FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 166

Napoleon1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Napoleon1921 » 21 maj 2023, 19:23

Nemamo sw sta sekirat odluceno je da mi idemo kao 4. dvije kljucne tekme smo dobili kako smo dobili :bih:

Ako nedaj Boze popusimo od slobode siroki nece leotara dobir

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 21 maj 2023, 19:33

Idemo dalje! 3 boda upisana💙
Hulaqita gdje si…. Garant se vracas iz Vrapcica nazad u PM
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 maj 2023, 19:33

DUVNO1921 je napisao/la:
21 maj 2023, 19:33
Idemo dalje! 3 boda upisana💙
Hulaqita gdje si…. Garant se vracas iz Vrapcica nazad u PM
Šaljemo mu čestitke na petardi... :bow:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 21 maj 2023, 19:38

Samo da docekam da sudija odsvira kraj iduci vikend i da odmorim dva mjeseca. Trebace mi metadon da se skinem s ovog…

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 21 maj 2023, 19:50

Za ovakvu realizaciju danas bi mi ispisnice dobili i Santos i Krpić..
Nek si ti najprodornije i najbrže krilo lige, ti ćeš se vratiti u našu ligu za pola godine.. jedeš li išta, kakvi su ti ovo šutevi?!
A Krpiću, šta se dešava prijatelju..pa ti si onakve šanse žmireći zabijao.
Amoah mogao zabiti još dva gola, potpuno sam bio da su mu dali loptu prvo Santos pa onda i Krpa.
Ali hvala Bogu završi se u našu korist..
Realno, Coca je trebao dobiti crveni, trebao je poništiti gol Hodžića, nije trebao dobiti crveni igrač Leotara, i Haračiću je poništen čist gol.
Suma sumarum, ovaj sudija nije ni za kantonalne lige.
Hvala mu..i da se desi još 15.ovakvih utakmica, malo je, da naplatimo dugove za sve ove godine kara.nja od lopova iz saveza.

U Tuzlu samo na pobjedu ići! Ne očekujem ništa iskreno, aposlutno će sve na nož biti, ali ako mangupski izađemo i od prve minute napadnemo mogu mi porasti apetiti u toku utakmice.
I nožem, i lancem, i pajserom u glavu, udari, razvali, za Željinu slavu !!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 maj 2023, 19:56

avalPacidoroP je napisao/la:
21 maj 2023, 19:50
Nek si ti najprodornije i najbrže krilo lige, ti ćeš se vratiti u našu ligu za pola godine.. jedeš li išta, kakvi su ti ovo šutevi?!
Amoah mogao zabiti još dva gola, potpuno sam bio da su mu dali loptu prvo Santos pa onda i Krpa.
Realno, Coca je trebao dobiti crveni, trebao je poništiti gol Hodžića, nije trebao dobiti crveni igrač Leotara, i Haračiću je poništen čist gol.
Hvala mu..i da se desi još 15.ovakvih utakmica, malo je, da naplatimo dugove za sve ove godine kara.nja od lopova iz saveza.

U Tuzlu samo na pobjedu ići! Ne očekujem ništa iskreno, aposlutno će sve na nož biti, ali ako mangupski izađemo i od prve minute napadnemo mogu mi porasti apetiti u toku utakmice.
nismo igrali sa Leotarom :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 21 maj 2023, 19:57

Kad bi nas jedna utakmica prosrla sto se tice realozacije mislim da bi neko stradao sa 6 lopti u mrezi
Na trenutke je to jedan veliki nivo amaterizma kad se nadjemo pred golom kako ne znamo zabiti isti...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 maj 2023, 19:57

Beci, Jasarevicu i starijem Hodzicu se zahvaliti na kraju sezone. Tri nesposobna, bezvoljna i isprepadana invalida.
Pročepit će negdje.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 21 maj 2023, 20:03

MojaMalenkost je napisao/la:
21 maj 2023, 19:57
Beci, Jasarevicu i starijem Hodzicu se zahvaliti na kraju sezone. Tri nesposobna, bezvoljna i isprepadana invalida.
Nivo bezobrazluka kod starijeg Hodzica je veliki,ko si ti jarane da zaybevas 10k ljudi na tribinama
Sam sebe dribla,izvodi nesto svoje,u nekom svom svijetu,bez volje za fudbalom,zivotom,trcanjem....
Ma daj bjezi ili ces igrati ozbiljno ili se pozdravljamo

Jasarevic Kosoric Beganovic Sehic raskid ugovora
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 21 maj 2023, 20:04

Ima li kakve šanse da Santos ostane ako izborimo Evropu?

