Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitke Pitari na izborenoj Evropi.
Varešanović je strašan igrač. Meni lično najbolji u Sarajevu.
Varešanović je strašan igrač. Meni lično najbolji u Sarajevu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pitari, kakvo je stanje sa igračkim kadrom?
Ziljkić, Kyeremeh, Renan, Radović, Martinović, Guliashvili dokad su im ugovori?
Kakvo je stanje sa Vrančićem, hoćete ga uspjeti zadržati?
Ostaje li Dal ili ide?
@antipolitika, kod vas koliko sam upratio, 90% prve postave je vezano ugovorima, nebi trebalo biti osipanja?
Ostaje li Dal ili ide?
@antipolitika, kod vas koliko sam upratio, 90% prve postave je vezano ugovorima, nebi trebalo biti osipanja?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako si kvaran Mamba vezi hvaljenja malog

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Varešanović > Kranjčar 

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

- svrakino1921
- Kontakt:

Fešta bordo tima nakon plasmana u Evropu
Radović uzeo harmoniku i napravio pravi lom, igrači Sarajeva nisu žalili kada su ga "zakitili"
Gledaj ti DIVOVA
Za. sta se raduju
Gosp.Ismir im kupio protiv Zrinje 3 boda koja su ih jedva odvela u Europu
E zato moji Zeljovci mozete mislit koji ce bit uspjeh da mi odemo u Europu bez icije pomoci
GOLEM SI ZELJO
svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:31
Fešta bordo tima nakon plasmana u Evropu
Radović uzeo harmoniku i napravio pravi lom, igrači Sarajeva nisu žalili kada su ga "zakitili"
Gledaj ti DIVOVA
Za. sta se raduju
Gosp.Ismir im kupio protiv Zrinje 3 boda koja su ih jedva odvela u Europu
E zato moji Zeljovci mozete mislit koji ce bit uspjeh da mi odemo u Europu bez icije pomoci
GOLEM SI ZELJO

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako je klub za koji navijate pobjedio zahvaljujuci greskama sudija ili navlacenju, niste duzni da se pravdate, nebitno za koga navijate. Bit ce vam lakse kad to shvatite. Kada Zeljo izgubi, jednako sam nadrkan ako su porazu prethodile lose sudijske odluke i ako nas je neko posteno ****.
Utakmica protiv Slobode nam je najveci ispit godinama unazad. Mi smo vec naviknuti na gubljenje kljucnih utakmica i to mene brine. Sloboda je uvijek bila ekipa koja kaznjava greske i neiskoristene prilike. Treba nam najbolja partija ove godine za pobjedu, ne mozemo racunati da ce Siroki kiksat.
Utakmica protiv Slobode nam je najveci ispit godinama unazad. Mi smo vec naviknuti na gubljenje kljucnih utakmica i to mene brine. Sloboda je uvijek bila ekipa koja kaznjava greske i neiskoristene prilike. Treba nam najbolja partija ove godine za pobjedu, ne mozemo racunati da ce Siroki kiksat.
Je li tačno da je juče bilo više Hordi nego RA?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro relativno glede ovih glavnih igraca iz prvih 11 samo su ova dva upitna koja su na posudbi (Balta i Vrancic) ostali su pod ugovorom.Radovic i Martinovic jos sezona,Ziljkic,Renan Kyeremeh jos dvije,i Gruzijac jos 3 sezone.AvantiBL je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:14Pitari, kakvo je stanje sa igračkim kadrom?
Ostaje li Dal ili ide?
Isticu ugovori Dzaficu,Musi,Vrsajevicu,Cirjaku mozda jos neko ima tu sa klupe.
Bit ce tu opet prometno sigurno,ne kao sada kada se komplet rekonstrukcija radila ali bar +5 novih se moze ocekivati za sam roster,tesko da ce ostati neko od ovih kojim ugovor istice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobra stara vremena.kolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:59Od one sezone kad su kod vas Benko, Delač, Jajalo i ostali, a kod nas Bajić, Hadžiahmetović, Kvesić igrali nije se desilo da jedni protiv drugih direktno odlučujemo...MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:54Zamisli situaciju u kojoj derbi odlučuje prvakakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:45InshAllah da se iduće sezone za prva 3 mjesta bore Zrinjski, Sarajevo i mi.![]()
![]()
![]()

