FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sunderland
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Sunderland » 21 maj 2023, 20:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:
21 maj 2023, 20:09
boli vas ba briga, ovaj se sikira jel on kriv, onaj se smije, a mi ispadosmo iz lige

vidi se dobro neko rece kako sa kojom upravom tako i nickovi dodju. Boli vas kita za Slobodom ba

ko sto je niste pratili dok vasi nisu dosli, necete ni kad odu

jebote ispadamo iz lige ljudi halo , a ljudi se zajebaju i smiju

tako i uprava, tako i igraci
Ti si upravu u Banja Luci je najlakše bilo završiti. Ali jbga prezidente Seco sve zna.

S druge strane **** više i opstanke, iako sam i dalje siguran da nećemo ispasti.

@Simone pusti harrija koji se pojavi sa ovim smajlijima samo kada izgubimo.
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 maj 2023, 20:20

boli vas ba briga, ovaj se sikira jel on kriv, onaj se smije, a mi ispadosmo iz lige
vidi se dobro neko rece kako sa kojom upravom tako i nickovi dodju. Boli vas kita za Slobodom ba
Jos se osjecaju uvredjeni...
🔴⚫️

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 21 maj 2023, 20:24

Smirite se ljudi malo na napadajte Simona,nije čovjek kriv za svu ovu situaciju, trudi se dati nam neku info vise sto sazna.
Jos nije gotovo, dok god ima matematicki sanse nismo ispali i nemoj da govorite da smo ispali, kad se zavrsi liga onda cemo znati sve. Doci zadnje kolo pruziti maksimalnu podrsku i gurati momke da pobijedimo. Na kraju poslije zvizduka zadnjeg svoditi racune i napadati, tjerati koga treba.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 maj 2023, 20:28

@aerials, @target, Sad ozbiljno, zaključajte mi ovu temu, banujte profil, izbrišite ga, uradite bilo šta što će spriječiti njegovo dalje pojavljivanje na ovom forumu. :pray:

Unaprijed hvala,
@simon :wave:

Ps. Gori sam ja što ne mogu prešutiti provokacije pa sam odustati neću od rasprava, pa mi vi spasite nivo šećera u krvi, kosu i živce. :)
Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 21 maj 2023, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 21 maj 2023, 20:28

Opusti se Simone ja da sam na tvome mjestu ložio bi ih još više kad se pale, čuj info ostajemo u ligi.

- Ja sam poslije Sloge se oprostio od PL, ali opet se sve nešto nadaš da bi se moglo okrenuti...
- Nije problem ni ispasti mozda nam i treba neki takav restart, veći je problem uposlenici koji se vjerujte naslađuju ovome, kokošari koji vec u planu imaju sta ce raditi u Federalnoj, e to mi trebamo spriječiti.
- Plan za iduću sezonu se već treba znati prije utakmice sa Zeljom u oba slučaja koja se mogu desiti, nije problem ni ostati 3-4 godine u federalnoj, samo da se posloze stvari na pravo mjesto a žohari da se udalje na kilometar od stadiona, dajem primjer Veleža iz blata se iscupali sad imaju i fin stadion, i finu ekipu i bore se za evropu svake godine.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2023, 20:32

TheRock075 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:17

Sta ocekujes drug?
Kako da se ne smijem,zgadilo mi se ovo,***** dan kad sam krocio na Tusanj i zaljubio se u ovo **** i sistem.Gledam vjecno istu pricu sa svakom upravom tako da nisam ni od ove ocekivo da cemo sad bit u poziciji za Evropu.Treba se pomirit s istinom da dok ne dodje u “upravu” neka luda glava koja je spremna prvi dan izvadit svojih 2-3 miliona na sto i halalit ih taj isti dan nema se cemu nadat osim ovom trenutnom….
nemoj grijesit dusu i govorit da je uvijek bilo isto. Nikad nije bilo ovako

bio je jedan sto je Luji Ilicu za dan dao 100 hiljada svojih maraka, vise neg sto su ovi dali za 4 godine svojih maraka.
koji je dao milion da udjemo u ligu nazad. Pa smo mu **** mater i otjerali ga iz kluba

bio je jedan sto je 2 svoja stana prodao da ne ispadnemo pa ne ispadosmo.

bili su jedni koji su imali 70 hiljada godisnje , nismo ni uprave imali tad, pa smo se brukali isli moliti Amara da nam pusti, i zbog te bruke sam i zamrzio Zelju, pa smo nekako po gradu sabrali pare kupili tekmu u Gabeli. **** sjebali nas na kraju al smo sve probali

i sad imamo ove sto imaju milion maraka godisnje, stanove, auta, najbolje uprave, srčanog Komazeca, moždanog Stoleta i slicne igrace, ove forumase sto ih godinama brane za sendvic i sok, sto prodase i obraz i klub

nije isto drug moj, i nikad nece bit isto

nisu se ovi ni pred kim sramotili kao mi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2023, 20:32

Sunderland je napisao/la:
21 maj 2023, 20:20

@Simone pusti harrija koji se pojavi sa ovim smajlijima samo kada izgubimo.
Hajde smisli nesto novo..sto ne kazes kad sam govorio da sa ovom upravom necemo nigdje stici,secerovih najboljih 10 u Slobodi,samo mrtva carsija itd .. sto ti ne igra Komazec jesi se zapitao itd .