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 21 maj 2023, 20:08

MojaMalenkost je napisao/la:
21 maj 2023, 19:57
Za Becu je ok da mu se zahvali al da treba Aru otjerati nije u redu. Momak skoro dvije godine nije igrao a mi vrlo dobro znamo koja je on klasa. Vidjecete kada bude pocela iduca sezona da ce on biti prevaga. Za Jasarevica treba naci konkurenciju i on ce sigurno biti puno bolji. Vazno je da mi odemo u Europu…..

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 21 maj 2023, 20:09

themaniaks je napisao/la:
21 maj 2023, 19:56
21 maj 2023, 19:50

nismo igrali sa Leotarom :D
Yebiga više nade polažem u Maksimovića i Leotar nego našoj pobjedi u Tuzli..zato mi zuje po glavi :mrgreen:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 maj 2023, 20:10

EVROPAAAA

JOS MALO
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 21 maj 2023, 20:11

Opet mi nije jasno neko govori go razlika se gleda, neko međusobni, neko golove u gostima… svasta

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 21 maj 2023, 20:12

Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.

Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 21 maj 2023, 20:14

lakilone je napisao/la:
21 maj 2023, 20:12
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.

Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa.
Što znači go Vukoje bi nas zayebo?
I penal Mekića..

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 21 maj 2023, 20:16

21 maj 2023, 20:14
lakilone je napisao/la:
21 maj 2023, 20:12

Što znači go Vukoje bi nas zayebo?
I penal Mekića..

Zanimljivo, dva tima imaju isti međusobni omjer, tako da bi u slučaju istog broja bodova, odlučivala gol-razlika, koja je u ovim trenucima približna, ali Željezničar je i tu u boljoj poziciji.

Klix objavio

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 maj 2023, 20:16

Samo da Leotar ne izgubi pa nek onda i odigramo x :D

Još jednom su navijači ugurali go u mrežu(prvi).
Nisu mogli izbiti loptu kad su istok i sjever ustali...
Ovi igrači moraju biti svjesni koji ostanu da ovo u BiH samo na Grbavici mogu doživjeti i da im ubuduće bude jedna misija, a to je da moraju da daju 300% sebe!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 21 maj 2023, 20:19

Bice pakao u tuzli.

Izvukosmo nekako pobjedu, opet neizvjesno do kraja i opet tek pocinjemo nesto konkretno od 80. minute..

Prvo poluvrijeme smo rijesili, ostaje drugo poluvrijeme u tuzli. Bice to bas bas teska tekma za nas. I dalje je sve u nasim rukama, do nas je.

SVI U TUZLU!

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 21 maj 2023, 20:21

Ja nisam optimista za naredno kolo. Evo zadnje dvije na Grbavici u najmanju ruku sumnjivo uzimamo. Koliko god da su nas krali u zadnje vrijeme nije lijep osjecaj uzeti ovako bodove. Ako hocemo Evropu moramo ici na 3 boda i ponoviti igru iz drugog poluvremena. Steta sto do 80te nismo vodili 3 0. Ko misli da se ovo sto niko nije trazio sa nekim navlacenjem nece vratiti nekad, taj je tek poceo pratiti ovu zabokrecinu od lige. Do kraja sedmice na treningu bi mi samo vjezbali situacije 1 na 1. Josephu su uzeli 2 gola Santos i Krpic. Ne mogu da vjerujem da si pred 10 000 ljudi dozvolio da na ovakvoj utakmici strepimo do samog kraja.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, mavi, Nyema1921, Pablo11 i 29 gostiju.