TheRock075 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:17
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:09
boli vas ba briga, ovaj se sikira jel on kriv, onaj se smije, a mi ispadosmo iz lige
vidi se dobro neko rece kako sa kojom upravom tako i nickovi dodju. Boli vas kita za Slobodom ba
ko sto je niste pratili dok vasi nisu dosli, necete ni kad odu
jebote ispadamo iz lige ljudi halo , a ljudi se zajebaju i smiju
tako i uprava, tako i igraci
Sta ocekujes drug?
Kako da se ne smijem,zgadilo mi se ovo,***** dan kad sam krocio na Tusanj i zaljubio se u ovo **** i sistem.Gledam vjecno istu pricu sa svakom upravom tako da nisam ni od ove ocekivo da cemo sad bit u poziciji za Evropu.Treba se pomirit s istinom da dok ne dodje u “upravu” neka luda glava koja je spremna prvi dan izvadit svojih 2-3 miliona na sto i halalit ih taj isti dan nema se cemu nadat osim ovom trenutnom….
nemoj grijesit dusu i govorit da je uvijek bilo isto. Nikad nije bilo ovako
bio je jedan sto je Luji Ilicu za dan dao 100 hiljada svojih maraka, vise neg sto su ovi dali za 4 godine svojih maraka.
koji je dao milion da udjemo u ligu nazad. Pa smo mu **** mater i otjerali ga iz kluba
bio je jedan sto je 2 svoja stana prodao da ne ispadnemo pa ne ispadosmo.
bili su jedni koji su imali 70 hiljada godisnje , nismo ni uprave imali tad, pa smo se brukali isli moliti Amara da nam pusti, i zbog te bruke sam i zamrzio Zelju, pa smo nekako po gradu sabrali pare kupili tekmu u Gabeli. **** sjebali nas na kraju al smo sve probali
i sad imamo ove sto imaju milion maraka godisnje, stanove, auta, najbolje uprave, srčanog Komazeca, moždanog Stoleta i slicne igrace, ove forumase sto ih godinama brane za sendvic i sok, sto prodase i obraz i klub
nije isto drug moj, i nikad nece bit isto
nisu se ovi ni pred kim sramotili kao mi