Ostalo vam je samo da vjerujete u insajdere,da neko odigra u zadnjem kolu za Slobodu,a da se Zeljeznicar smiluje,jer ionako ce svi biti drugi krivi osim igraca i uprave..

Do nekih boljih vremena za klub dovidjenja !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2023, 20:33

MMA075 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:28
Opusti se Simone ja da sam na tvome mjestu ložio bi ih još više kad se pale, čuj info ostajemo u ligi.

- Ja sam poslije Sloge se oprostio od PL, ali opet se sve nešto nadaš da bi se moglo okrenuti...
- Nije problem ni ispasti mozda nam i treba neki takav restart, veći je problem uposlenici koji se vjerujte naslađuju ovome, kokošari koji vec u planu imaju sta ce raditi u Federalnoj, e to mi trebamo spriječiti.
- Plan za iduću sezonu se već treba znati prije utakmice sa Zeljom u oba slučaja koja se mogu desiti, nije problem ni ostati 3-4 godine u federalnoj, samo da se posloze stvari na pravo mjesto a žohari da se udalje na kilometar od stadiona, dajem primjer Veleža iz blata se iscupali sad imaju i fin stadion, i finu ekipu i bore se za evropu svake godine.
ma sto je najgore nece se nista promijeniti. Njima je bitno da imaju klub za igrace, nije bitno u kojoj ligi. Dokle god je transe njima je dobro.
A ako ukines transu ugasio si i Slobodu. Zacarani krug

tog se ja najvise i bojim. **** ispadanje i sve

i normalno da ce bit nervoza, **** navijaca koji mirno moze da gleda kako mu klub ispada iz lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 21 maj 2023, 20:35

21 maj 2023, 20:32
TheRock075 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:17

Sta ocekujes drug?
Kako da se ne smijem,zgadilo mi se ovo,***** dan kad sam krocio na Tusanj i zaljubio se u ovo **** i sistem.Gledam vjecno istu pricu sa svakom upravom tako da nisam ni od ove ocekivo da cemo sad bit u poziciji za Evropu.Treba se pomirit s istinom da dok ne dodje u “upravu” neka luda glava koja je spremna prvi dan izvadit svojih 2-3 miliona na sto i halalit ih taj isti dan nema se cemu nadat osim ovom trenutnom….
nemoj grijesit dusu i govorit da je uvijek bilo isto. Nikad nije bilo ovako

bio je jedan sto je Luji Ilicu za dan dao 100 hiljada svojih maraka, vise neg sto su ovi dali za 4 godine svojih maraka.
koji je dao milion da udjemo u ligu nazad. Pa smo mu **** mater i otjerali ga iz kluba

bio je jedan sto je 2 svoja stana prodao da ne ispadnemo pa ne ispadosmo.

bili su jedni koji su imali 70 hiljada godisnje , nismo ni uprave imali tad, pa smo se brukali isli moliti Amara da nam pusti, i zbog te bruke sam i zamrzio Zelju, pa smo nekako po gradu sabrali pare kupili tekmu u Gabeli. **** sjebali nas na kraju al smo sve probali

i sad imamo ove sto imaju milion maraka godisnje, stanove, auta, najbolje uprave, srčanog Komazeca, moždanog Stoleta i slicne igrace, ove forumase sto ih godinama brane za sendvic i sok, sto prodase i obraz i klub

nije isto drug moj, i nikad nece bit isto

nisu se ovi ni pred kim sramotili kao mi
I zbog svih tih istih sto si naveo smo u ovakvoj situaciji danas, zavaljeni i na tabeli, zavaljeni i u dugovima, ne vjeruje ti niko ziv, zbog svih tih sto si ih ti naveo, ne branim trenutnu upravu ali mi je apsurdno braniti i predhodnike a ono 5 miliona duga, pa nije ga nabio niko od nas ovde obicnih smrtnika sto placamo karte.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 21 maj 2023, 20:37

21 maj 2023, 20:33
MMA075 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:28

ma sto je najgore nece se nista promijeniti. Njima je bitno da imaju klub za igrace, nije bitno u kojoj ligi. Dokle god je transe njima je dobro.
A ako ukines transu ugasio si i Slobodu. Zacarani krug

tog se ja najvise i bojim. **** ispadanje i sve

i normalno da ce bit nervoza, **** navijaca koji mirno moze da gleda kako mu klub ispada iz lige
Sto je najgore svjestan sam i ja toga ali sve se nadam nekim normalnim pojavama i desavanjima.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 maj 2023, 20:44

simonknows je napisao/la:
21 maj 2023, 20:18
harry_90 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:13
Ko ti se javljao u PP bolan,sta pricas ti?? Uletio si ovdje kako sve znas,kako je sve poklopljeno da ostanemo i odjednom mijenjas pricu.. ovdje ko je prvi pisao protiv ove uprave sam ja,tipicni sdp poltroni instalirani od strane Imamovica.. pa me neki ovdje popljuvase,kada su shvatili da su ovi sve slagali itd itd..