Samo da se mi riješimo pojedinih, a vi stanete na noge, ne bi bilo nemoguće...
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sljedece sezone bi bas mogla biti dobra trka za prvaka izmedju Zrinjskog i Sarajeva. Valjda kod pitara ne bude ko na pocetku ove sezone
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Federalna će biti zanimljivija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zašto bi bio problem pohvaliti ga ako je to zaslužio? Kad je bio loš kudili smo ga, sad je ušao u dobru seriju i nikakav problem to nije reći. Objektivna sarajevska publika

Hvala Mambi na čestitkama i još jednom ponavljam, sretno i vama u borbi za istu, bolje i željezničar nego **** koja pjevaju mrtvom čovjeku da se javi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zavisi šta smatraš pod HZ. Ekipa koja je bila na VIP tribini je uglavnom sjedila i povremeno se uključivala u navijanje, tako da nisam siguran da su to HZ.
Red Army:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da citiram Truhlu: Sloboda ce biti PSG Prve lige FBiH

Znaci ulazimo ponovo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dal Varešanović je primjer koliko su navijači Sarajeva kancerogeni po tim za koji navijaju. Ti ljudi kada prestanu laprdati i stvarati pritisak na igrače, glumiti BBB I Mamića svake sezone bit će sto je Zrinjski sada. Na tribinu navijaj podrzi i zaveži **** gubicu.
Jos 6 dana do derbija desetljeća. Da li će Željo izvuci bod i zakopati Slobodanku u mezar i klanjati dzenazu ili će Slobodanka zakopati Želju u mezar i prouciti Fatihu.
Jos 6 dana do derbija desetljeća. Da li će Željo izvuci bod i zakopati Slobodanku u mezar i klanjati dzenazu ili će Slobodanka zakopati Želju u mezar i prouciti Fatihu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sljedeće sezone očekujem borbu za titulu između Sarajeva i Zrinjskog, a da Borac bude prvi. Tegletija je rekao da idu na titulu, ali prvo da ih ribari izbace iz Evrope.
Borac u Evropi
Borac u Evropi
Iskreno se nadam da ćemo odigrati protiv Igmana onako kako treba , bez ikakvih puštanja.Zrinjski nikog pustio nije a imao je priliku bezbroj puta zadnjih 4 5 kola.
Nek izbori opstanak onaj ko zasluži a ne onom kome se pusti , Velež,mi,Zrinjski,Borac odlučujemo te 4 utakmice , a ostale 2 utakmice će svakako krvave biti pogotovo u Tuzli.
Mislim da je Gigović na centru na Tušnju , osjećaj.
Nek izbori opstanak onaj ko zasluži a ne onom kome se pusti , Velež,mi,Zrinjski,Borac odlučujemo te 4 utakmice , a ostale 2 utakmice će svakako krvave biti pogotovo u Tuzli.
Mislim da je Gigović na centru na Tušnju , osjećaj.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Najvece smece na bh. fudbalskoj sceni su navijaci Sarajeva.avenija je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:56Dal Varešanović je primjer koliko su navijači Sarajeva kancerogeni po tim za koji navijaju. Ti ljudi kada prestanu laprdati i stvarati pritisak na igrače, glumiti BBB I Mamića svake sezone bit će sto je Zrinjski sada. Na tribinu navijaj podrzi i zaveži **** gubicu.
Mirza je pravo rjesenje jer ga se boje i uvijek je spreman isamarati ih na desetine i postaviti ih na pravo mjesto.
Kaze mi prijatelj Hordas da su on i njegovo drustvo kupili po šal od Želje i cim vide Mirzu u gradu obavezno se ogrnu i pocinju pjevati Grbavicu, da ih Miki slucajno ne bi izmarisao.
Puna podrska za Dala i Mirzu, kao i za upravu FKS.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.