E baš to
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma hajde sta pjenite ko da mi nikad nismo cupali i ko da nema stoke medju svim navijacima. Mada ne znam sta im je izazvalo bijes, generalno ok sudjenje i debilna utakmica.
Ima li jos suspenzija za nedjelju?
Ima li jos suspenzija za nedjelju?
Velez je ovde morao ici na sve ili nista pa po ovome sto vidim ovo je jedno veliko nista. Pametno iskoristiti umor, suspenzije, njhovu losu formu i uzeti bobe.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Velez u dva finala ne moze do gola,koja bruka sta smo mi sebi dozvolili da ovdje slavimo evropu kao ulazak u grupu,pa jbt
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nadam se da je pao još neki crveni poslije utakmice.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nikakvo puštanje ni Husrefu ni nikome. I nama je za titule trebalo pa se Husref itekako potrudio da je ne uzmemo( možda i ključna utakmica je izgubljena gostujuća protiv TC ). Što je i normalno, ne kažem da je trebao pustiti, ali ne trebamo ni mi nikome puštati. Dati priliku nekim akademcima ako matematički Europu osiguramo, ali nikakva puštanja ne trebaju u obzir doći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da smo mi dobili derbi sad bi vec bili u Europi cak i sa dva poraza. Onda bi se velez i kone klali. Ovako i mi moramo u Vrapcicima ici na pobjedu/remi
90!
Pobjeda u hendikepu protiv ove ciganije!
Mi pobijedimo Igmana i mogu ići na šta hoće.Oni su protiv Igmana .prokockali Evropu
Ne zna se ko je gori, ovi Veležovci što čupaju stolice ili navijači Zrinjskog što okreću leđa himnoj BiH dok se bore za pehar kupa BiH... nonsense.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bilo bi dobro ako je naknadno neko iz Veleza dobio crveni u ovom naguravanju. Vehabovica ne racunam.
Kako god, sa jos 3 boda smo u Evropi.
Kako god, sa jos 3 boda smo u Evropi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nju Mirvicev amidza karindza, provjerena infoIstinasamo123 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:06Veza bez obaveza je i drzi na predsjednickoj stolici...

Na kraju najvjerovatnije mi i kone i Evropu 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Bivolu ne pustat ni pod razmno
Plus plavi ker drzi igmana, tako da ni s te strane im nista pustat ne treba
Plus plavi ker drzi igmana, tako da ni s te strane im nista pustat ne treba
Sa konama nikad načisto.
Njima trebaju 2 pobjede,teško će u Tuzli pobijediti.
Mislim da će Listica obje do kraja uzeti.Kuci Slogu u gostima Leotar koji će ispasti dotad.
Zrinski
Borac
Sarajevo
Listica
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 maj 2023, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve je u nasim nogama, vala moramo ovo iskoristiti velez je u losoj formi i umoran.
I ja mislimFKSDoGroba je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:14Zrinjski
Borac
Sarajevo
Željezničar
Ovako će biti na kraju sigurno
Zna li se vec ko nam sudi u mostaru
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, Haksss, HyperOS, riki46, UltraSa46, Varijantas8 i 92 gosta.