Zbog Bergerovih tabela po kojima se formira raspored za posljednju trećinu prvenstva, šanse za to su mizerneMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:54Zamisli situaciju u kojoj derbi odlučuje prvakakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:45InshAllah da se iduće sezone za prva 3 mjesta bore Zrinjski, Sarajevo i mi.![]()
![]()
![]()
Mislim da vam je ova "najkljucnija" bila ako se moze upotrijebiti taj izraz. A zakazali ste debelo to nije glupost niti floskula. Jos vam protivnik Sarajevo direktan ko konkurent. To sto je tebi krivo sad to je druga priča. Ali ce proći sve prodjeBalorda je napisao/la: ↑22 maj 2023, 12:20Nešto si ti pobrkao, niko nikad od nas nije rekao da je bilo 13.000 RA na Grbavici, nemoj da izmišljaš.
Inače, nama je očito svaka utakmica ključna za Evropu posljednjih mjesec dana, pošto se isti narativ koristi. Isto kao prije par godina narativ "euforija", pa je samo kod nas bilo moguće da stanje euforije traje tri ili četiri godine. Uglavnom, gomila gluposti i floskula.
svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:20Sta se ovdje pise
Pa ovo nije normalno
Nama bod ne odgovara u Tuzli
Mi imamo dva boda vise od Sirokog al Športski imaju bolji omjer
Siroki ako odigra x u Trebinju mi mozemo izgubit 10 : 0
Ne znam tacno ako Sloboda nas pobjedi jel ostaje u ligi
Al eto oni ce igrat da nas pobjede i zbog 2012-Trebinje
Ima utakmica u Trebinju u isto vrijeme kad i u Tuzli
Al mi idemo na 3 boda u Tuzli i sigurno necemo na poluvremenu provjeravat rezultat u Trebinju
Kao sto je 2012 Slobofa primila 2 gola u Lukovici i pratila rezultar u Trebinju
Prof. Bakir držao časove matematike<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 12:40Stadion u Banja Luci prema nekim podacima prima 9730 gledalaca. Znaci, njih je bilo vise nego sto je kapacitet, aferim, to su pravi navijaci. Jos jedno potkivanje njihovog predsjednika. Covjek je najavio da ce i po posjeti biti lideri na Balkanu, kako do toga, pa dodavanjem 0 sa desne strane, vrlo lagano.
Ma yebo Bergera, nego zamisli pobjeđujemo mi sve, komsiluk također. I onda fino derbi odluci o prvaku. S tim da na derbiju ne bude neriješenoCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 12:43Zbog Bergerovih tabela po kojima se formira raspored za posljednju trećinu prvenstva, šanse za to su mizerneMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:54Zamisli situaciju u kojoj derbi odlučuje prvakakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:45InshAllah da se iduće sezone za prva 3 mjesta bore Zrinjski, Sarajevo i mi.![]()
![]()
![]()
![]()
Apsolutno svi su rekli da je bila ruka.
Ova je bila sve osim najključnije. Nama je Evropa ukradena na Grbavici, a onda smo se dodatno samoubili protiv Igmana i Zrinjskog. Bez 10 igrača u kadru i loše motivacije protiv ekipe koju ima FKS mi nismo ništa mogli. Ja razumijem da si se zaletio, ali ova utakmica nam je bila daleko od najvažnije ove sezone.maliboro je napisao/la: ↑22 maj 2023, 12:54Mislim da vam je ova "najkljucnija" bila ako se moze upotrijebiti taj izraz. A zakazali ste debelo to nije glupost niti floskula. Jos vam protivnik Sarajevo direktan ko konkurent. To sto je tebi krivo sad to je druga priča. Ali ce proći sve prodjeBalorda je napisao/la: ↑22 maj 2023, 12:20Nešto si ti pobrkao, niko nikad od nas nije rekao da je bilo 13.000 RA na Grbavici, nemoj da izmišljaš.
Inače, nama je očito svaka utakmica ključna za Evropu posljednjih mjesec dana, pošto se isti narativ koristi. Isto kao prije par godina narativ "euforija", pa je samo kod nas bilo moguće da stanje euforije traje tri ili četiri godine. Uglavnom, gomila gluposti i floskula.
Ne volimo se. Ne bih izdrzao srcano taj scenario, a volio bi da nekako ostanete. Steta sto se za Evropu nije sve u ovom kolu zavrsilo. Sportski pozdrav
Daj nekako da Željo vas pošalje na vječna lovišta, pa nek i ne odemo u Europu.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], tuitamo, TylerBurey, VivaLaLiberta i 21 gost.