Boli me briga vise i da ispadnu,svi klubovi se bore za bodove i da ne dodju u zonu ispadanja,samo kod nas se setaju po terenu,pa kad dovedu sebe u nezgodnu situaciju,krivi su navijaci,savez,sudije,Zeljo,Sarajevo,Borac,Husic itd ..
Da ja nisam naglašavao da je to samo mišljenje, a ne informacija, pa hajde...

Ovo za pp se odnosi na više vas pljuvača, baš me zanima što sam vam ja toliki problem, a nađite jednu samo stvar koju sam rekao "e ovo je informacija" a da nije ispalo tačno, samo jednu, do tad ne replicirajte!
Ko god je mislio da je to informacija, Glup je!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 21 maj 2023, 20:53

Sta vele Bukvic i Jusic, hoce li nas postenje ostavit sad u ligi?
**** i vas i vase postenje. Sve vas rastjerat treba, kreteni mrtvi. Dzaba Jusicu onaj gol, kad je glup igrac i nije vise za ovog nivoa. Isto tako i Bukvicu, svi penali, kad sjebe sve ostalo.
A uprava, eh to je posebna skupina levata. Malo se preracunali izgleda, pa im se ne poklopise rezultati. Sve kontaju drugi ce za njih radit.
Kladim u sto hocete, da ih pola sljedece nedelje nece ni biti na utakmici. Jer ko bi spasio guzicu u slucaju najgoreg.
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 20:55

Protiv sam ove i svih dosadašnjih uprava...

Ali kome da se pravdam haha. Čovjeku koji je mačkov igrač... :lolno:

Od Slobode dobio i pritisak i milion sranja... Da sam bogdo nečiji igrač, pa da imam kakve koristi od ovog kluba. Ovako samo šteta.

Ali neka, to je moj klub za sva vremena, i dolazit ću na Tušanj i u 2. ligi, i 3. i u 7. ako treba.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 maj 2023, 21:00

Besplatan ulaz u nedjelju je obavezan, treba nam svako mjesto ispunjeno na obje tribine maksimalno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 21:01

baboedindzeko09 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:00
Besplatan ulaz u nedjelju je obavezan, treba nam svako mjesto ispunjeno na obje tribine maksimalno.
Ako ovi dođu sa sudijama, kao što su danas, džaba nam 50.000 ljudi na stadionu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 maj 2023, 21:05

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:01
Ako ovi dođu sa sudijama, kao što su danas, džaba nam 50.000 ljudi na stadionu...
Ma očigledno je da se guraju da bi ušli u Europu i makar malo od onih 4 miliona dugovanja vratili, inače bi bili pred gašenjem. Prvo Sivac protiv Veleža danas ovaj stočar protiv Posušja u lakrdiji kakvu ni Gigović ne bi napravio. Meni je optimizan u minusu trenutno, ali eto, barem da damo podršku još jednom ako ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 21:10

baboedindzeko09 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:05
Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 21:01
Ma očigledno je da se guraju da bi ušli u Europu i makar malo od onih 4 miliona dugovanja vratili, inače bi bili pred gašenjem. Prvo Sivac protiv Veleža danas ovaj stočar protiv Posušja u lakrdiji kakvu ni Gigović ne bi napravio. Meni je optimizan u minusu trenutno, ali eto, barem da damo podršku još jednom ako ništa.
Na Tušnju sam uvijek, bit ću i u nedjelju. A bit ću i protiv Federalaca od avgusta... Zasluženo ispadamo. Da je nezasluženo, ja bih crko od muke, ali ovako... Fudbal se igra i u Federalnoj...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 21 maj 2023, 21:11

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:55

Od Slobode dobio i pritisak i milion sranja... Da sam bogdo nečiji igrač, pa da imam kakve koristi od ovog kluba. Ovako samo šteta.

Ali neka, to je moj klub za sva vremena, i dolazit ću na Tušanj i u 2. ligi, i 3. i u 7. ako treba.
Ovo si brate kao uvijek lijepo rekao.
Sloboda je moja nacija

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 21:14

Sunderland je napisao/la:
21 maj 2023, 21:11
Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:55

Ovo si brate kao uvijek lijepo rekao.
Ljubi brat.❤️

Neću prešutjeti, a zmaj zna da sam na Slobodinom pdf-u bio i na bih soccer forumu, za što vjerujem da je slabo ko ovdje i čuo. A ovdje od početka. :angel:

I sad da se pravdam... Pa ne pada mi na pamet.

A on nek lijepo mačka mazi po kur.cu dlakavom. :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 maj 2023, 21:26

Dobijemo Želju i ostajemo u ligi! Ovo nije informacija nego moje mišljenje a Željo je **** uz pristup kao protiv TC i Širokog, Želju dobijamo lakše od ocekivanog!
Jel vi uopšte gledate tabelu, koji rezultati se moraju poklopiti da mi ispadnemo iz lige to ni Đurovski ne bi mogao režirati! Pobjedom ostaješ u ligi i to je to..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Tzhc075 i 7 gostiju.