drugo sam ja,ja kad iz magacina dodjem kuci je*em zeni sve,onako...pitara je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:34Ma brate, i ti bi mu **** sve po spisku. Prekipi čovjeku da ti papak psuje majku i djecu svake sedmice a jučer sišao sa planinedonDondon je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:22stopostoMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:44Raspisao se ss o nama k'o da smo titulu osvojili jbt
jos neke harmonike veselja u pm,kao onda kad smo neke rodjendane slavili a bez pobjede 10 kola.
Kao da Real slavi sto ce igrali ligu sampiona.
igramo 3 po rangu takmicenje evrope i to pretkvalifikacije ,dolazimo iz najgore lige i po kvalitetu i po kriminalu i opet kolo pred kraj obezbijedili izlazak.
onaj je*e navijacu odmah sve po spisku,kao ja vjerovo ja ovo ja ono ko duduk o gosku kad krene pisati
kao da je vodio leotar pa s n jima treci a ne ima vrancica i brazilca,trebo je prepisati sve ovo
mislim neka slavlja i meni je drago al ne treba pretjerivati jbt ,ovo smo svi i ocekivali u najmanju ruku
a brate do juce smo aylani govorili kako predstavlja klub kako mora paziti sta objavljuje sta prica,a sad kao eto moze Mirza jer mu prekipjelo