Virtu4l je napisao/la: ↑19 maj 2023, 06:29
rodjak je napisao/la: ↑19 maj 2023, 01:26
Zaboravio sam prosli put cestitati navijacima Zelje na osvojenom kupu BiH (ili oni ili Medjugorci ko da je bitno isto je to) strastveno su navijali i zasluzili sve cestitke,svaka vam cast trudili ste se treba priznati ,isto ko oni par hajvana kod Pitara joker i ekipa i njima cestitke bili ste pravi

.Nisam znao da ste tako strastveni navijaci medjugoraca svaka vam cast ,medjugorci su ponosni na vas sve
Navijači Želje su navijali za Zrinjski zbog svog interesa, a to su veće šanse za plasman u Evropu. Sad imamo sve u svojim rukama, da ste vi osvojili ne bi imali nikakve šanse.
Da se igralo još dva dana Velež ne bi uputio ozbiljniji šut prema golu Zrinjskog, i to Zrinjskog koji je u srijedu bio veoma loš i odigrao jednu od najslabijih utakmica sezone.
Veležovi navijači su potvrdili sve ono što pišemo o njima posljednjih godina. Napravili su festival krkanluka, seljakluka i papanluka, a igrači na terenu su to ispratili i poslije utakmice su dobili par crvenih kartona, bez ikakve potrebe. Nama i to odgovara, i u nedjelju ćemo navijati da Sarajevo ne izgubi u Mostaru. Ponovo ne zato što volimo Sarajevo, nego što nam u tom slučaju otpada još jedan konkurent za plasman u Evropu - Velež.
jedno je navijati za drugi tim radi postizanja boljeg rezultata za svoj tim,ja to u potpunosti razumijem,i ok je .Ali sta je problem , u tom navijanju za medjugorce vi ste toliko napisali uvreda na i racun kluba i na racun navijaca Veleza da bi se i najzaostalii medjugorac zastidio.Stvarno nisam znao da ste toliki pobornici praljkovih sljedbenika .Ja sam iznenadjen,nisam stvarno znao da ih volite toliko
Za pobjedu medjugoraca u finalu su navijali i navijaci Sirokog ,Borca,neki navijaci Sarajeva pa niko nije napiso toliko uvreda za nas (a pohvala za medjugorce) kao sto ste to vi uradili (tu su i ona dva pitara debila joker i onaj jos jedan ,dva kretena

).Upravo vama cestitam pobjedu u finalu,zasluzili ste nema sta, dobro ste se trudili bogami bolje nego sami medjugorci svaka vam cast
P.S.To sto su medjugorci lose odigrali valjda i mi imamo zaslugu za to ,valjda je bio neko sa druge strane ko ih je sprijecio da odigraju dobro ,ili ti mislis da su tek tako odigrali lose,nije im se igralo u finalu,sta li

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA