FK Mentalni PatuljciCora1946 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:52Protiv Veleza 9boki86 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:19Zar ima toliko? Jbt ko da gostujemo dinamuBegovicRamiz je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:09
sad ako ih ne dobijemo ne znam kad cemo
9 tekmi bez pobjede
10 bi vec bilo previse
Protiv Zelje 5
Sve ostale ekipe smo pobijedili ove sezone
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Rusimo barijere ba ove polusezoneBegovicRamiz je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:09sad ako ih ne dobijemo ne znam kad cemo
9 tekmi bez pobjede
10 bi vec bilo previse
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Umijem, kako da ne umijem. Nego, rekoh da ne prekucam, pa k'o neki napišem dvocifren broj postova po danu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 16:11Volim i ja tebe. Jel to ne umijes reply pritisnut?MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2023, 14:53Evo nam nekakvi drotovi marširaju na stadionu.
@Pjanke, samo nastavi neograničeno da uvesaljavaš ograničene.
-
- Kontakt:
Pa moramo naplatiti od Ajle, a neki naplacuju od Emira istoMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2023, 16:24Umijem, kako da ne umijem. Nego, rekoh da ne prekucam, pa k'o neki napišem dvocifren broj postova po danu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 16:11Volim i ja tebe. Jel to ne umijes reply pritisnut?MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2023, 14:53Evo nam nekakvi drotovi marširaju na stadionu.
@Pjanke, samo nastavi neograničeno da uvesaljavaš ograničene.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Slabo ćeš naplatiti od postanja meni. Bezveze nakucavaš.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 16:33Pa moramo naplatiti od Ajle, a neki naplacuju od Emira istoMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2023, 16:24Umijem, kako da ne umijem. Nego, rekoh da ne prekucam, pa k'o neki napišem dvocifren broj postova po danu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 maj 2023, 16:11
Volim i ja tebe. Jel to ne umijes reply pritisnut?
Boga mi si, po mom mišljenju, 100% u pravu dobri moj SZ.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:29Hajmo pošteno, da se Zalizani zove Milutin, ne bi se tražila dlaka u jajetu. Slavio bi se kao Gvardiola.
Da se sinčić preziva Velkovski bio bi Modric.
Yebo Mirzu, ali djetetu ne treba zamjerati sto je zabijao Listici,Lažnim, Zelji i sto je prvi strijelac tima i igrač preokreta.
Tako smo tjerali i Mujakica i propadosmo kao zeton. Kako hoćete, ja samo napisah ono što sam mislio da neću priznati.
-
- Kontakt:
Sta bi dao da seljo ne ode u evropu...
Bitno je da mi odemo, boli nas q za bilo koga drugog.
-
- Kontakt:
Ja se nadam dobroj tekmi, i tri boda u korist nase ekipe, velez je sad uzdrman, mislim da smo bolji , to samo pokazati na terenu !
Svi u napad jedan je Hase !

Svi u napad jedan je Hase !

04.10.2009 !
Ovo se odnosi na nas nama je X plafon dole. Ne vidim način da ih dobijemo, jedino Hamza neku golčinu da uvali. Nemamo mi mentalnu snagu, a Boga mi ni igru za više dole od X.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jbg... Kome je suđeno da bude yeben, njemu gaće same spadaju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta i da odu ? Imaju koeficijent oko 2,5, zakucani za dno liste nenositelja, ne vjerujem da ce se nešto proslaviti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Da je Velež sinoć pobjedio, sklonili bi se Sarajevu, ne bi pustili jer je Sarajevo kvalitetnije od Veleža, može pobjediti svakako. I u evropi bi bili mi Velež i Sarajevo. Željezničar i Široki ćao. Ovako u nedelju čak šta više vjerujem da će nsfbih i petrović napraviti takvu lakrdiju samo ne znam u čiju korist, da ćemo jedni drugima **** majke, da će uprave neke proglase pisati, da će jusufbegovic ili varešanović na presici šutiti o nekim očitim lakrdijama pa će prozivke ovo ono. Strateško rasplamsavanje mržnje. Ali jbg tako je kako je. Možda uskoro neki pojedinci od vas navijača simpatizera ne budu koristili izraze livadići, pijačari,praljak trebali su vas pobiti itdfederalna liga ovo ono ... Jednostavno je otužno Zrinjski Boarc neprikosoveni a vamo nek se glođu " balijski" klubovi Velež, Sarajevo, Željo oko tog zadnjeg mjesta za evropu. Jadno ali planski.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi volio, ali ako će se neko gurati u nedjelju, prije da ćemo to biti mi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Osttribine
- Kontakt:
Niste nam se sklanjali ni kad nam je najvise trebalo za titule 2007. i 2015. i neka niste i tako treba da bude, jedno je odnos navijaca Sarajeva i Veleza, a sasvim drugo odnos klubova, ima tu rivalstva, zdravog rivalstva i neka ga bude. Sto se tice uvreda (forumskih) ima ih na obje strane, nisu ni vasi forumasi sveci. Sto se Evrope tice neka igra ko ju je i zasluzio i izborio, pa ako mi nismo sposobni izvuci 3,4 boda u preostale dvije tekme i osigurati 3. ili 4. mjesto ko nas j.ebe, a objektivno u najboljoj smo poziciji.
Mogli su svi navijaci svijeta navijati za Velez jucer, to ne bi promijenilo cinjenicu da je Zrinjski bolji i da je pobijedio posteno, a vi ste pali bez ispaljenog metka. Doduse ispalili ste dimove i baklje 3 puta kad ste ganjali rezultat. Velez je klub koji je do jucer simpatican cijeloj BiH, ali seljacko cupanje i bacanje stolica iz revolta prema postenom sudjenju je porazavajuce i narusava sliku o simpaticnom klubu. Al haj, ne mozete svake godine osvajat na guzove kup jbg, i onaj jedan od prosle godine vam je i previse.1981ultra je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:47Da je Velež sinoć pobjedio, sklonili bi se Sarajevu, ne bi pustili jer je Sarajevo kvalitetnije od Veleža, može pobjediti svakako. I u evropi bi bili mi Velež i Sarajevo. Željezničar i Široki ćao. Ovako u nedelju čak šta više vjerujem da će nsfbih i petrović napraviti takvu lakrdiju samo ne znam u čiju korist, da ćemo jedni drugima **** majke, da će uprave neke proglase pisati, da će jusufbegovic ili varešanović na presici šutiti o nekim očitim lakrdijama pa će prozivke ovo ono. Strateško rasplamsavanje mržnje. Ali jbg tako je kako je. Možda uskoro neki pojedinci od vas navijača simpatizera ne budu koristili izraze livadići, pijačari,praljak trebali su vas pobiti itdfederalna liga ovo ono ... Jednostavno je otužno Zrinjski Boarc neprikosoveni a vamo nek se glođu " balijski" klubovi Velež, Sarajevo, Željo oko tog zadnjeg mjesta za evropu. Jadno ali planski.
Niko nas ne bi pustio taman da ste osvojili ligu prvaka, a ne kup, tako da te mitove mozemo okaciti macku o rep.
I da, u sezoni kad je nama titula oteta, jednu od najodvratnijih utakmica protiv nas je odigrao upravo velez, gdje su se igraci od 90 minuta valjali 70. Fuj. Nakon te utakmice nemam nikakve ljubavi ni simpatija prema vasem klubu.
Hebo patetiku i suplje o drzavi i zavadjanju, na stranu mostarce i ljude, sportski niste neka pljacka.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hamagara, hazarder, ledesma, N3R3D, napoleon72, relativizam, SineTalexy i 90 gostiju.