Istinasamo123 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:36
ExchangeOffice je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:18
Svi jedno vide, najvatreniji navijaci drugo vide.
Jucer Dal dade gol, pola ih se nije obradovalo, sto se i kasnije na snimku moglo vidjeti.
Znaci nek propadne klub, al varesanovice cemo istjerati iz istog
Svi vide isto neki samo ne zaboravljaju kenjanje po klubu dok drugi ce mu ga popusiti poslije 3 pobjede..
Neki ce zadrzati stav a neki ce mu poslije par kikseva isto mu **** majku...
2023 godina ti dovedes narkomana na klupu i kad ispadne poslije dva pretkola jovo na novo...
Iskorak
New era
Vi bi se odlicno uklopili u vucicev sns da u glas mozete beee beeee
Sendvic brigada
Pogledajte malo cukaricki tsc i slicne klubove bez imena i istorije koji igraju za nas atomski fudbal i prije nas ce ispuniti tu grupnu fazu... Da vidite sta je new era...
Cuj atomski fudbal
Atomski TSC je s nama igrao prijateljsku ,prosle godine-ove sezone,dok smo imali slabiji tim i dok nas je vodio Debeli Debil Dudic,pa meda nisu mogli protiv nas.
Ne treba pretjerivati. Skupis ekipicu 12-15 miliona € po TM i polako u par sezona si u grupi. Razliku cini samo koliko mozes svojih igraca buducih dijamanata proizvesti,koji ce nekad vrijediti,puno puno vise,tipa mali Dal.
Isto pretjeruju kad kazu,da se nisu radovali golu Dala. Bas se na snimku vidi. Dal je proslavio i svoj gol i Ziljkicev sa navijacima,sa HZ.
Da se razumijemo za smjenu Mirze sam pod obavezno. Ne zato sto je Sarajlija,to meni ne smeta-naprotiv,nego zato sto mislim da nije trenerski kalibar za proklamovane ciljeve i zelje.
Isto mali Trako,Mulalic,Ramic to su djeca,njhove mogucnosti napredovanja su ogromne,prakticno neogranicene,zato im treba davati sansu i stajati uz njih. Ove godine ces visestruko vise zaraditi od Vladana i Dala nego od par pretkola Evrope. Samo proizvodnja djece ,daje malim klubovima iz siromasnih sredina poput nas sansu i mogucnost za egzistenciju,djelovanje i sportske uspjehe !!