Ako nedaj Boze popusimo od slobode siroki nece leotara dobir
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šaljemo mu čestitke na petardi...
nismo igrali sa LeotaromavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:50Za ovakvu realizaciju danas bi mi ispisnice dobili i Santos i Krpić..
Nek si ti najprodornije i najbrže krilo lige, ti ćeš se vratiti u našu ligu za pola godine.. jedeš li išta, kakvi su ti ovo šutevi?!
A Krpiću, šta se dešava prijatelju..pa ti si onakve šanse žmireći zabijao.
Amoah mogao zabiti još dva gola, potpuno sam bio da su mu dali loptu prvo Santos pa onda i Krpa.
Ali hvala Bogu završi se u našu korist..
Realno, Coca je trebao dobiti crveni, trebao je poništiti gol Hodžića, nije trebao dobiti crveni igrač Leotara, i Haračiću je poništen čist gol.
Suma sumarum, ovaj sudija nije ni za kantonalne lige.
Hvala mu..i da se desi još 15.ovakvih utakmica, malo je, da naplatimo dugove za sve ove godine kara.nja od lopova iz saveza.
U Tuzlu samo na pobjedu ići! Ne očekujem ništa iskreno, aposlutno će sve na nož biti, ali ako mangupski izađemo i od prve minute napadnemo mogu mi porasti apetiti u toku utakmice.
I nožem, i lancem, i pajserom u glavu, udari, razvali, za Željinu slavu !!!
Nivo bezobrazluka kod starijeg Hodzica je veliki,ko si ti jarane da zaybevas 10k ljudi na tribinamaMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:57Beci, Jasarevicu i starijem Hodzicu se zahvaliti na kraju sezone. Tri nesposobna, bezvoljna i isprepadana invalida.
Za Becu je ok da mu se zahvali al da treba Aru otjerati nije u redu. Momak skoro dvije godine nije igrao a mi vrlo dobro znamo koja je on klasa. Vidjecete kada bude pocela iduca sezona da ce on biti prevaga. Za Jasarevica treba naci konkurenciju i on ce sigurno biti puno bolji. Vazno je da mi odemo u Europu…..MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:57Beci, Jasarevicu i starijem Hodzicu se zahvaliti na kraju sezone. Tri nesposobna, bezvoljna i isprepadana invalida.
Yebiga više nade polažem u Maksimovića i Leotar nego našoj pobjedi u Tuzli..zato mi zuje po glavithemaniaks je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:56nismo igrali sa LeotaromavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:50Za ovakvu realizaciju danas bi mi ispisnice dobili i Santos i Krpić..
Nek si ti najprodornije i najbrže krilo lige, ti ćeš se vratiti u našu ligu za pola godine.. jedeš li išta, kakvi su ti ovo šutevi?!
A Krpiću, šta se dešava prijatelju..pa ti si onakve šanse žmireći zabijao.
Amoah mogao zabiti još dva gola, potpuno sam bio da su mu dali loptu prvo Santos pa onda i Krpa.
Ali hvala Bogu završi se u našu korist..
Realno, Coca je trebao dobiti crveni, trebao je poništiti gol Hodžića, nije trebao dobiti crveni igrač Leotara, i Haračiću je poništen čist gol.
Suma sumarum, ovaj sudija nije ni za kantonalne lige.
Hvala mu..i da se desi još 15.ovakvih utakmica, malo je, da naplatimo dugove za sve ove godine kara.nja od lopova iz saveza.
U Tuzlu samo na pobjedu ići! Ne očekujem ništa iskreno, aposlutno će sve na nož biti, ali ako mangupski izađemo i od prve minute napadnemo mogu mi porasti apetiti u toku utakmice.
I nožem, i lancem, i pajserom u glavu, udari, razvali, za Željinu slavu !!!![]()
Što znači go Vukoje bi nas zayebo?lakilone je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:12Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:14lakilone je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:12Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova. Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa.
Što znači go Vukoje bi nas zayebo?
I penal Mekića..
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Cwirek, Hrammm1921, Hrasno15, Proximic, ZeljeznicarUberAlles i 39 gostiju.