira na godine...
amerosm je napisao/la:Blake jest los igrac od njega smo svi iskreno vise ocekivali ali isto kada pravis trade moras nesta i ponuditi da bi zauzvrat dobio kvalitetno rjesenje.
Blake je bas razocarenje sezone za mene...solidno je poceo ali se skroz izgubio...u odbrani je ocajan,nadam se da ce do kraja bar napad popraviti...a sigurno da za njega ne mozes ni dobiti nekog boljeg igraca u trade-u...
amerosm je napisao/la:Sto se tice Vujacica slazem se s tobom, momak je bolje rjesenje od Waltona, cak ima i bolji sut ali se nesta dogodilo pa je pao u nemilost kod Jacksona to je za mene jedino objasnjenje i trade-om su se rjesili njegove place i dovlei igraca koji igra za minimalac. Igraci kao Walton ce uvijek imati prednost kod Jacksona jer odlicno znaju citati triangle-offense (ovo sam pokupio od Edina Avdica i ovo je on izjavio jos u finalu protiv onih tamo s Istoka 2008 godine).
Vujacic je trebao biti zamjena za Kobeja na dvojci ali je Philu ocigledno Brown bio bolji...to i mogu shvatiti ali mislim da su Kobe i on mogli igrati zajedno tako sto bi Sasa mijenjao Fishera na kecu a ne Blake...a sigurno je bolji i u odbrani i u napadu od njega
amerosm je napisao/la:Da su u pitanju prethodne dvije sezone rekao bi da je pobjeda 95% nasa protiv SAS, no ova je sezona cudna sto se nas tice jer nakon "velikog" zaostatka u takvim utakmicama dobijes Boston u gostima, da bi onda izgubio od najgore ekipe u ligi.
Ja vjerujem da uzimamo ovo...oni bez Parkera koji je najcesce najveci problem kad igramo s njima...morali bi dobiti...